Tiket za veče (subota, 21.10.2023)

tiket dana

Veoma zanimljiva sportska subota je polako već za nama, a mi smo kao što ste i navikli, za vas spremili jedan večernji tiket od utakmici koje počinju u večernjim terminima. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Šefild Junajted – Mančester Junajted – 2i0-3 @ 2.35 u MeridianBet

Ekipa Mančester Junajteda će u poslednjem meču subotnjeg programa Premijer lige u goste kod poslednjeplasirane ekipe Šefild Junajteda. Mančester je na reprezentativnu pauzu otišao nakon nevjerovatnog preokreta na domaćem terenu i pobjede nad ekipom Brendforda (2:1), dok je Šefild u nizu od čak 4 pobjede, a jedini bod su osvojili u duelu sa ekipom Evertona (2:2). Mančester se sa 12 osvojenih bodova nalazi na 10. mjestu na tabeli i u ovom meču će svakako 3 boda biti imeprativ, sve sem toga bi bio još jedan u nizu neuspijeha tima Erika ten Haga. Šefild je uz Bormut jedini tim koji ne zna za pobjedu u novoj sezoni, a izuzev poraza od Njukasla od 0:8, kod kuće igraju veoma tvrde mečeve, pa mislimo da će tako i biti ovoga puta protiv Mančester Junajteda. Prema tome naš prijedlog je igra 2i0-3 po kvoti 2.35 u MeridianBet kladionici.

Nica – Marsej – GG3+ @ 2.30 u MeridianBet

Biće ovo duel dva zaista kvalitetna tima koji ove duele dočekuju u raziličitim raspoloženjima ali i formama. Nica je odlično ušla u novu sezonu te je do sada jedini tim koji nema poraz u Ligi 1, a bilans od 4 pobjede i 4 remija ih je odveo na poziciju broj 2 na tabeli. Imaju samo bod manje od vodećeg Monaka, a na poslednjem meču su slavili protiv ekipe Meca u gostima sa 0:1. Marsej je sa druge strane posle dobrog starta, upao u krizu rezultata nakon čega je došlo do smjene uprave i trenera. Stigao je Đenaro Gatuzo da ugasi požar i ostaje da vidimo kako će njegova disciplina uticati na ekipu. U prethodnom kolu su ubjedljivo savladali ekipu Avra na domaćem terenu (3:0) što nagovještava bolja izdanja tima iz Marseja. Ova dva tima tradicionalno igraju veoma efikasne i zanimljive mečeve pa smo mišljenja da će tako biti i ovog puta, te vam prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.30 u MeridianBet kladionici.

Sasuolo – Lacio – GG3+ @ 1.90 u MeridianBet

Ekipa Sasuola svojim rezultatima ali i stilom igre iz godine u godinu oduševljava fudbalske zaljubljenike širom Evrope. Ustalilo se mišljenje da obožavaju da igraju protiv većih timova, kojima redovno uzimaju bodove. Tako su ove sezone savladali i Juventus i Inter. Igraju veoma ofanzivan fudbal i na njihovim utakmicama u prosjeku pada preko 3 gola. Lacio igra dosta promjenljivo ove sezone i imaju jednak broj bodova kao i Sasuolo (10), što je svakako ispod njihovih ambicija. Sigurni smo da će u ovom meču krenuti jako od samog početka, kada bi došli do čitavog plijena, što će ostaviti dosta prostora za igrače Sasuola. Lacio je u prethodnom kolu u jednom veoma efikasnom meču savladao ekipu Atalante sa 3:2, dok je Sasuolo remizirao sa Lećeom rezultatom 1:1. Shodno svemu gore navedenom, predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.90 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici MeridianBet iznosi 10.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.