Tiket dana (nedelja, 22.10.2023)

Tiket dana

Ne možemo se požaliti ni na današnju ponudu, samo je potrebno obratiti pažnju i izbeći potencijalne mine. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Atalanta – Đenova – 1,2+ @ 1.95 u Meridianbet

Boginja ove sezone igra odlično u svom Bergamu, ali ne tako dobro na strani. Dosta se promenila fizionomija Gasperinijeve ekipe u odnosu na vreme kada su igrali u Ligi šampiona. Već imaju solidan zaostatak za milanskim klubovima, pa je utakmica protiv Bolonje jedna iz kategorije onih koje se moraju dobiti. U prošlom kolu Atalanta je poražena u rimu od Lacija u jednoj odličnoj fudbalskoj predstavi. Pre toga su igrali bez golova sa Juventusom na svom terenu, pa su iz ova dva derbija prihodovali samo jedan bod. Đenova se vratila u seriju A posle samo jedne sezone u drugoj ligi, a posle 8 kola nalaze se na 15. mestu sa osam bodova. Opstanak je jedini cilj za Grifone, a važniji su im mečevi sa direktnim konkurentima. Uz jedinicu predlažemo i dva gola Atalante, a za 1,2+ kvota je 1.95 u kladionici Meridianbet

Hajdenhajm – Augzburg – T12+ @ 2.10 u Meridianbet

U poslednjem meču 8. kola nemačke Bundeslige sastaju se debitant Hajdenhajm i ekipa Augzburga. Novajlija može biti zadovoljniji početkom sezone, osvojili su 7 bodova, dok su Bavarci na koti pet. Hajdenhajm j značajno blji na svom tereu, ostvario je dve pobede u tri utakmice, a bili su i izuzetno efikasni pred svojim navijačima. Nakon poraza od Hofenhajma, kada nisu sačuvali prednost od dva gola, uspeli su da savladaju Verder i Union Berlin. S druge strane Augzburg je izgubio sve utakmice na strani, tri u Bundesligi i jednu u DFB kupu, i to od trećeligaša Unterhašinga. Dok Hajdenhajm daje dosta golova na svm terenu, Augzburg ih puno prima na strani, na tri meča u prvenstvu ova ekipa je 8 puta vadila loptu iz mreže. Verujemo da će bar dva puta vaditi i u Hajdenhajmu. Za igru T12+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.10.

Viking – Tromze – 1 @ 1.83 u Meridianbet

Bliži se kraju prvenstvo Norveške, a za titulu se bore Bode/Glimt i Viking, dok šansu iz prikrajka vrebaju Bran i Tromze. Ipak, teško je očekivati da ove dve ekipe koje smo poslednje pomenuli urade nešto više, jer bi, pored njihovih pobeda bilo neophodno i da vodeći dvojac izgubi dosta bodova. Bode je najbliži trofeju, pogotovo ako Viking ne uspe da savlada odlični Tromze. Ekipa iz Stavangera je osvojila samo bod u dva prethodna kola, izgubili su od Moldea i remizirali sa Odd-om, ali su oba puta gostovali. Tromze je izgubio na svom terenu od slabog Olesunda, što nam govori da su odustali od borbe za najviši plasman. Severnjaci su u igri za plasman u Evropu, ali nam se čini da bi i tu mogli da ostanu kratkih rukava, pogotovo jer im je za petama ekipa aktuelnog šampiona Moldea. U prvo delu sezone bilo je 1:1 u Tromzeu, a sada očekujemo pobedu Vikinga koji je u poslednjih sedam mečeva na svom terenu samo jednom remizirao i 6 puta pobedio. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 1.83.

Go Ahed Igls – Sparta – 3+ @ 1.73 u Meridianbet

Oba tima su u gornjem delu tabele holandske Eredivizije, ali dosta daleko od vrha. Njihov cilje je plasman u plej-of za ulazak u evropske kupove, ali i ako ga ne ispune, ništa strašno. Sparta je i prethodnu sezonu odigrala odlični i tek je u baražu ostala bez Evrope kada je Tvente bio bolji u dvomeču. Domaća ekipa iz Deventera je prijatno iznenađenje i Iglsi su na svom stadionu dobili sva četiri prvenstva meča. Istina, rivali nisu bili iz kategorije najjačih, radi se o Volendamu, Herenvenu, Fortuni i Heraklesu, ali je Go Ahed Igls postigao čak 14 golova na 4 utakmice. I Sparta ume da postiže golove, dobili su i dve utakmice u gostima, od četiri odigrane, pa nećete pogrešiti ako odigrate 3+ na ovom meču. Za ovu igru koeficijent je 1.73 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 12.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.