Tiket za veče (nedelja, 22.10.2023)

tiket dana

Ovaj bogat fudbalski vikend zaokružiće utakmice koje počinju u nešto kasnijem terminu, a za vas smo spremili po jedan meč iz Lige 1, La Lige i Segunde. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lion – Klermon – 1i2+ @ 2.20 u CircusBet

Nevjerovatno loš start sezone za ekipu Liona koja posle 8 odigranih kola još uvijek ne zna za pobjedu u novoj sezoni. Sa samo 3 osvojena boda nalaze se na začelju tabele, koje dijele sa današnjim protivnikom. Smjena trenera, šok terapija ali izgleda da ništa ne pomaže u njihovom slučaju. U poslednjem meču su imali 3:1 na poluvremenu protiv ekipe Lorijena ali nisu uspijeli da izdrže do kraja, pa su morali da se zadovolje bodom. Klermon je uz Lion jedini tim koji ne zna za pobjedu u novoj sezoni, u poslednjem meču su pokazali čvrstinu pošto su uspijeli da odigraju 0:0 sa ekipom PSŽ-a. I pored loših rezultata, Lion ima zaista neke odlične igrače poput Lakazeta, Lovrena, Roni Lopesa, Tolisoa, Taljafika… Upravo oni bi trebali da donesu prevagu u današnjem meču i konačno donesu prvu pobjedu svom timu o novoj sezoni. Lion igra i veoma efikasne mečeve pa vam prema tome predlažemo igru 1i2+ po kvoti 2.20 u CircusBet kladionici.

Barselona – Atletik Bilbao – 1i0-4 @ 2.05 u CircusBet

Barselona igra zaista fantastično u novoj sezoni i jedini su tim u La Ligi koji još uvijek ne zna poraz. U poslednjih 5 mečeva su pored 3 pobjede upisali i 2 remija pa ih je to koštalo prvog mjesta na tabeli. Poslednja 2 gostovanja su im donijela dosta problema, pa su na oba morali da se zadovolje sa jednim bodom. Dobro im ide i u Ligi šampiona gdje su na dva meča upisali 6 bodova. Real je juče kiksnuo u Sevilji pa će Barsa u slučaju pobjede imati priliku da im priđe na samo jedan bod, što će svakako biti dodatni motiv. Bilbao je ušao veoma dobro u novu sezonu, odavno nisu bili ovako visoko pozicionirani na tabeli nakon 9 odigranih kola. U poslednjem meču su u potpunosti nadigrali ekipu Almerija sa 3:0, te sa 17 osvojenih bodova zauzimaju 5. mjesto na tabeli. Nevjerovatno zvuči podatak da Bilbao nije slavio u Barseloni pune 22 godine! Mišljenja smo da će kvalitet i motivacija Katalonaca ovde presuditi, te je prema tome naš prijedlog 1i0-4 po kvoti 2.05 u CircusBet kladionici.

Valjadolid – Andora – 1i2+ @ 2.10 u CircusBet

Ekipa Valjadolida je posle ispadanja iz La Lige sebi odmah postavila visoke ciljeve i glavni cilj u ovoj sezoni je ekspresan povratak u elitu. Loše su započeli novu sezonu, pošto su na 5 uvodnih mečeva upisali samo jednu pobjedu, jedan remi i čak tri poraza. Nakon toga je uslijedio niz od 5 pobjeda, što je Valjadolid lansiralo u sam vrh tabele. Taj niz su prekinuli u prošlom kolu, pošto su poraženi od ekipe Espanjola sa 2:0. Sa 19 osvojenih bodova su na 7. mjestu na tabeli, sa 6 bodova manje od prvoplasirane ekipe Leganjesa, ali i sa utakmicom manje. Ekipa Andore je sa druge strane kao glavni cilj u novoj sezoni zacrtala opstanak, a za sada su na 3 boda od opasne zone. Niz od 3 poraza su prekinuli u prošlom kolu, pobjedom nad Alkoronom 2:0. Valjadolid je dosta kvalitetniji tim i mišljenja smo da će ovo biti idealna prilika da su približe mjestu koje vode nazad u La Ligu. Prema tome predlažemo igru 1i2+ po kvoti 2.10 u CircusBet kladionici.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za nedelju u kladionici CircusBet iznosi 9.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.