TIP DANA: Totenhem – Fulam: Pevcima pobeda donosi prvo mesto na tabeli!

Naravno, u ponedeljak je daleko slabija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj za vikend, kada smo bili svedoci nekoliko spektakularnih mečeva.
Ovog puta smo za vas pripremili gradski derbi Londona u kom će Totenhem na svom stadionu ugostiti ekipu Fulama.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h
.

Totenhem: Pobeda donosi prvo mesto na tabeli!

Prošla sezona je bez ikakve sumnje bila poprilično teška za sve navijače Totenhema jer je njihov omiljeni tim na kraju završio na katastrofalnom osmom mestu na tabeli, što samo po sebi znači da popularne Pevce ove sezone nećemo gledati u nekom od evropskih klupskih takmičenja.
Na sve to, u letnjem prelaznom roku je Totenhem ostao bez Harija Kejna koji je prihvatio ponudu Bajerna i odlučio da karijeru nastavi u Minhenu, dok u suprotnom pravcu nije bilo previše dolazaka, uz konstataciju da treba izdvojiti transfer Medisona iz Lestera.
U međuvremenu je novi trener kluba postao Postekoglu, koji je u prethodne dve godine sa dosta uspeha predvodio škotski Seltik, i kako sada stvari stoje utisak je da je to bio odličan posao, pošto popularni Pevci igraju fantastično na startu novog šampionata, a najbolji pokazatelj za to je i tabela koja nam pokazuje da se ovaj tim trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester siti, ali uz konstataciju da klub iz Londona ima meč manjka, i ako pobedi u ovom kolu na svom terenu protiv Fulama, što se ruku na srce i očekuje, Totenhem će zasesti na prvo mesto na tabeli, što je nešto što je malo ko pre početka prvenstva mogao da pretpostavi.
Na osam odigranih mečeva izabranici trenera Postekoglua su ostvarili šest trijumfa, uz dva remija, bez poraza.
Na poslednjih pet mečeva popularni Pevci su ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi, i to u velikom derbiju protiv Arsenala kada je bilo 2:2.
U prošlom kolu je nekadašnji finalista Lige šampiona ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Lutona, a taj meč je završen rezultatom 0:1
Pre toga su Postekogluovi puleni pobedili i na svom stadionu protiv Liverpula, i to nakon autogola Matipa u šestom minutu sudijske nadoknade.
Generalno, na svom terenu Totenhem igra sjajno, pošto je na tri odigrana susreta ova ekipa ostvarila tri trijumfa, iako su protivnici na tim mečevima bili Mančester Junajted, Liverpul i Šefild.
Što se tiče izostanaka, trener ekipe iz Londona ovog puta neće moći da računa na Betankura, Bisumu, Sesegona, Perišića, Solomona i Vajtmena, dok je pod velikim znakom pitanja Džonson.

Fulam: I pored odlaska Mitrovića, partije Kolibara za svaku pohvalu!

Ako se vratimo na prošlu sezonu, svakako da je Fulam igrao iznad svih očekivanja, pošto je ekipa iz Londona na kraju završila na sjajnom desetom mestu na tabeli, a ono što je naravno najvažnije je da je obezbeđen opstanak, i to se ni u jednom trenutku nije ni dovodilo u pitanje.
Kako vreme prolazi tako su i porasle ambicije popularnih Kolibara, koji i pored odlaska Aleksandra Mitrovića žele da se umešaju u borbu za plasman u neko od evropskih takmičenja, što naravno neće biti nimalo lak zadatak, s obzirom da konkurencija u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala odavno nije bila ovakva.
U ovom trenutku se izabranici Marka Silve koji radi dosta dobar posao na klupi ovog tima nalaze na trinaestom mestu na tabeli uz jedanaest osvojenih bodova, što je trenutno za pet poena manje u odnosu na timove koji se nalaze na pozicijama koje vode u evropska takmičenja.
Do sada je tim sa Krejven Kotidža odigrao osam mečeva u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala i ostvario tri trijumfa, isto toliko poraza, ali i dva remija.
U prošlom kolu je Fulam odigrao jedan dosta dobar meč na svom stadionu protiv Šefilda, i slavio rezultatom 3:1, uz napomenu da smo sva četiri pogotka videli u drugom delu igre.
Pre toga su Kolibari poraženi na svom stadionu od Čelsija koji je konačno u poslednje vreme počeo da pruža partije kakve se od ovog tima i očekuju.
Inače, na gostovanjima se Fulam do sada nije previše istakao pošto je ova ekipa na četiri odigrana susreta ostvarila jedan trijumf, dva remija, ali i jedan poraz i to na gostovanju kod Mančester sitija, kada je bilo čak 5:1 za aktuelnog šampiona Engleske.
Poslednji duel između Fulama i Totenhema je odigran krajem avgusta u okviru engleskog Liga Kupa, gde su Kolibari nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca uspeli da eliminišu daleko kvalitetnijeg rivala.
Pre toga su se ove dve ekipe sastale u prvenstvu Engleske, kada su Pevci na Krejven Kotidžu golom Kejna slavili sa 0:1.
Za kraj, Marko Silva za u ovom trenutku možda i najteže gostovanje u ligi neće moći da računa na Bendu, Diopa, Traorea i Aderabijoa, dok je pod znakom pitanja Tete.

Naš predlog

Mišljenja smo da je ovo prilika koju domaća ekipa ne sme da propusti, pošto smo već napomenuli da pobeda donosi prvo mesto na tabeli, pa vam zbog toga preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.50.

Za očekivati je da Pevci od prvog minuta susreta krenu ofanzivno ka golu Kolibara, zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom, uz sjajnu kvotu 2.21 u Meridianu.

Za kraj, međusobni mečevi između ova dva kluba na kojima je Totenhem domaćin nam po nepisanom pravilu uvek donose veliki broj pogodaka, a sva je prilika da će to biti slučaj i večeras u Londonu, zbog čega vam preporučujemo da se fokusirate na golove, odnosno igru 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.