TIP DANA: Union Berlin – Napoli: Napolitanci koriste veliku krizu Šumara!

Od utorka su na programu mečevi trećeg kola ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali meč koji će biti odigran u nemačkoj prestonici gde će snage odmeriti Union Berlin i aktuelni šampion Italije – ekipe Napolija.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.

Union Berlin: Jako loše partije u poslednje vreme!

U rekordnom roku je Union Berlin od četvrtoligaša postao učesnik Lige šampiona, međutim, deluje da nešto ne štima ove sezone.
Naime, pre svega se klub iz prestonice Nemačke do sada nije proslavio u nemačkom prvenstvu, gde se ova ekipa nakon osam odigranih kola nalazi na petnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je Union odigrao osam mečeva u prvenstvu i poražavajuće zvuči podatak da je tim koji je u prošlom izdanju Bundeslige bio pravi hit, ostvario samo dva trijumfa uz čak šest poraza.
Sezona je zanimljivo počela veoma dobro, pošto je ovaj klub u prva dva kola ostvario dva ubedljiva trijumfa protiv Majnca i Darmštada, a oba puta je bilo 4:1.
Međutim, nakon toga je Union doživeo čak šest vezanih poraza u najkvalitetnijem rangu nemačkog fudbala pa otuda i ne čudi ovako loša pozicija na tabeli.
U prošlom kolu je tim iz Berlina na svom terenu doživeo novi težak poraz i to od ove sezone sjajnog Štutgarta, a taj meč je završen rezultatom 0:3, uz konstataciju da domaća ekipa gotovo da nije ozbiljnije pripretila golu Švaba.
Inače, ove godine Union Berlin po prvi put u svojoj istoriji igra u Ligi šampiona, i do sada se nemački predstavnik ni tu nije najbolje snašao, iako treba reći da ova ekipa nije imala ni sreće.
U prvom kolu su popularni Šumari poraženi na gostovanju kod Real Madrida i to nakon pogotka Belingema u poslednjim trenucima susreta.
U drugom kolu je ova ekipa sjajno započela duel protiv Brage i relativno brzo imala dva gola prednosti, međutim, tim sa Kamenoloma je prvo u završnim minutima prvog dela igre smanjio na 1:2, potom i poravnao rezultat, da bi portugalski predstavnik do trijumfa stigao golom Kastra u četvrtom minutu sudijske nadoknade.
I ovog puta Šumari imaju dosta težak posao pošto će ugostiti ekipu Napolija, a trener domaćina za ovaj možda i odlučujući meč kada je u pitanju plasman u narednu rundu neće moći da računa na Dela, Juranovića i Šafera, dok su pod znakom pitanja Kaufman i Švolov.

Napoli: Pobeda u Berlinu otvara širom vrata osmine finala!

Prošla sezona je bila spektakularna za Napolitance, koji su nakon jednog predugog posta konačno uspeli da dođu do Skudeta, i to na jedan izuzetno ubedljiv način, da se već od sredine šampionata pitanje osvajača Serije A i nije dovodilo u pitanje.
Nažalost, nakon toga, klub je napustio Lučano Spaleti, a a njegovo mesto je postavljen Rudi Garsija, što je ruku na srce bilo veliko iznenađenje za sve ljubitelje italijanskog fudbala.
Kada se sve sabere i oduzme, deluje da su Napolitanci mogli i morali dosta više u dosadašnjem toku sezone, ali ni ovako stvari nisu toliko loše, pošto se u ovom trenutku tim iz Napulja nalazi na petom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, što svakako nije nenadoknadiva razlika.
Do sada je aktuelni šampion Italije odigrao devet mečeva u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i ostvario pet trijumfa, dva remija i isto toliko poraza.
Sigurno je da je sve navijače Napolija dobrano zaboleo poraz pred reprezentativnu pauzu na domaćem terenu od Fiorentine, kada je Viola slavila sa 1:3, međutim, iskupljenje je stiglo već u prošlom kolu kada su izabranici Rudija Garsije slavili na nimalo prijatnom gostovanju kod Verone, pošto je taj meč završen rezultatom 1:3, a stiče se utisak da je taj trijumf Napolitanaca mogao da bude i ubedljiviji.
Pored italijanskog prvenstva, Napoli je do sada odigrao i dva meča u Ligi šampiona, nakon kojih se italijanski predstavnik nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri osvojena boda, što je za tri poena manje u odnosu na Real Madrid.
U prvom kolu je tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” ostvario veoma važan trijumf na teškom gostovanju kod Brage, a taj meč na Kamenolomu je završen rezultatom 1:2, uz pogodak Napolija u finišu susreta, mada treba biti realan pa reći da je ova ekipa u potpunosti i zaslužila trijumf, pošto je portugalski predstavnik nadigran u svakom segmentu.
U prošlom kolu smo na popularnom “Maradoni” bili svedoci jednog fantastičnog susreta, u kom su snage odmeritli Napoli i Real Madrid, a na kraju je kraljevski klub slavio rezultatom 2:3.
Za kraj, Rudi Garsija za ovo u najavi veoma teško gostovanje neće moći da računa na Angisu i Osimena što će biti ogroman hendikep, dok je pod znakom pitanja Žuan Žezus.

Naš predlog

Utisak je da Union Berlinu nedostaje malo iskustva za mečeve u Ligi šampiona, što smo najbolje imali prilike da vidimo u prva dva kola kada je nemački predstavnik primao golove u dubokoj sudijskoj nadoknadi.
Generalno, ovaj duel bi po našem mišljenju morao da nam donese dosta pogodaka, pa savetujemo igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.


Pored toga, ako analiziramo sve ono što smo i od jednih i od drugih videli u dosadašnjem toku sezone, deluje da je italijanski predstavnik veliki favorit na ovom meču, pa vam predlažemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.

Za kraj, i više nego realno je da Napolitanci postignu makar dva pogotka na ovom meču u prestonici Nemačke, pa toplo preporučujemo igru G2+ uz kvotu 1.95 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.