Tiket dana (sreda, 25.10.2023)

Tiket dana

Na programu su preostale utakmice 3. kola Lige šampiona ali i vanrednog kola u engleskom Čempionšipu. Kvote su bile aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Seltik – Atletiko Madrid – 2,2+ @ 2.35 u SuperBet

Madriđani su na neverovatan način ostali bez pobede u prvom kolu takmičenja u ovoj grupi. Podsećamo da su gol na Olimpiku, kojim je Lacio izjednačio, primili u poslednjim sekundama nadoknade, a da je strelac bio golman Rimljana Provedel. Možda im se to vratilo u drugoj utakmici kada su dočekali Fejnord, pošto su gubili sa 1:0 i 2:1 ali su zahvaljujući Morati i Grizmanu stigli do preokreta prve pobede. Mnogo bolje igraju i u La Ligi u poslednje vreme i nakon ubedljivog poraza u Valensiji nanizali su pet uzastoopnih pobeda. Seltik nema problema u škotskoj ligi ali su za Ligu šampiona, čini nam se, preslabi. Dalkeo od toga da ne mogu napraviti neko iznenađenje i pobediti bilo koga od ove tri ekipe sa kojima su u grupi. Protiv Fejnorda i Lacija su izgubili, 2:0 u Roterdamu i 2:1 od Seltika u svom Glazgovu. Neće lako položiti oružje pred Jorgandžijama ali je Simeoneov tim mnogo iskusniji i kvalitetniji. Pored svega Atletiko je relativno rasterećen jer ima već 4 boda, pa smatramo da će kao pobednik izaći i sa Seltik parka. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju, a za kombinaciju 2,2+ kvota je 2.35 u kladionici SuperBet.

Njukasl – Dortmund – 1,2+ @ 2.00 u SuperBet

Svrake su postale relavantan faktor ne samo na Ostrvu nego i u Evropi. U prethodnom kolu Lige šampiona očitale su lekciju Pari Sen Žermenu koga su pobedili sa 4:1 na Sent Džejms parku. Pre toga su odigrali bez golova sa Milanom na San Siru i sada sa 4 boda drže prvo mesto u grupi. Sada imaju dvomeč sa Borusijom iz Dortmunda. Nemci nose nadimak ”Milioneri”, ali je veliko pitanje da su ”milioneri” u odnosu na tim sa severa Engleske u koji je ušao ogroman arapski kapital. Ipak, nije se Njukasl pojačavao kako se pretpostavljalo. Dovedeno je nekoliko igrača, ali uglavnom onih koji mogu da s euklope u tim koji sjajno vodi Edi Hau. Trenutno su tek 6. na tabeli Premijer lige, ali sa svega 5 bodova zaostatka za dvojcem Siti-Arsenal, dok je jedino Totenhem malo umakao. U subotu je Njukasl sa 4:0 pobedio Kristal Palas na svom stadionu a svi koji prate engleski fudbal znaju kako je teško dati toliki broj golova Orlovima iz Londona. Borusija se dosta muči u Bundesligi, u petak su osvojili tri boda protiv Verdera ali sa samo jednim postignutim golom. U prva dva kola Lige šampiona izgubili su u Parizu i remizirali sa Milanom na svom Signal Iduna parku. Za njih je dvomeč sa Njukalsom presuda u bici za nastavak takmičenja u Evropi i na proleće. Domaćin je furiozan i verujemo da može do pobede i protiv nemačkog tima. Uz jedinicu dodajemo i dva gola Njukasla i predlažemo kvotu 2.00 za 1,2+ u kladionici SuperBet.

Preston – Sautempton – 2,2+ @ 2.55 u SuperBet

Derbi kola u Čempionšipu igra se u Prestonu, na severu Engleske, gde dolazi tim sa krajnjeg juga, iz luke Sautempton. Domaćin je imao neverovatan start sezone ali smo nekako pretpostavljali da to ne mođe da traje dugo. Naime, Preston je startovao sa šest pobeda u ligi, a sada je vezao pet utakmica bez trijumfa sa samo dva osvojena boda. Sve to dodalo je do pada na tabeli i sada je Preston, pred ovo vanredno kolo, na 4. mestu sa već 12 bodova zaostatka za vodećim Lesterom. Teško je očekivati da Preston može napasti jedno od dva prva mesta na tabeli i direktan ulazak u Premijer ligu, ali bi morali makar do plej-ofa. Za razliku od njih od Sautemptona se očekuje povratak u elitu. Sveci su imali malo problema na početku prvenstva, u jednom momentu su vezali četiri poraza u Čempionšipu, ali su se pribrali i u prethodne četiri utakmice uzeli su 10 bodova. Sada imaju 20, jedan manje od Prestona, ali bi vrlo lako moglo doći do rokade već posle ovog meča. Gosti su favoriti i očekujemo da slave na severu uz dva data gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 2.55.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici SuperBet iznosi 11.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.