Tiket za veče (sreda, 25.10.2023.)

tiket dana

Pred nama je šest preostalih utakmica grupne faze Lige šampiona ali i neki veoma zanimljivi mečevi u Čempionšipu. Napominjemo da su kvote podložne promjenama i da su bile aktuelne u momentu pisanja ovog tiketa.

Antverp – Porto – 1X @ 1.70 u SuperBet

Prvak Belgije za sada nije uspio da osvoji nijedan bod u uvodna dva meča grupne faze Lige šampiona. U prvom kolu su očekivano poraženi od Barselone, dok su u drugom kolu bili favoriti protiv ekipe Šahtjora na domaćem terenu, međutim opet su poraženi i to posle preokreta (2:3). Ovo će im biti idealna prilika da na domaćem terenu zabilježe prve bodove u grupi. Porto je u prvom meču bio bolji od Šahtjora sa 1:3, dok je u prethodnom kolu poražen na domaćem terenu od Barselona sa 0:1. Antverp je za vikend poražen u gostima od ekipe Šarloe sa 3:2 ali smo mišljenja da će u ovaj meč ući maksimalno motivisani sa željom da upišu prve bodove u grupi. Prema tome predlažemo igru 1X po kvoti 1.70 u SuperBet kladionici.

Jang Bojs – Mančester Siti – 4+ @ 2.10 u SuperBet

Ekipa Jang Bojsa je do sada u ovoj veoma teškoj i neizvjesnoj grupi osvojila jedan bod i to u prošlom kolu na gostovanju u Beogradu kod ekipe Crvene zvezde (2:2). U prvom kolu su poraženi od Lajpciga na domaćem terenu sa 1:3, a ovaj meč za njih dolazi u ne baš idealnom momentu, pošto ne igraju u nekoj pretjerano dobroj formi. Mančester Siti je sa druge strane maksimalan iz dva meča, pošto su u prvom kolu savladali Crvenu zvezdu sa 3:1, dok su u drugom kolu bili bolji od ekipe Lajpciga sa 1:3. Za vikend su bili bolji Brajtona sa 2:1, dok je Jang Bojs odigrao neriješeno na domaćem terenu protiv ekipe Ciriha.
Oba tima igraju veoma brz fudbal a vještačka podloga će dodatno ubrzati loptu, te vam prema tome predlažemo igru 4+ po kvoti 2.10 u SuperBet kladionici.

Roterdam – Koventri – GG @ 1.78 u SuperBet

U okviru 13. kola Čempionšipa, ekipa Roterdama će ugostiti Koventri na svom terenu. Domaćini su za sada u veoma lošem položaju, pošto su na 11 odigranih utakmica osvojili samo 6 bodova, te se nalaze na pretposlednjem mjestu Čempionšipa. U poslednjih 5 mečeva su upisali 3 poraza i 2 remija. Za vikend su remizirali sa ekipom Sautemptona, što će biti dodatni motiv u ovom meču za njih. Koventri je u nešto boljoj poziciji, pošto je na 12 odigranih mečeva osvojio 15 bodova i nalazi se na 17. mjestu na tabeli. Seriju dobrih rezultata su prekinuli u prošlom kolu pošto su poraženi od Bristola u gostima sa 1:0. Oba tima karakteriše lošija odbrana pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.78 u SuperBet kladionici.

Stouk – Lids – 2 @ 1.98 u SuperBet

Nekadašnji stalni učesnik Premijer lige Stouk će ugostiti doskorašnjeg člana elitnog ranga Lids. Stouk će po svemu sudeći morati da se zadovolji donjim dijelom tabele ove sezone, što pokazuju i rezultati sa samog početka. Nakon 12 odigranih kola osvojili su 13 bodova, a za vikend su slavili protiv ekipe Sanderlenda (2:1). Lids je pored Lestera jedan od glavnih kandidata za povratak u Premijer ligu, a to pokazuje i podatak da su na poslednjih 5 mečeva upisali 4 pobjede i samo jedan poraz, te su sa 22 osvojena boda na trećem mjestu tabele. Za vikend su bili bolji od ekipe Noriča u gostima sa 2:3, pa će sigurno silno motivisani ući i u ovaj meč, sa željom da upišu nova 3 boda. Lids je svakako kvalitetniji tim, a naš prijedlog za ovaj meč je čista dvojka po kvoti 1.98 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za veče u SuperBet kladionici iznosi 13.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.