Tiket dana Evroliga (četvrtak, 26.10.2023)

Danas je na programu šest veoma zanimljivih duela u Evroligi, a pored vječitog derbija koji je prvi na programu, izdvaja se još i El Klasiko, kao i duel između Olimpijakosa i Efesa u Atini. Napominjemo da su kvote važile u momentu pisanja tiketa.

Alba – Milano – 2/2 @ 1.65 u CircusBet

Ekipa iz Berlina je do sada uz Asvel, najmanje pokazala u ovogodišnjem izdanju Evrolige. U četiri odigrana meča sva četiri puta su poraženi i čini se da imaju najslabiji roster, te da će ove, kao i nekih prethodnih sezona, biti među poslednjim timovima na tabeli. Milano je sa druge strane posle nešto lošijeh starta sezone upsio da uhvati kakav takav ritam i da počne bilježiti pobjede. Dosta su se pojačali za ovu sezonu i sigurno je da se od njih očekuju dobri rezultati i visok plasman. Izgubili su kao gosti od 2 veoma jake ekipe ali su protiv Olimpijakosa pokazali svoj kvalitet. Protiv slabašne Albe su veliki favoriti, a iako igraju na gostujućem terenu, sve sem pobjede bilo bi veliko razočaranje. Mišljenja smo da će Milano od starta zapeti i da će voditi na poluvremenu, pa vam prema tome predlažemo prelaz 2/2 po kvoti 1.65 u CircusBet kladionici.

Real Madrid – Barselona – UP+ (granica 165,5) @ 1.77 u CircusBet

Ekipa Reala igra fantastično ove sezone, maju sve pobjede u dosadašnjem toku sezone (ACB, Superkup, Evroliga). Nadogradili su svoj tim u odnosu na prošlu sezonu, dolaskom Fukunda Kampaca. Sa druge strane ekipa Barselone je zadržala skoro sve kvalitetne igrače od prošle sezone, izuzev Higinsa i Mirotića koji su značajno rasteretili budžet za ovu sezonu. Ove sezone bilježe zaista dobre rezultate i stiče se utisak da su pored Reala najviše pokazali u Evroligi. Ova dva tima su se već dva puta sastajala u ovoj sezoni i oba puta je slavio Real. Oba tima igraju veoma brzo i napadački a u prethodnim sezonama je vrlo često bio slučaj da se navedena granica vrlo lako pređe. Prema tome, predlažemo igru Ukupno poena + (granica 165,5) po kvoti 1.77 u CircusBet kladionici.

Monako – Makabi – UP + (granica 160,5) @ 1.90 u CircusBet

Ekipa Monaka se evidentno podigla nakon dva uvodna poraza u Evroligi. Fantastičan meč su odigrali u Beogradu protiv Crvene zvezde i očekivano su dobili slabašnu ekipu Albe. Još uvijek se čeka Kemba Voker koji je stigao kao najveće pojačanje ove sezone. Ekipa Makabija je posle početne pobjede nad Partizanom kao domaćin, zabilježila poraz od Valensije i pobjedu nad Panatinaikosom u prošlom kolu. Kada pogledamo međusobne susrete i stil igre koju potenciraju obje ekipe, teško je reći ko bi ovde mogao do pobjede. Međutim, obje ekipe su do sada znale da odigraju veoma efikasne mečeve u Evroligi a mišljenja smo da će tako biti i večeras, pa vam prema tome predlažemo Ukupno poena + (granica 160,5) po kvoti 1.90 u CircusBet kladionici.

Olimpijakos – Efes – H2 (granica 5,5) @ 1.73 u CircusBet

Ekipa Olimpijakosa dočekuje na svom terenu bivšeg šampiona Evrope Anadolu Efes, koji je ove sezone dosta promjenljivo započeo sezonu. Obje ekipe su na skoru od dvije pobjede i 2 poraza i za obje bi se moglo reći da nisu baš očekivano započeli novu sezonu. Imali su doduše neke veoma teške protivnike ali treba napomenuti da je Efes do svoje prve pobjede u Evroligi stigao protiv slabašnog Asvela i to sa 5 poena razlike, kao i Valensije od koje su bili bolji sa 4 poena razlike. Istina je da je Olimpijakos ovde favorit, domaći teren i navijači su na njihovoj strani ali smo mišljenja da Efes polako ulazi u ritam i da će u ovaj meč ući maksimalno fokusirano u želji da što duže ostanu u igri za pobjedu. Mišljenja smo da će ovo biti jedan neizvjestan meč u kom Efes na kraju neće biti poražen sa više od 5 poena razlike, pa vam prema tome predlažemo igru H2 (granica 5,5) po kvoti 1.73 u CircusBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 9.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.