Tiket dana (petak, 27.10.2023)

Tiket dana

Biće ovo vrlo uzbudljiv vikend a u petak imamo samo nagoveštaj svega onoga što nas očekuje. Predložene kvote iz tiketa bile su važeće u vreme njegovog sastavljanja.

Kristal Palas – Totenhem – 0-2 @ 2.11 u Mozzartbet

Pevci su sjajni ove sezone i opovrgli su sve tvrdnje da im ”nema života” posle Harija Kejna. Totenhem je lider Premijer lige, u pobedeljak su rutinski izašli na kraj sa grdskim rivalom Fulamom, a na startu nove runde čeka ih još jedan londonski derbi, gostovanje na Selhurst parku i meč protiv Kristal Palas. Trener Postekoglu je pokazao da ume da prilagodi svoju ekipu rivalu, pa je Totenhem neke mečeve dobijao uz veliki borj golova, kao protiv Barnlija, a neke sa samo jednim golom, poput onog sa Lutonom. Palas je doživeo brodolom u Njukaslu, odavno neko nije dao četiri gola Orlovima i pokušaće tim trenera Roja Hodžsona da se iskupi u meču protiv lidera. Palas je u sredini tabele, kao i puno godina unazad, a u prvih 9 kola ima po tri pobede, poraza i remija. U tri prethodna duela Palas nije dao gol Totenhemu, pa ni u ovom meču ne očekujemo neku goleadu. Biće ovo težak ispit za Pevce i izbeći ćemo konačan ishod i predložiti igru na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 2.11 u kladionici Mozzartbet.

Mitjiland – Lingbi – 1,2+ @ 1.77 u Mozzartbet

Domaćin je počeo da liči na tim od pre par sezona kada je, da podsetimo, postao i šampion Danske. Prošla godina nije bila uspešna za Mitjiland, nisu se plasirali ni u plej-of, ali su na kraju uspeli da stignu do Evrope preko baraža. Ni u kvalifikacijama za Ligu konferencija se nisu proslavili i sve karte bacili su na prvenstvo. U poslednjih šest kola tim iz Faruma je upisao tri pobede i tri remija, a prethodni neuspeh desio se još krajem avgusta kada ih je Nordsjeland dobio sa 3:0. U ponedeljak su uz dosta sreće stigli do pobede protiv Odenzea golom u samom finišu i sada su na 5. mestu sa pet bodova manje od vodećeg FC Kopenhagena. Lingbi je trenutno 7. sa 15 bodova i boriće se da bude među prvih šest posle 22 kola. Međutim, u dva poslednja kola dođiveli su poraze od Silkeborga i Orhusa, primili su sedam a nisu dali nijedan gol za 180 minuta. U prvom delu sezone Lingbi je ubedljivo pobedio Mitjiland sa 4:1 i vreme je za revanš ekipe iz Herninga. Uz jedinicu dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.77.

Braunšvajg – Fortuna – T22+ @ 1.75 u Mozzartbet

Fantastičan meč odigrala je Fortuna prošle subote protiv Kajzerslauterna na svom terenu. Gubili su u Dizeldorfu sa 3:0 posle pola sata igre od Kraljeva ali su na kraju uspeli da osvoje sva tri boda. Pobedili su sa 4:3. a za potpuni preokret dovoljno im je bilo samo 25 minuta. Stekli su veliko samopouzdanje, stigli su na 5. mesto i imaju samo dva boda manje od vodećeg dvojca koji čine dva hamburška kluba, Sent Pauli i Hamburger. Ajntraht iz Braunšvajga je na začelju tabele u Cvajti, osvojili su samo pet bodova i njihova sudbina je grčevita borba za opstanak, sa vrlo neizvesnim ishodom. Ajntraht ima tri vezana poraza, ali kada igraju u Braunšvajgu nisu toliko loši. Jedini trijumf ostavrili su pred svojim navijačima, pobedili su Šalke, a remizirali i sa Nirnbergom i Sent Paulijem. Neće biti lako ni Fortuni, pa umesto konačnog ishoda predlažemo dva gola gostiju. Za T22+ kvota u kladionici Mozzartbet iznosi 1.75.

Sion – Ksamaks – 1,2+ @ 2.05 u Mozzartbet

Sionov povratak u Super ligu Švajcarske ne ide baš po planu. Izgledalo je na početku sezone u Čelendž ligi da će se prošetati u ovoj konkurenciji do ekspresnog povratka u elitu, a posle 11 odigranih kola dele prvu poziciju sa timom Tuna. Zahvaljujući tri vezane pobede Sion se vratio u vrh i ono što je najbitnije, zajedno sa Tunom odvojili su se od pratilaca. S obzirom da direktan plasman ima samo prvoplasirani tim, vodiće veliku borbu sa Tunom da izbegnu baraž, pošto su preko njega i ispali iz Super lige prošle godine. Sada im u goste dolazi Ksamaks, a tim iz Nojšatela je, posle dobrog starta, malo popustio i trenutno je na 5. mestu sa 14 bodova, deset manje od Siona i Tuna. Ksamaks ni nema ambiciju da juri prvu ligu, oni su prethodne sezone jedva ostali drugoligaši, pa je sve osim borbe za opstanak za njih ”puna kapa”. Već sedam kola ne znaju za pobedu a u prvom delu sezone Sion je u Nojšatelu slavio sa ubedljivih3:0. Od tada nisu prošla ni dva meseca, pa se stvari nisu mgo promenile. Uz pobedu Siona dodajemo i dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 2.05 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.