Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su preostale četiri utakmice Evrolige kojima će biti kompletirano 5. kolo. Za vas smo analizirali i sastavili tiket od poene igrača sa gore pomenutih mečeva. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Kenan Evans (Žalgiris) – Poeni + (granica 13,5) @ 1.85 u MozzartBet

Fanastični Evans je prošle sezone bilježio fantastične partije sve dok se nije povrijedio i završio sezonu na najgori mogući način. U novoj sezoni nas je odmah dobrim partijama podsjetio o kakvom se igraču ustvari radi. U prethodnom kolu je protiv ekipe Baskonije u gostima na terenu proveo oko 25 minuta i za to vrijeme je uspio sa postigne 14 poena, dok je prethodno u meču sa Realom ostao zaključan od protivničkih defanzivaca kao i većina igrača Žalgirisa. Ovo je veoma bitna utakmica za njih, a Evans je za vikend odigrao svega 17 minuta, što nam govore da će u ovom meču biti angažovan. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 13,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Frenk Džekson (ASVEL) – Poeni + (granica 12,5) @ 1.85 u MozzartBet

Džekson je po nama jedan od najboljih igrača, ako ne i najbolji igrač ovog tima. Ovaj igrač je bilježio sasvim solidne partije u dresu Detroita uz zaista sjajne procente šuta na svakom meču. Veoma je dobar trojkaš i može da pogodi iz svake pozicije, pitanje je samo kako će ga shvatiti igrači Virtusa i koliko će mu dopustiti da igra. U poslednjim mečevima se isprofilisao kao glavna figura u napadu pa i ne čudi što mu je granica sa početka sezone porasla za čak 5 poena. Mišljenja smo da će uz sasvim solidne procente šuta Džekson ovde vrlo lako preći zadatu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 12,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Kostas Slukas (Panatinaikos) – Poeni + (granica 10,5) @ 1.85 u MozzartBet

Prelazak iskusnog Grka iz Olimpijakosa u Panatu još uvijek je jedna od glavnih košarkaških tema u ovoj zemlji. Panata ne bilježi rezultate kakvi se od njih očekuju a čini se da će upravo Slukas morati povući najviše kako bi ovaj tim postavio na sigurne noge. Posle povrede zbog koje je propustio par utakmica, vratio se u tim a u poslednjem meču u porazu od Makabija postigao je 9 poena. Očekuje se veoma brza i utakmica sa mnogo posjeda, pa smo mišljenja da će širok spektar napadačkih sposobnosti Kostasa Slukasa doći do ozražaja, kada Panata jednostavno mora ići na pobjedu. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 10,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Skoti Vilbekin (Fenerbahče) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u MozzartBet

Glavni igrač Fenera ove sezone je svakako Vilbekin. U poslednjoj pobjedi nad ekipom Asvela bio je najefikasniji sa 18 ubačenih poena, a dugogodišnje iskustvo igranja ovog takmičenja mu sigurno pomaže.
Nije igrao za vikend protiv ekipe Galatasaraja u meču koji je pobjedio Fener, što donekle implicira da bi danas mogao biti spreman i maksimalno fokusiran na ovaj meč. Uzmi dosta šuteva na svakoj utakmici a uz malo sreće i dobre procente, mogao bi do dvocifrenog broja poena vrlo lako već do poluvremena. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 14,5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MozzartBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.