Tiket za veče (subota, 28.10.2023)

tiket dana

Kao i svake subote večernji program je ponovo inspirativan. Kvote su važile u trenutku sastavljanja ovog tiketa.

Juventus – Verona – 1,2+ @ 1.62 u SuperBet

Pobedom u najvećem italijanskom derbiju Juve se vratio u trku za Skudeto. Pobedila je Stara dama na gostovanju na San Siru, a da sruše Milan bio je dovoljan pogodak Lokatelija. Sada Juventus ima samo bod manje od Milana i dva od Intera, pa ne sumnjamo da će iskoristiti šansu da pobedom nad Veronom ostanu u trci sa milanskim klubovima, ali i aktuelni šampionom Napolijem. Gosti već sedam kola ne znaju za pobedu i u tom intervalu su osvojili samo dva boda. Verona nije pala u zonu ispadanja, pre svega zahvaljujući dobroj odbrani, dok su napadači potpuno podbacili i postigli su samo 6 golova u devet utakmica. Očekujemo pobedu Juventusa i bar dve lopte u mreži tima iz ”grada ljubavi”. Za 1,2+ kvota je 1.62 u kladionici SuperBet.

Anderleht – Leven – 1,2+ @ 1.62 u SuperBet

Dugo smo čekali da velikan iz Brisela ponovo bude u konkurenciji za titulu u Župiler ligi. Doduše poraz u prošlom kolu u Liježu malo je usporio ekipu Anderlehta i ona sada ima četiri boda manje od gradskog rivala Rojal Uniona. Prvenstvo je dugo, posle redovnih 30 rundi igra se i plej-of, a u prethodnim godinama upravo tada je odlučivan novi šampiona, prošle se to dogodilo tek u sudijskoj nadoknadi poslednjeg kola. Anderleht igra dobro an svom terenu, na pet odigranih mečeva samo je Klub Briž uspeo da ostane neporažen, pa je teško očekivati da to pođe za rukom ekipi Levena. Gosti su u prošlom kolu ubedljivo pobedili Sent Trojden, ali na strani igraju dosta slabije. Trenutno su tek na 12. mestu i možda je još skliznuti na tabeli. Naš predlog je 1,2+ sa kvotom 1.62 u kladionici SuperBet.

Kadiz – Sevilja – T22+ @ 2.25 u SuperBet

Poslednju pobedu Kadiz je ostvaio 1. septembra protiv Vilajreala na svom terenu. Od tada su odigrana 6 kola u La Ligi, a oni su samo dva puta uspeli da osvoje po bod. Aktuelna kriza odvela je ovaj tim u donji deo tabele, pa su pred ovu rundu fudbaleri Kadiza zauzimali 16. mesto, ali sa istim brojem bodova kao i tri tima ispred njih. Andalužani su izgubili od Arsenala na svom Sančez Pishuanu u Ligi šampiona i znatno umanjili šanse da se nađu u nokaut fazi elitnog takmičenja. Znajući kako igraju u Ligi Evrope možda bi najbolje za Sevilju bilo da budu treći u grupi i presele se u slabije takmičenje koje, kao po pravilu, na kraju osvajaju i eto novog učešća u Ligi šampiona. Sada moraju da misle o prvenstvu, n isu pobedili već tri kola, ali su igrali i protiv barse i protiv Reala. Očekujemo napade gostiju i bar dva gola protiv Kadiza. za T22+ kvota je 2.25 u kladionici SuperBet.

Kajzerslautern – Hamburger – 4+ @ 2.10 u SuperBet

Dva bivša nemačka šampiona sastaju se na stadionu Fric Valter. Kajzerslautern je od poslednje titule osvojene 1998. godine proživeo mnogo teških dana i dugo je bio u trećoj ligi. Sada su opet u Cvajti i pokušaće da dođu makar do baraža za ulazak u Bundesligu. Niz odličnih rezultata i sedam utakmica bez poraza prekinuli su u prošlom kolu na gostovanju u Dizeldorfu gde su poraženi sa 4:3. Da tragedija bude veća, Kraljevi su imali prednost od 3:0 i nisu uspeli da osvoje ni bod. HSV je imao dva uzastopna poraza na gostovanjima kod novajlija u ligi, Elversberga i Osnabrika, ali je zatim u naredne tri runde uzeo sedam bodova i vratio se na vrh tabele koji je, pre ovog kola, delio sa gradskim rivalom Sent Paulijem. Pobedom u petak prestigla ih je Fortuna, ali se tim iz najveće nemačke luke može vratiti na vrh pobedom u Kajzerslauternu. Biće ovo pravi derbi uz hrpu golova. Za 4+ kvota je 2.10 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici SuperBet iznosi 12.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.