TIP DANA: Napoli – Milan: Rosonere čeka erupcija Vezuva!

U nedelju je zaista spektakularna ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih susreta za vas smo ovog puta analizirali meč između Napolija i Milana koji će biti odigran na stadionu “Diego Armando Maradona”.
Biće ovo ujedno i duel između dva poslednja šampiona Italije, pa nema sumnje da nas očekuje jedan poprilično dobar meč.
Početak susreta između tima iz Napulja i Rosoenera je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Napoli: Stvari polako ali sigurno idu na bolje!

Naravno, teško je očekivati da bi Napoli mogao da ponovi prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa mimo svih očekivanja stigla do Skudeta što je bio povod za ogromno slavlje na ulicama Napulja.
Zapaženu ulogu je italijanski predstavnik imao i u Ligi šampiona, gde je ova ekipa stigla do četvrtfinala, ali je tu eliminisana od Milana, što je za pojedine ljubitelje fudbala bilo čak i iznenađenje, pošto se Rosoneri nisu proslavili prošle sezone, ali je ipak presudilo veće iskustvo koje ovaj tim neosporno ima u evropskim takmičenjima.
Na kraju sezone je klub napustio Lučano Spaleti, koji je u međuvremenu stigao do selektorske klupe Azura, a na njegovo mesto je doveden Rudi Garsija, što je takođe bilo veliko iznenađenje.
Iako je aktuelni šampion Italije na dobar način započeo prvenstvo Italije, več posle nekoliko kola je ova ekipa zapala u veliku krizu, a požar je ugašen pobedom na domaćem terenu protiv Udinezea kada je bilo 4:1. Nakon toga su Napolitanci bili bolji i na veoma teškom gostovanju kod Lećea koji je blistao na startu sezone, a zanimljivo je da je i na tom duelu tim koji sa klupe predvodi Rudi Garsija uspeo da postigne čak četiri gola.
Nakon svega toga je usledio hladan tuš na domaćem terenu protiv Fiorentine, koja je na stadionu “Diego Armando Maradona” slavila sa 1:3, pa je ponovo fudbalska javnost u Italiji počela sa natpisima da Rudi Garsija od samog starta nije pravo rešenje za klupu aktuelnog šampiona Italije.
Ipak, u prošlom kolu nakon reprezentativne pauze, tim podno Vezuva je odigrao sjajan meč na gostovanju kod Verone, u kom je ovaj tim slavio sa 1:3, pa se u ovom trenutku Napoli nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter.
Inače, kao što je dobro poznato, Napoli ove sezone predstavlja Italiju u Ligi šampiona, a u ovom trenutku se izabranici Rudija Garsije nalaze na drugom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova, što je za tri boda manje u odnosu na prvoplasirani Real Madrid, i kako sada stvari stoje italijanski i španski predstavnik će na kraju i uspeti da dođu do plasmana u nokaut fazu.
U prošlom kolu je tim sa stadiona “Diego Armando Maradona” slavio na teškom gostovanju kod Union Berlina, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Za kraj, kada su u pitanju izostanci za ovaj meč protiv Milana, Rudi Garsija neće moći da računa na Osimena i Angisu.

Milan: Rosoneri u krizi, ali pobeda u Napulju leči sve rane!

Rosoneri su u novi šampionat ušli sa najvišim mogućim ciljevima, nakon što je ova ekipa prošlu sezonu završila tek na četvrtom mestu na tabeli.
Ipak, i pored toga je ostvaren primarni cilj, a to je naravno plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, i sva je prilika da će to biti glavni cilj i ovog puta.
Kada već pominjemo Ligu šampiona, treba biti realan pa istaći da se italijanski predstavnik nimalo nije proslavio u dosadašnjem toku elitnog takmičenja, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Evrope doživeo težak poraz na gostovanju kod PSŽ-a, a taj meč je završen rezultatom 3:0.
U dosadašnjem toku takmičenja, Rosoneri ne samo da nisu ostvarili trijumf, već ova ekipa nije uspela da postigne ni gol, što je svakako poražavajući podatak.
U prvom kolu se Milan propisno ispromašivao na svom terenu protiv Njukasla u duelu koji je završen bez pogodaka, dok je u drugom kolu italijanski predstavnik uspeo da odoli na Signal Iduna Parku, kod Borusije iz Dortmunda, kada nije bilo pogodaka. Ipak, poraz na Parku Prinčeva je u mnogome udaljio Milan od borbe za plasman u elitno takmičenje.
Ako se osvrnemo na italijansku Seriju A, generalno, navijači nekadašnjeg šampiona Evrope sigurno da imaju razloga za zadovoljstvo, pošto se u ovom trenutku njihova omiljena ekipa nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasirani Inter i vrlo lako se može desiti da ponovo dva gradska rivala vode glavnu reč kada je u pitanju naslov prvaka, iako je trenutno na trećoj poziciji Juve, uz samo bod manjka u odnosu na Rosonere.
Upravo Juventus je u prošlom kolu i savladao Milan na San Siru, i time jasno istakao kandidaturu za Skudeto, što se na startu sezone nije činilo realnim.
Do sada su izabranici Stefana Piolija odigrali pet mečeva na strani i ostvarili čak četiri trijumfa, uz jedan poraz, i to protiv gradskog rivala Intera, kada je bilo čak 5:1
Inače, što se tiče izostanaka, italijanski stručnjak za ovaj derbi meč sa aktuelnim šampionom Italije neće moći da računa na Benasera, Kaldaru, Čukuezea, Tijaa, Loftus-Čika, Okafora i Sportijela.

Naš predlog

Pre svega treba istaći da se radi o jednom izuzetno teškom meču za prognoziranje, koji bi po našem mišljenju trebao da nam donese golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Iz potpuno istog razloga vam preporučujemo da se fokusirate i na igru 3+ a sve to uz fantastičnu kvotu 1.98 u Meridianu.

Za kraj, Milan igra nešto slabije u poslednje vreme, dok deluje da Napolitanci igraju dosta bolje u odnosu na pre mesec dana kada aktuelnom šampionu Italije ništa nije polazilo za nogom, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da ovde probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.