Tiket dana: Poeni igrača

Pored jednog meča u Evroligi, pred nama su i tri veoma zanimljive utakmice u okviru grupne faze Evrokupa. Mi smo za vas analizirali one najzanimljivije, a napominjemo vam da su kvote i granice bili aktuelni u momentu pisanja tiketa.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.85 u MeridianBet

Stigao je Nikola kao ogromno pojačanje u tim iz Milana. Odmah je pokazao da će biti glavni igrač ekipe i već od starta je počeo da bilježi nevjerovatne brojke i da u teroriše protivničke koševe. Kriza koja drma ekipu Olimpije nije ga spriječila da u poslednjih par mečeva bude na prosjeku od oko 20 poena po meču. U prethodnom kolu Evrolige je postigao nevjerovatnih 30 poena i zabilježio 12 skokova protiv ekipe Albe, međutim u tom meču su poraženi. Za vikend su takođe poraženi u okviru domaćeg prvenstva i to na domaćem terenu od ekipe Pezara, Nikola je ponovo bio najefikasniji u domaćem timu sa 18 postignutih poena i 10 skokova. Danas igraju meč koji jednostavno moraju pobjediti i u kom će od prvog minuta krenuti agresivno. Mirotić se nameće kao logično riješenje a u dresu Barselone je znao da odigra neke brutalne partije upravo protiv Makabija. Prema tome predlažemo poeni + (granica 16,5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Lorenco Braun (Makabi Tel Aviv) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u MeridianBet

Pokazao je odmah na startu sezone Lorenco Braun da je sigurno najvažniji igrač tima iz Tel Aviva. U pobjedi nad ekipom Partizana je sipao iz svih oružija, pa je na kraju postigao 22 poena. U narednom meču u porazu od Valensije postigao je 13 poena i upisao čak 11 asistencija. Da je bio raspoložen za igru vidjelo se i u meču protiv Panatinaikosa u Atini, kada je pored 12 upisanih poena ponovo upisao dvocifren broj asistencija (12). U prethodnom kolu su prilično ubjedljivo poraženi od ekipe Monaka, a najefikasniji u ovom meču kod Makabija je bio Lorenco sa 14 postignutih poena. Danas je pred njima veoma jak i motivisan protivnik, a Braun im je prošle sezone u gostima ubacio čak 20 poena, dok je na domaćem terenu ponovo došao preko gore navedene granice, pošto je postigao 18 poena. Mišljenja smo da će i danas biti motivisan te da će postići preko 15 poena. Prema tome naš prijedlog poeni + (granica 15,5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Klemon Prepelič (Cedevita Olimpija) – Poeni + (granica 15,5) @ 1.85 u MeridianBet

Dosta turbulencija u igri Cedevita Olimpije ove sezone. U Evrokupu još uvijek ne znaju za pobjedu, a upisali su čak 4 poraza, pa će današnji meč biti veoma važan. U goste im dolazi ekipa Vulvsa koja igra i potencira veoma brzu košarku, što će otvoriti dosta prostora igračima Cedevita Olimpije da se razigraju. Prepelič je iskusan igrač, pokretačna snaga ovog tima, što je jasno pokazao i za vikend u pobjedi svog tima u okviru ABA lige, kada je Studentskom Centru ubacio 23 poena. Prethodno je u porazu od ekipe Prometeja postigao 16 poena, te Igokei prije toga 15 poena. Mišljenja smo da će danas biti jedan od glavnih igrača, te da će Cedevita Olimpiju voditi do prve pobjede u Evrokupu. Prema tome predlažemo poeni + (granica 15,5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Vilijam Kristmas (Hamburg) – Poeni + (granica 8,5) @ 1.85 MeridianBet

Ekipa Hamburga je veoma loše ušla u novu sezonu Evrokupa. Najgora su ekipa grupe A sa četiri poraza i nijednom pobjedom. Ni u Njemačkom šampionatu nisu zabilježili mnogo bolje rezultate, pošto su za sada na skoru od dvije pobjede i 3 poraza. Niz od 8 poraza su prekinuli za vikend, pobjedom nad ekipom Hejdelberga, a Vilijam je na ovom meču postigao 15 poena. U poslednje vrijeme igra dosta dobro i često je dvocifren na mečevima svog tima. Nama se čini da je ova granica preniska i da će u jednom efikasnom meču, motivisan protivnikom, ovaj igrač postići makar 9 poena. Jedan je od boljih igrača ovog tima i svakako da će imati dovoljan broj šuteva kako bi prešao svoju granicu. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 8,5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MeridianBet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.