Tiket dana tenis (sreda, 01.10.2023)

I danas pred nama dosta zanimljivih mečeva na mastersu u Parizu. Ovaj turnir je ujedno i poslednja priprema za završni masters u Torinu. Napominjemo da su kvote i granice važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Kasper Rud – Francisko Ćerundolo – UG+ (granica 22,5) @ 1.90 u SuperBet

U okviru šesnaestine finala mastersa u Parizu sastaće se 8. igrač svijeta Kasper Rud i 21. igrač svijeta Francisko Ćerundolo. Rud je za razliku od Ćerundola bio slobodan u prvom kolu, pa će tako odmoran ući u ovaj meč. Francisko je u prvom kolu bio bolji od Gaela Monfilsa sa 2:1, iako je izgubio prvi set sa 6:4 uspio je da preokrene meč i preostala dva seta dobije sa 6:7, 5:7. Ova dva igrača su se do sada susrela 4 puta i obojica imaju po dvije pobjede u međusobnim okršajima. Poslednji meč su odigrali u maju a tada je uspiješniji bio Rud sa 2:0. Mišljenja smo da ćemo gledati jedan neizvjestan meč u kom će Ćerundolo iako je autsajder, pružiti dobar otpor. Prema tome predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice. Granica je 22,5 a kvota je 1.85 u SuperBet kladionici.

Dominik Tim – Holdžer Rune – UG+ (granica 22,5) @ 1.75 u SuperBet

Rune je prošle godine u finalu ovog mastersa pobjedio Novaka Đokovića i tako stigao do titule. Prema prognozama on ima veoma male šanse za odbranu trona. Dominik Tim je kroz kvalifikacije došao na ovaj turnir a u prethodnom kolu je bio bolji od veterana Stena Vavrinke sa 2:1 u setovima. Rune je bio slobodan u prvom kolu a na prethodnom turniru u Bazelu je odigrao sasvim solidno, stigao je do polufinala nakon čega je eliminisan od Aužera. Međutim na osnovu togu se ne može zaključiti u kakvoj formi se nalazi mladi Danac te da li je spreman za najviše domete na ovom turniru i ove godine. Tim svakako nije onaj stari i u ovaj duel ne ulazi kao favorit, ali smo mišljenja da još uvijek može da pruži dobar otpor. Prema tome predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice. Granica je 22,5 a kvota je 1.85 u SuperBet kladionici.

Janik Siner – Mekenzi MekDonald – UG+ (granica 20,5) @ 2.05 u SuperBet

Siner u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit a danas će snage odmjeriti sa 42. nosiocem svijeta Mekenzi MekDonaldom koji je bio bolji u prvom kolu Vulfa sa 2:1. Siner na ovaj turnir dolazi posle osvojenog turnira u Beču u kom je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva sa 2:1. On zaista izgleda veoma dobro i u velikom je nizu pobjeda. Karakteriše ga nešto sporija i lošija igra nakon svakog dobro odigranog tunira pa smo mišljenja da će i danas morati da se potrudi da ovaj meč dobije. MekDonald nije toliko loš teniser da bi Siner mogao tek tako lako unaprijed sebi da upiše pobjedu. Takođe Siner je obezbjedio vizu za završni turnir u Torinu pa bi i to mogao biti dodatni plus za ovaj tip. Prema tome predlažemo igru na više gemova od ponuđene granice. Granica je 20,5 a kvota je 2.05 u SuperBet kladionici.

Erler/Meidler – Granolers/Sebaljos – 2 @ 1.60 u SuperBet

Poslednji dubl meč na turniru u Parizu odigraće dva iskusna dubl igrača. Granolers i Sebaljos su odigrali više ovakvih mečeva i turnira pa tako u veoma dobroj formi dolaze na ovaj turnir. Prema tome u ovaj meč ulaze kao favoriti za plasman u naredno kolo turnira. Osvojili su turnir u Šangaju prije ovog turnira, a nakon toga su imali dvije sedmice odmora pa je za očekivati da puni samopouzdanja i energije uđu u ovaj meč. Erler i Meidler su tek od skoro počeli da igraju na većim turnirima pa će tako i u ovom meču biti pod većim pritiskom. Protiv njih dvojice su Granolers i Sebaljos odigrali već jedan meč i savladali su ih na betonu. Prema tome predlažemo vam čistu dvojku na ovaj dvojac po kvoti 1.60 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u kladionici SuperBet iznosi 10.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.