Tiket dana Evroliga (četvrtak, 02.11.2023)

Većina utakmica 6. kola košarkaške Evrolige igra se danas. Igraće se pet mečeva, dok su za petak ostala samo tri, a jedan je odložen. Kvote i granice su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Fenerbahče – Olimpijakos – UP+ (granica 153,5) @ 1.91 u CircusBet

Tim iz Istanbula ima pobedu više u odnosu na Pirejce, poraženi su samo jednom i to na gostovanju u Valensiji. Možda su košarkaši Fenerbahčea imali nešto lakše rivale na početku nove sezone u Evroligi, ali se mečevi sa Olimpijom i Panatinaikosom svakako ne mogu nazvati lakim. Olimpijakos je izgubio na svom parketu od Barselone i u Milanu od Olimpije. Da crveno-beli iz Pireja imaju problema pokazao je i grčki ”večiti derbi” protiv Panatinaikosa koji su izgubili u ponedeljak pred svojim navijačima, i u kome su postigli samo 54 poena. To je bio već treći okršaj rivala iz Atine u ovoj sezoni, a prva dva, u Super kupu i Evroligi, dobio je Olimpijakos. Oba tima imaju problema sa povredama i to može imati uticaj na ishod. Prošle sezone je Olimpijakos izbacio Fener u četvrtfinalu sa 3:2 u pobedama. Smatramo da bi u ovom meču moglo da dođe više poena ukupno od ponuđene granice, a ona je na 153,5 poena. Za (+) poene ukupno kvota je 1.91 u kladionici CircusBet.

Žalgiris – Asvel – G+ (granica 78,5) @ 2.15 u CircusBet

Asvel je još uvek bez pobede u Evroligi i jedini je tim kome nije pošlo za rukom da ostavri trijumf. Zato je i došlo do smene trenera, Toni Parker je najzad smenio svog brata i za prvog trenera postavio Đanmarka Poceka. Italijan je neko ko može da prenese svoju energiju na sasvim solidan tim, ali mu to u prvoj utakmici nije uspelo. Asvel je izgubio od Virtusa na svom parketu, mada je bio blizu pobede. U prethodna dva meča, protiv Fenera u Istanbulu i Virtusa u Vilerbanu, videli su se pomaci u igru Asvela i samo je pitanje trenutka kada će ih prva pobeda pokrenuti. Gostovanje u Kaunasu je jedno od težih, ali su Litvanci već izgubili jednom na svom parketu, i to ubedljivo, od Valensije u prošlom kolu. Žalgiris nešto bolje igra na strani, već su dva puta slavili kao gosti, prvo u Bolonji a onda i Vitoriji. Samo su od Reala izgubili. Asvel postiže u proseku 82,2 poena u Evroligi, što je odličan prosek ako uzmemo u obzir da nisu nijednom pobedili. Verujemo da mogu biti efikasni i u Kaunasu, a granica je na 78,5 koševa za goste. Za (+) poene na Asvel kvota u kladionici CircusBet iznosi 2.15.

Olimpija Milano – Monako – 2,UP+ (granica 160,5) @ 3.75 u CircusBet

Neprijatno je iznenadila Olimpija u utorak porazom od Makabija u odloženom meču. To im je bio treći uzastopni poraz u Evroligi i oni nakon pet kola imaju samo pobedu nad Olimpijakosom pred svojim navijačima. Uspeli su čak da izgube i od slabe Albe u Berlinu. Alarm za uzbunu morao bi da se upali, Olimpija je tim koji je pravljen za Fajnal-for, dovedeni su Mirotić, Pojtres, Maodo Lo i ostali, doduše neki su i otišli, poputa Šabaza Nejpira i Timotija Luvavua. Monako je imao dobrih i loših mečeva i sada je na tri pobede i dva poraza. Krenuli su loše, izgublili u Valensiji i od Virtusa na svom terenu, ali su onda slavili protiv Zvezde u Beogradu i sve je krenulo bolje. Pali su Alba i Makabi u Monte Karlu, a bez poraza su u francuskoj ligi gde imaju svih 9 pobeda. Domaćin će biti pod pritiskom, to je jasno i pitanje je može li trener Mesina da oporavi ekipu samo za dva dana. Kneževi su odmorni i sa oporavljenim Lojdom, pa ih smatramo za favorite. Uz dvojku dodajemo i veći broj poena od granice koja je na 160,5 koševa. Za 2,UP+ kvota je 3.75 u kladionici CircusBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici CircusBet iznosi 15.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.