Tiket dana (petak, 03.11.2023)

Tiket dana

Pred još jedan vikend sa maksimalnom ponudom ovog petka imamo sasvim solidan izbor. Kvote iz tiketa bile su važeće u vreme njegovog sastavljanja.

Darmštat – Bohum – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Novajlija je dođiveo teško stradanje u Minhenu u drugom poluvremenu meča sa aktuelnim šampionom Bajernom. Posle 0:0 u prvih 45 minuta Bavarci su osam puta pogađali mrežu Darmštata u nastavku, tako da su gosti primali golna svakih pet i po minuta. Malo opravdanje je to što su imali igrača manje, njima su u prvom poluvremenu isključena dvojica, a domaćinu jedan fudbaler. Slično je u Minhenu prošao u Bohum, oni su pre nešto više od mesec dana izgubili sa 7:0, što dovoljno govori o razlici između Bajerna i najslabijih timova lige. Ovo je jedan od onih mečeva u kojima bodovi vrede dvostruko, obe ekipe će se grčevito boriti za opstanak i veliko je pitanje da li će biti mesta za obe u narednoj sezoni. Bohum je uz Majnc jedini tim koji još nema pobedu, a upravo su u Majncu uzeli jedan bod u prošlom kolu i to tako što su na 2:2 izjednačili duboko u sudijskoj nadokandi. Bod nije u interesu nijednom od timova, pa predlažemo igru na dosta golova. Za GG3+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Las Palmas – Atletiko Madrid – 2,2+ @ 2.00 u SuperBet

Tim iz Gran Kanarije je u odličnoj formi u poslednje vreme i na poslednjih pest prvenstvenih utakmica pobedili su čak četiri puta. Povratnik u elitu uvećao je svoj bodovni konto na 14 bodova i ukotvio se u sredini tabele. Njima je jedini cilj opstanak u La Ligi i ovakvim razvojem događaja moraju da budu zadovoljni. Las Palmas je uspeo da pobedi na dva prethodna gostovanja, prvo kod Viljareala pa kod Almerije. Atletiko ima jedan zaostali meč i ako računamo da bi pobedili Sevilju, sada bi delili prvo mesto sa gradskim rivalom Realom i najprijatnijem iznenađenjem Đironom. Ovako su na trećem mestu sa tri boda manje od Reala i Kataloncima. Jorgandžije su u naletu, imaju šest vezanih pobeda u prvenstvu, a solidno igraju i u Ligi šampiona, mada su u Glazgovu uzeli samo bod protiv Seltika. Punih šest sezona nije bilo okršaja Las palamsa i Atletika, a poslednji pu na Kanarskim Ostrvima Madriđani su gostovali u avgustu 2017. godine. Gosti dolaze po bodove koji su im neophodni za nastavak trke sa najvećim rivalima. Uz dvojku dodajemo i dva gola Atletika, a za 2,2+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Jagjelonija – Stal Mjelec – T12+ @ 1.65 u SuperBet

Ekipa iz Bijalstoka igra fenomenalno i posle 13 odigranih kola nalaze se na drugom mestu sa samo bodom zaostatak za liderom Šljonskom. Bili bi prvi da nisu izgubili u prošlom kolu na gostovanju u Šćećinu kod Pogona. Na domaćem terenu Jagjelonija je bez greške, na sedam utakmica, šest u prvenstvu i jedne u kupu, ima isto toliko pobeda. U oči posebno upada efikasnost na tim mečevima, pa je Jagjelonija postigla 18 golova na 6 utakmica u ligi, tri u proseku. Sta je ekipa koja je prethodnu sezonu završila ispred Jagjelonije na tabeli, ali je sada slabija. Ekipa iz Mjeleca je trenutno na 10. mestu, ali je u prošlom kolu tvorac senzacije pošto je slavila na gostovanju u Varšavi protiv slavne Legije sa 3:1. Taj trijumf stigao je nakon četiri uzastopna prvenstvena poraza. Sigurno je da je to dobra opomena za Jagjeloniju, pa verujemo da će maksimalno ozbiljno dočekati tim Stala. Golovi domaćina se ne dovode u pitanje, a dva bi morala da padnu, barem u mreži gostiju. Za T12+ kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Sonderjisk – Hobro – 1,2+ @ 1.62 u SuperBet

Ekipa Sonderjiska želi u Super ligu Danske i po sadašnjem učinku imaju razloga za optimizam. Trenutno su drugi iza Olborga, i ove dve ekipe su glavni kandidati da se od narednog leta ponovo nađu u eliti. Međutim, prvenstvo je dugo, igra se i plej-of, a možda i baraž, ali ako ekipa iz Hadersleva nastavi da pobeđuje, nemaju se čega plašiti. Sondejisk je vezao pet pobeda, a na četiri od tih pet utakmica davali su po četiri gola. Sada im u goste dolazi Hobro, tim koji se nalazi na odličnom 4. mestu i ne bi trebao da ima problema oko obezbeđivanja plej-ofa. Oni su u dva posledja kola pobedili, ali su oba puta igrali na svom terenu. Sada će biti na mnogo težem ispitu, pogotovo jer su od Sonderjiska izgubili na svom stadionu u prvom delu prvenstva sa 2:1. Ponovo bi moglo da se dogodi nešto slično, pa predlažemo pobedu domaćina uz bar dve lopte u mrežu gostiju. Za 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.62.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici SuperBet iznosi 10.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.