Tiket dana (subota, 04.11.2023)

Tiket dana

Izvanredna je ponuda danas, ali smo to već navikli za svaku subotu. Predložene kvote bile su aktuelne u momentu pisanja teksta.

Salernitana – Napoli – 2,2+ @ 1.62 u Mozzartbet

Napolitanci nisu uspeli da pobede Milan u derbiju prethondog kola i da se na taj način približe rosonerima na tabeli. Međutim, s obzirom da je Milan vodio sa 2:0 posle prvih 45 minuta, ne mogu u Napoliju ni da budu previše razočarani. Uglavnom, i dalje su u vrhu tabele ali sada već sa 7 bodova zaostatka za vodećim Interom. Ukoliko žele da odbrane Skudeto moraju da dobiju utakmice poput ove u Salernu. Domaći tim je bez pobede od početka sezone, ali bi trijumf nad Sampdorijom u kupu od 4:0 mogao da bude nagoveštaj boljih dana. Sumnjamo da će oni doći već sada pa predlažemo pobedu Napolija uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 1.62.

Hofenhajm – Leverkuzen – GG4+ @ 1.95 u Mozzartbet

Farmaceuti i dalje odolevaju na vrhu tabele Bundeslige ali Bajern je krenuo furiozno i u dva meča u Minhenu postigao je 15 golova, rivali su bili Bohum i Darmštat. Početak sezone je idealan za Leverkuzen, u devet odigranih kola imaju 8 pobeda i remi sa Bajernom u Minhenu, dok su uspeli da prođu i dva kola u DFB kupu. Hofenhajm je ispao iz kupa u sredu porazom u Dortmundu protiv Borusije 1:0. Bio je to prvi neuspeh Hofa na strani ove sezone, pošto su na svi ostalim mečevima pobedili. Nešto im slabije ide pred svojim navijačima, samo jedna pobeda i čak tri poraza su skor iz četiri utakmice. Bajern ne bira gde i sa kim igra, golove daje kao od šale i očekujemo da budu efikasni i u Sinshajmu. Ume i Hofenhajm da pogađa protivničke mreže pa je ovo idelan meč za mnogo pogodaka. Naš predlog je GG4+ sa kvotom 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Birmingem – Ipsvič – 2 @ 1.95 u Mozzartbet

Ipsvič uporno prati Lester na vrhu tabele engleskog Čempionšipa i ova dva tima već su stekla solidnu zalihu u odnosu na pratioce. To se posebno odnosi na Lisice koje će se, sva je prilika, brzo vratiti u elitu gde im je, po svemu, i mesto. Ipsvič Taun je jednom bio prvak Engleske, osvajao je i nekadašnji Kup UEFA, ali i FA kup na Ostrvu. U prethodnoj deceniji imali su mnogo problema, igrali su i u Ligi 1 iz koje su se proletos vratili u Čempionšip. Kako sada igraju neće biti iznenađenje ako se presele i u Premijer ligu. U sredu su ispali u EFL kupu od Fulama na svom Portman Roudu i to je pokazatelj da još uvek nisu spremni za igranje sa najjačim timovima Engleske. U Birmingemu su favoriti, domaćini imaju tri vezana poraza i nalaze se u krizi. Za dvojku, koju predlažemo, u kladionici Mozzartbet se dobija koeficijent 1.95.

Sent Etjen – Pariz FC – 1 @ 1.92 u Mozzartbet

Sent Etjen je izgubio u prva dva kola LIge 2 i činilo se da im predstoji još jedna sezona među drugoligašima. Međutim, od tada su vezali deset utakmica bez neuspeha, sa 7 pobeda i samo tri remija. Takvim učinkom stigli su do drugog mesta posle 12 kola, a za vodećim Lavalom, koga su pobedili pre dva kola, zaostaju samo dva boda. Sigurno je da su Zeleni tim u najboljoj formi u francuskoj drugoj ligi i očekuje se da seriju uspeha nastave i u duelu sa Parizom. Gosti su u donjem delu tabele, nalaze se tik iznad crte i sa 11 bodova iz 12 utakmica ne mogu da budu zadovoljni učinkom. U poslednjih šest kola pobedili su samo jednom, ali su u dva poslednja uzeli 4 boda. Pobedili su na gostovanju u Dankerku, a u prošlom kolu su remizirali sa ekipom Troa na svom terenu. Zanimljivo je da su u prethodnoj sezoni u međusobnim duelima ova dva tima pobeđivao onaj koji je gostovao. Predlažemo jedinicu sa kvotom 1.92 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.