PONUDA ZA PRAVE ŠAMPIONE: Preuzmi 4.000 dinara, iskoristi NAJVEĆE KVOTE i uživaj u fudbalskom spektaklu!

Liga šampiona se vraća i donosi novo uzbuđenje!

Vreme je za novu rundu Lige šampiona i novi fudbalski spektakl!

Utorak i sreda rezervisani su za nove mečeve elitnog fudbalskog takmičenja, čeka nas čak 16 utakmica i prilika za ozbiljnu zaradu.

Nije tajna da fudbal i klađenje idu zajedno, a kada uz Ligu šampiona stižu i NAJVEĆE KVOTE i vrhunski bonusi – zarada je praktično zagarantovana!

Naime, sportska kladionica Meridian donosi sjajnu ponudu za online klađenje, naročito kada se radi o elitnom fudbalskom takmičenju, pa tako za sve novoregistrovane korisnike stiže BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno da uradite da dođete do ovog fantastičnog poklona jeste da kliknete OVDE, kreirate i verifikujete svoj nalog i – to je to!

Bonus stiže na vaš račun, a sada vam donosimo i predloge za klađenje i šampionski tiket.

CRVENA ZVEZDA – LAJPCIG, kec 6.20

Sreda, 21:00

Verovali ili ne, fudbaleri Crvene zvezde su poslednju pobedu u Ligi šampiona upisali sada već davne 2019. godine, protiv ekipe Olimpijakosa, da bi nešto kasnije proti Totenhema, Bajerna i Jang Bojsa osvojila samo bod. Istina, nije igrala Zvezda od tada Ligu šampiona pune tri sezone, pošto je na putu do iste ispadala redom od Omonije, Šerifa i Makabija. Uspehe je pravila u Ligi Evrope, dva puta igrala nokaut fazu pod Dejanom Stankovićem i svake godine osvajala titulu šampiona države. Ipak, apetiti su porasli preko noći i pehar prvaka više nije dovoljan za zadovoljstvo, pa se svaki put očekuje sve više. Upravo zato na “Marakanu” je stigao izraelski sturčnjak Barak Bahar, međutim ni on nema čarobni štapić. Još uvek crveno-beli nisu upisali trijumf u elitnom takmičenju, “građani” su slavili na svom terenu sa 3:1, Jang Bojs je “izvukao” remi u Beogradu, a upravo je Lajpcig u prethodnom kolu bio bolji 3:1. Bolji po rezultatu, međutim daleko od toga da su se fudbaleri Zvezde obrukali kada se radi o samoj igri. Upravo to uliva nadu navijačima da bi konačno mogli da dođu do tri boda, mada su gosti i dalje favoriti. Bukmejkeri donose kvotu 6.20 na pobedu izabranika Baraka Bahara, dok je kvota na pobedu nemačkog tima 1.60. Ako ipak mislite da će se igrati nerešeno – tu je kvota 4.30.

MILAN – PSŽ, dvojka 2.40

Utorak, 21:00

Pre tačno mesec dana fudbaleri Milana upisali su poslednju pobedu i to u Seriji A, na gostujućem terenu protiv Đenove (1:0). Od tada – Stefano Pioli i njegov tim nižu lose rezultate, a ni igrom se ne mogu pohvaliti. Nije nedostatak sreće, već očigledno nešto ne funkcioniše. Naređali su se porazi u domaćem šampionatu (Juventus i Udineze), remi protiv Napolija, a između i ubedljiv poraz od Parižana u Ligi šampiona (0:3). Navijači pozivaju na smenu Stefana Piolija, pa ko zna – možda večerašnji susret bude presudan kada se radi o njegovoj sudbini na klupi Milana.

Na drugoj strani, izuzev poraza od Njukasla početkom oktobra, u Francuskoj očigledno “cvetaju ruže”. PSŽ je u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima i nakon trijumfa nad Milanom na svom terenu – definitivno i večeras važi za favorita. Kvota na pobedu Parižana je 2.40, dok je kvota na pobedu domaćina 2.90.

ARSENAL – SEVILJA, kec 1.32

Sreda, 21:00

Sevilja važi za apsolutnu kraljicu Lige Evrope i sudeći prema ovosezonskim rezultatima u eliti – deluje da im je to i merilo. Španski tim do sada ima samo dva boda, a ni u Laligi ne “cvetaju ruže”, pošto su poslednju pobedu upisali još krajem septembra. Ni “tobdžije” ne blistaju u poslednje vreme, vezali su poraze protiv Vest Hema i Njukasla, ali ono što ih svakako raduje jeste nedavna pobeda upravo nad Seviljom (2:1), na gostujućem terenu.

Sada će ih dočekati u Londonu, pa je jasno da su kvote na strani Arsenala. I to ubedljivo – kvota na pobedu “tobdžija” je 1.32, dok je kvota na trijumf Sevilje 9.20.

Jasno vam je šta treba činiti – kompletnu ponudu za Ligu šampiona pogledajte OVDE, iskoristite NAJVEĆE KVOTE i odigrajte novi šampionski tiket!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.