Tiket dana (sreda, 08.11.2023)

Tiket dana

Večeras se završava 4. kolo Lige šampiona, a biće još poneke utakmice koje su ranije odložene u evropskim ligama. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Sosijedad – Benfika – 1 @ 1.90 u Meridianbet

Pobedom u LIsabonu pre dve sedmice Baskijci su napravili, čini nam se, ključni korak ka osmini finala. Daleko da je ovo laka grupa, ali posle 7 bodova iz prva tri kola i pobeda na strani protiv Salcburga i Benfike, teško je očekivati da Sosijedad ostane bez nokaut faze u Ligi šampiona. Mogli su lako da imaju i maksimalan učinak ali je Inter izjednačio na Anoeti u samom finišu meča. Pobedom nad lisabonskim Orlovima sve bi bilo odlučeno, ali je i osvajanje prvog mesta nešto što može doneti lakšeg rivala u narednoj fazi. Portugalci moraju da idu na pobedu i da se nadaju čudu u drugom delu grupne faze s obzirom da još nemaju ni bod. U La Ligi je Ssijedad odigrao odličan meč protiv Barselone ali je još jednom ostao praznih šaka zahvaljujući primljenom golu bukvalno u poslednjoj sekundi. Benfika je lako slavila u Šavezu, ali je gostovanje u San Sebastijanu nešto drugo. Predlažemo jedinicu sa kvotom 1.90 u kladionici Meridianbet.

Osijek – Hajduk – 0-2 @ 1.90 u Meridianbet

Derbi meč hrvatske lige trebalo je da se odigra još u okviru 3. kola, ali je tada odložen zbog pokušaja jednih i drugih da se domognu grupne faze Lige konferencija. Nisu uspeli u tome i sada igraju zaostali meč posle koga bi Splićani mogli da vrh, a Osiječani na 3. mesto, u slučaju pobede. Odavno nije bila ovakva gužva u vrhu tabele. Rijeka i Hajduk imaju po 27 bodova, Dinamo ima 23 i utakmicu manje od tandema s mora, Gorica 22, a Osijek 21 bod. Očekuje nas uzbudljiv finiš jesenjeg dela sezone, a hoće li neko na proleće uspeti da prekine dominaciju Dinama, ostaje da vidimo. Svi su tipovali na Hajduk, Splićani su odlično počeli, ali su sada već izgubili četiri utakmice, od toga dve na svom Poljudu, od Istre i baš Osijeka. Bijelo-plavi su slavili na Poljudu sa 2:0 i sada će Hajduk pokušati da se revanšira. Splićani su dobili prethodna dva meča, protiv Slavena i Rudeša, ali samo zahvaljujući jednom golu. Neće biti goleade ni na nvom stadionu u Osijeku, pa je naš predlog igra 0-2 gola sa kvotom 1.90 u kladionici Meridianbet.

Palermo – Breša – 1,2+ @ 2.03 u Meridianbet

Sicilijanci su baš zaribali u dva prethodna kola u Seriji B. prvo ih je šokirao novajlija Leko pobedom u Palermu, a onda su prošlog vikenda izgubili u Đenovi od Sampdorije. Trenutno su na 5. mestu ali bi ih poebda nad Brešom u odloženoj utakmici 2. kola, pomerila na treću poziciju. Breša se nekako spasila ispadanj prošle sezone ali ni u aktuelnoj nisu krenuli dobro. Od povratka u Seriju A nema ništa, a i ostanak u drugoj ligi bi mogao da dođe u pitanje ako ne poprave rezultate. Sada su u seriji od tri uzastopna poraza, gubili su od Modene i Barija na svom terenu, a u subotu su poraženi u kod Ćitadele, doduše uz žestok otpor. Breša je na 13. mestu, tri boda imaju više od prvog tima u zoni ispadanja, a efikasnost im je i dalje problem. Očekujemo da Palermo pobedi, a i da postigne bar dva gola. za 1,2+ kvota u kladionici Meridianbet iznosi 2.03.

Polonija Bitom – Arka – 2 @ 1.83 u Meridianbet

Ovo je utakmica šesnaestine finala poljskog kupa u kome se sastaju domaća Polonija iz Bitoma, član treće lige i Arka iz Gdinje, sada drugoligaš, a ne tako davno osvajač kupa i Super kupa Poljske. Arka je u odličnoj seriji rezultata u Diviziji 1 i vezala je pet uzastopnoh pobeda koje su je dovele na drugo mesto. Konkurencija u drugoj ligi je iznenađujuće jaka, tu je slavna Visla iz Krakova, ali i Lehija, Lečna, Plock… Cilj Ark je da se vrate u elitu, a pokušaće da urade nešto više i u kupu, mada je teško očekivati da ponove onaj rezultat iz 2017. godine. Polonija je trećeligaš, nalaze se tek na 15. mestu u Diviziji 2 i to je pozicija koja vodi u niži rang. Njima je opstanak u prvom planu i ne verujemo da će mnogo brinuti o kupu. Predlažemo zato dvojku sa kvotom 1.83 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 13.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.