Tiket dana (četvrtak, 09.11.2023)

Tiket dana

Polako kreće i svođenje računa u Ligi Evrope i Ligi konferencija. Večeras su na programu utakmice 4. kola u ova dva takmičenja. Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

LASK – Rojal Union – T22+ @ 1.90 u SuperBet

Situacija u grupi E posle tri kola je sledeća: Liverpul ima maksimalnih 9 bodova i jednom nogom je u nokaut fazi, dok Rojal Union i Tuluz imaju po 4 a LASK je bez osvojenog boda. Imaju i Austrijanci svojih šansi, pre svega jer će dočekati Belgijance i Francuze, a gostovati samo na Enfildu. Sa dve pobede imali bi relane izglede da makar završe na trećem mestu i takmičenje u Evropi nastave u Ligi konferencija. Lider belgijskog prvenstva sve drži u svojim rukama, verovatno će presuditi duel sa Tuluzom u Briselu, ali bi i pobeda u Lincu znatno pomogla. Rojal Union igra odlično u Belgiji a Župiler liga je jača od austrijeske Bundeslige, posebno ako se ne računa Salcburg. U prvom duelu ova dva tima Rojal Union je slavio sa 2:1, a i sada verujemo da mogu dva puta da pogode mrežu LASK-a. Za T22+ kvota u kladionici SuperBet iznosi 1.90.

Slavija – Roma – GG @ 1.85 u SuperBet

Dule u Pragu trebalo bi da odluči samo o prvom mestu u grupi pošto će i Slavija i Roma, gotovo izvesno, u narednu fazu Lige Evrope. Trenutno su Rimljani prvi sa maksimalnih 9 bodova iz prva tri kola, dok je tim iz Praga osvojio 6. Slavija je pobedila Servet i Šerif a izgubili su pre dve sedmice na Olimpiku. Verovatno je taj meč i odlučio pobednika grupe, pod uslovom da Slavija ne pobedi ubedljivije na svojoj Fortuna Areni. U svojim šampionatima prošlog vikenda oba tima su igrala na svojim terenima, Slavija je izgubila derbi od Viktorije iz Plzenja a Roma je neverovatnim preokretom slavila protiv Lećea. Gubili su Rimljani do 91. minuta od tima sa juga zemlje, a onda su preko Azmuna i Lukakua uspeli da dođu do pobede. Nema razloga da ovo bude tvrd meč, glavni deo posla ove ekipe su završile, pa bi ovde mogli da očekujemo golove. Naš tip je GG sa koeficijentom 1.85 u kladionici SuperBet.

Plzenj – Dinamo Zagreb – T12+ @ 2.00 u SuperBet

Još jedna utakmica izgra se u Češkoj u isto vreme, Viktorija u Plzenju dočekuje Dinamo iz Zagreba. Pre 14 dana Česi su napravili iznenađenje u Maksimiru i slavili protiv Dinama sa 2:1. Viktorija je ubedljivo prva u ovoj grupi, imaju sve tri pobede do sada i biće pravo čudo ako ne budu prvi u grupi i izbore direktan plasman u osminu finala Lige konferencija. Modri će pokušati da budu drugi i onda igraju baraž, ili šesnaestinu finala, kako god to gledali. Ne mogu da budu zadovoljni dosadašnjim učinkom, posle ubedljivog triumfa nad Astanom usledili su porazi od Balkanija u Prištini i Viktorije u Zagrebu i izgleda da slabi rezultati u hrvatskoj ligi nisu slučajni. Viktorija je u naletu, puni su samopouzdanja i zbog trijumfa nad Slavijom prošlog vikenda u Pragu, pa verujemo da mogu biti još jednom na visokom nivou. Naš predlog je domaćin daje dva gola a za T12+ kvota je 2.00 u kladionici SuperBet.

Ferencvaroš – Genk – GG3+ @ 1.90 u SuperBet

Zanimljiv rasplet imaćemo u grupi F Lige konferencija. Posle polovine takmičenja tri tima imaju po 5 bodova, a samo je Čukarički još bez osvojenohg boda. Pored Ferencvaroša i Genka u igri je i Fiorentina, koja će goastovati Brđanima. To je povoljna okolnost po Violu, pa će duel u Budimpešti još više dobiti na znaaju. Fradi je osvojio važan bod u Genku, a znajući da Belgijanci nisu pobedili ni Fiorentinu na svom terenu, sada su oni pred moranjem da pobede. Začuđujuće je jedino bilo to što se meč u Genku pre dve sedmice završio bez golova, pošto su oba tima uglavnom vrlo efikasna. To će se promeniti sada, bod ne bi bio po meri ni jednima ni drugima pa treba očekivati da se igra otvoreno i na pobedu. U takvoj igri treba očekivati golove na obe strane pa je naš predlog GG3+ za koji je kvota u kladionici SuperBet 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 13.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.