Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu pet veoma zanimljivih mečeva u Evroligi. Za vas smo izdvojili igrače sa najzanimljivijih utakmica, a napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) – Skokovi + (granica 4.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ekipa Makabija danas u Beogradu dočekuje ekipu Fenerbahčea i očekujemo da Dejvis pređe zatadu granicu skokova. Hejs-Dejvis je pravi atleta, koji na terenu prosječno provodi 35 minuta uslijed dosta skraćene rotacije u ekipi. Očigledno je da on trenutno nema zamjenu, a svoju minutažu koristi na pravi način. Odlično se pozicionira i gradi protivnike prilikom defanzivnog skoka, a pristuan je i kod ofanzivnih skokova. Rivero koji bi danas trebao da ga čuva mu itekako odgovara, te se očekuje da u takvoj situaciji pokupi dosta defanzivnih skokova. Prema tome predlažemo igru skokovi (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Nemanja Nedović (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ovo se nameće kao jedan od sigurnijih tipova danas. Zvezda će danas značajno biti hendikepirana na bekovskim pozicijama, odsutni su Hanga, Lazić, Nejpir a minutaža Jaga će sigurno biti limitirana posle povrede u prethodnom duelu. Veliku odgovornost i dosta veću minutažu će večeras dobiti Nedović i Teodosić od koji se najviše očekuje u večerašnjem meču. Na 4 od 6 utakmica koje je igrao ove sezone, bio je dvocifren, a nakon izlaska iz povrede je odigrao veoma dobro protiv Barselone i Fenerbahčea, kao i protiv Budućnosti u ABA ligi. U dobrom je ritmu a večerašnje odsustvo njegovih saigrača trebalo bi da mu ide u korist, pa treba očekivati da pređe ovu granicu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ajzea Kenan (Olimpijakos) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Kao i Zvezda tako i Olimpijakos danas ulazi oslabljen u ovaj meč. Ono što ide u prilog ovom timu je odsustvo Najdžel Vilijams Gosa, pa će tako Kenan i Vokap dobiti više prostora i veću minutažu. Takođe nema ni Mekisika koji je već duže vrijeme povrijeđen. Kenan je poznat kao igrač koji kada uđe u seriju teško je zaustavljiv, što si vidjelo i u duelu protiv Barselone. Poršli meč protiv Makabija je završio sa 10 poena a na tom meču nije ni uzeo veliki broj šuteva, pošto su se istakli drugi igrači. Usljed inferiornosti na poziciji 4 očekuje se da Zvezda dosta skuplja u reketu, pa će tako dosta prostora ostati za spoljne igrače a samim tim i Kenana. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Nikola Mirotić (Milano) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u MozzartBet

Milano bilježi nevjerovatno loše rezultate na početku sezone u Evroligi ali i u domaćem prvenstvu. Iz utakmice u utakmicu ne uspijevau da uhvate neki dobar ritam i povežu bar pobjeda. Večeras će se sastati sa Efesom koji je u usponu forme i koji bilježi sve bolje rezultate u poslednje vrijeme. Mirotić standardno u svakom meču pruža odlične partije, na svakom meču je na preko 15 poena. Efes ne brani najbolje unutrašnje unutrašnje igrače a večeras će očekivano dosta lopti ići na Mirotića, tako da je za očekivati da odigra jednu dobru partiju sa oko 20 poena na svom kontu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u MozzartBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.