Tiket dana: Poeni igrača

Danas se završava duplo kolo Evrolige, a preostalih pet utakmica će kompletirati 9. kolo. Za vas smo analizirali najzanimljivije igrače, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Edgaras Uljanovas (Žalgiris) – Poeni + (granica 8.5) @ 1.85 u MaxBet

Danas ekipa Žalgirisa nakon 4 uzastopna gostovanja napokon igra na svom domaćem terenu, gdje je ovo sasvim drugačiji tim. Uljanovas je kapiten ove ekipe i za očekivati je da u ovakvim utakmicama odigra veoma dobru partiju i pogura svoj tim do veoma bitnog trijumfa. Trenutno su u nizu od 3 poraza pa će ovo za njih biti utakmica koju moraju pobjediti. Uljanovas je starter ali ove sezone ima veoma slab poenterski učinak. Igra prosječno oko 30 minuta i aktivno učestvuje u organizaciji igre svog tima. Izostankom Bonge jednostavno nema ko da ga čuva u ekipi Bajerna, pa je izvjesno da će imati lagan posao danas. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Karsen Edvards (Bajern) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Edvards je u prošlom kolu bio najefikasniji u meču u kom su savladali Partizan. U tom meču se moglo vidjeti o kakvom igraču se radi, odlični procenti šuta, brzina, prodor. Bonga i Obst će ponovo propustiti meč i za očekivati je da Francisko i Edvards imaju veću slobodu, kao i u meču sa Partizanom. Jako je nezgodan za čuvanje kada krene u prodor i odličan je šuter za 3 poena, ima zaista dobre procente šuta i za očekivati je da ponovi sličnu partiju kao u prošlom meču. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Alen Smailagić (Partizan) – Poeni – (granica 8.5) @ 1.85 u MaxBet

Partizan večeras jednu veoma bitnu utakmicu na domaćem terenu, protiv do sada najgore ekipe u Evroligi. Alba ima samo jednu pobjedu nakon 8 odigranih utakmica i večeras će sve sem pobjede Partizana biti katastrofa. Iako obje ekipe igraju na veliki broj poena, za očekivati je da Smailagić dobije nešto manju minutažu, s obzirom da je objavljeno da je i u prethodnim mečevima igrao bolestan, te da nije odradio poslednji trening. Dobiće određene minute ali ne treba očekivati da zapinje, naručito nakon dobre partije Kabokla u prethodnom meču. Prema tome predlažemo igru poeni (-) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Joanes Timan (Alba) – Skokovi + (granica 5.5) @ 1.85 u MaxBet

Alba je ostvarila samo jednu pobjedu u dosadašnjih 8 kola i evidentno je da u ovom timu najviše odskače upravo Timan. Radi se o odličnom igraču koji igra jako inteligentno i koji ima sjajan osjećaj za skok. Odlično gradi protivnike i veoma je agresivan na ofanzivnom skoku. Izvjesno je da će praviti dosta problema Partizanu pošto je evidentno da nemaju igraču koji mu može parirati u skoku i da ga sačuva. Partizan dosta rotira u odbrani i generalno loše brane skok igru, pa bi ovo trebao biti lagan posao za Timana. Prema tome predlažemo igru skokovi (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Kvota na tiketu za petak u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.