POKLONI STIŽU SVAKOG PONEDELJKA: Uživaj uz omiljene igre i osvoji FANTASTIČAN BONUS!

Uživaj, pokaži svoju lojalnost i svakog ponedeljka te čeka spektakularan bonus, samo u Meridianu.

Iz nedelje u nedelju u Meridianu se održava sjajna promocija koja će posebno obradovati ljubitelje slot igara. Da stvar bude bolja, bonus osvajate kada se vaša slot avantura ne završi sa velikim uspehom.

Vaše je samo da uživate u omiljenim igrama čitave nedelje, a u PONEDELJAK će vas na korisničkom nalogu sačekati iznenađenje. Prvi dan radne nedelje rezervisan je za uplatu 10% povraćaja novčanih sredstava na vaš nalog.

Sve to je moguće uz promociju Moneyback 10%. Ali, priča se ni tu ne završava. Ukoliko se pokažete kao posebno lojalan igrač možete biti pozvani u VIP društvo koje vam donosi dodatnih 10% Cashback-a svake nedelje.

Iskoristite šansu i ostvarite dobitke neslućenih razmera.

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.