Tiket za veče (nedelja, 19.11.2023)

tiket dana

Nismo navikli da je u nedelju ovako siromašna ponuda ali već sledeći vikend vraćaju nam se najkvalitetnije i samim tim najzanimljivije lige. Mi smo za vas izdvojili najzanimljivije mečeve i po običaju spremili tiket za veče, a napominjemo vas da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Danubio – Penjarol – X2&0-2 @ 1.95 u MaxBet

Od 20 časova i 30 minuta u glavnom gradu Urugvaja – Montevideu, sastaće se Danubio i Penjarol. Moglo bi se reći da se ove dvije ekipe nalaze u različitim formama ali tabela kaže da se današnji domaćin nalazi u donjem dijelu tabele sa osvojenih 12 bodova, dok je gost na drugom mjestu sa 19 osvojenih bodova. Danubio u poslednje vrijeme igra u zaista dobroj formi, te na poslednjih 5 mečeva u nacionalnom šampionatu ne znaju za poraz. U poslednjem kolu su savladali Nacional na gostujućem terenu sa čak 1:3 i tako i drugom najvećem klubu u Urugvaju stavili do znanja da neće lako doći do pobjede u njihovom domu.
Penjarol je nakon dobrog otvaranja sezone upao u malu krizu rezultata, pa na poslednja 3 meča ne znaju za pobjedu. Nakon poraza od vodećeg Liverpula iz Montevidea (0:1), uslijedio je remi protiv najvećeg rivala Nacionala (2:2) i protiv Ćero Larga u poslednjem kolu (1:1). Tradicija nalaže da ove dvije ekipe igraju veoma čvrste i utakmice sa malim brojem golova, pa je tako na poslednjih 5 mečeva došla igra 0-2 golova. Mišljenja smo da ćemo i danas gledati nešto slično, pa smo se odlučili za igru X2&0-2 po kvoti 1.95 u MaxBet kladionici.

Škotska – Norveška – 1X&GG @ 2.45 u MaxBet

Poslednje kolo kvalifikacija donijeće nam konačno razriješenje u grupi A, u kojoj je ostalo još da se vidi ko će zauzeti prvu a ko drugu poziciju na tabeli. Škotska i Španija su se već kvalifikovale na EURO 2024 i večerašnji meč u Glazgovu će domaći igrati “za svoju dušu”. Upravo je pobjeda Škotske u Norveškoj u junu bila presudna, reklo bi se, u dvoboju ove dvije ekipe za odlazak u Njemačku. Domaća selekcija je nakon poraza od Španije, odigrala 2:2 u Gruziji prije 3 dana. Škotska se nalazi u nizu od 4 meča bez pobjede, ako uzmemo u obzir i prijateljske mečeve, i sigurno je da će večeras dati sve od sebe da neporaženi pozdrave svoju publiku i tako trijumfalno najave utakmice na predstojećem takmičenju. Norveška u poslednje vrijeme igra u veoma dobroj formi i za očekivati je da i oni večeras odigraju rasterećeno. Naš prijedlog za ovu utakmicu je igra 1X&GG po kvoti 2.45 u MaxBet kladionici.

Portugal – Island – 1&4+ @ 2.00 u MaxBet

Reprezentacija Portugala se doslovno prošetala ovim kvalifikacijama i nevjerovatno zvuči podatak da su na svih 9 kvalifikacionih mečeva ostvarili pobjede. Postigli su nevjerovatna 34 gola i primili samo 2, a na njihovim utakmicama u prosijeku padaju po 4 gola. Najbolji strijelac ekipe je očekivano Kristijano Ronaldo koji je postigao 10 pogodaka, isto toliko ima i Lukaku na vrhu liste strijelaca, pa je za očekivati da Kristijano i večeras meč počne od prve minute i pojuri titulu najboljeg strijelca ovih kvalifikacija. Na domaćem terenu je igra 4+ izostala samo protiv Bosne i Hercegovine, koju su savladali sa 3:0. Island je sa druge strane osvojio solidnih 10 bodova, upisali su 4 pobjede, 1 remi i 5 poraza. U poslednjem kolu su poraženi od Slovačke sa 4:2 i za očekivati je da i večeras odigraju jedan hrabar i meč u kom imaju realne šanse da postignu gol. Na Islandu je bilo 0:1 za Portugal ali je za očekivati da večeras gledamo potpuno drugačiju utakmicu. Prema tome, predlažemo igru 1&4+ po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MaxBet kladionici iznosi 9.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.