Tiket dana (nedelja, 19.11.2023)

Tiket dana

Ništa novo ni danas, kvalifikacije i niže evropske lige. Da pokušamo da pronađemo dobitnu kombinaciju. Kvote su važile u vreme pisanja teksta.

Mađarska – Crna Gora – 3+ @ 1.75 u SuperBet

Autogolom bugarskog reprezentativca Petkova u 97. minutu Mađari su i definitovno obezbedili odlazak na EURO kolo pre kraja. Da je ostalo 2:1 za Bugare sada bi Crnogorci mogli da u direktom duelu pobedom prestignu ”laku konjicu” i da obezbede Evropsko prvenstvo ukoliko Srbija ne remizira s Bugarskom. Čini se da je to mnogo kombinacija, ali nije, samo bi Sokolovima trebala pobeda u Budimpešti. Ovako moraju pobediti i nadati se čudu u Leskovcu, odnosno pobedi Bugarske nad Srbijom. Dovoljno težak zadatak je pobediti Mađarsku u gostima, a još kada vam to ništa ne garantuje, posao čini skoro nemogućim. Mađari igraju revijalni meč ali žele da završe kvalifikacije na prvom mestu. Zato će obe selekcije igrati otvoreno i tu golova mora biti. Za 3+ kvota je 1.75 u kladionici SuperBet.

Ovijedo – Eibar – x2,0-2 @ 1.85 u SuperBet

Oba tima igraju odlično u poslednje vreme u španskoj Segundi. Ovijedo je i dalje u donjem delu tabele ali u poslednjih osam kola ne znaju za poraz. U tih osam utakmica imaju po 4 pobede i remija, a zadivljuje njihova odbrana koja je za tih 700 i kusur minuta poklekla dva puta. I to su primili gol na prvom meču pobedničke serije i na prethodnom, tako da su imali šest vezanih utakmica u kojima im se mreža nije zatresla. S druge strane Eibar se bori za povratak u elitu, trenutno su na 4. mestu a vodeći Leganes pred ovo kolo ima solidnih 7 bodova više. Niz Eibara bez poraza je još duži nego Ovijeov. Oni nisu izgubili na poslednjih 10 utakmica u kojima su ostvarili 7 pobeda i tri remija. Biće ovo čvrst duel sa malo golova, možda je remi najrealniji, ali se mi odlučujemo za kombinaciju x2,0-2 sa kvotom 1.85 u kladionici SuperBet.

Sarbriken – Dinamo Drezden – 3+ @ 1.60 u SuperBet

Pauzu u prvenstvu nemačke treće lige Sarbriken i vodeći Dinamo iskoristiće za odigravanje zaostalog meča 13. kola. Lider iz Drezdena je u odličnoj formi, ”žuto-crni” su vezali četiri pobede a na poslednjih šest utakmica osvojili su 16 bodova. Prvo mesto dele sa Regenzgurgom, ekipom koja je ispala proletos iz Cvajte, ali imaju i ovaj meč manje u odnosu na njih. Sarbriken igra mnogo slabije nego prošle sezone kada su bili kandidati za ulazak u viši rang, i čini se da će se sada više brinuti o tome da izbegnu borbu za opstanak. Bez pobede su u poslednjih pet kola, imaju samo dva osvojena boda u tom intervalu, ali imaju i jedan ”biser” od rezultata u tom periodu. Naime, Sarbriken je iz DFB kupa izbacio nemačkog šampiona Bajern, pobedivši ga na svom terenu sa 2:1. Videćemo koliko mogu u DFB kupu, a protiv Dinama očekujemo dosta golova. Za 3+ kvota je 1.60 u kladionici SuperBet.

Kambur – Roda – 1 @ 1.95 u SuperBet

Utakmica u gradu Leuvardenu na severu Holandije je derbi kola u Erstediviziji. Roda dolazi kao drugoplasirani tim pred ovo kolo ali je domaći Kambur u mnogo boljoj formi trenutno. Kambur je vezao tri pobede u ligi i jednu u kupu, a pobedio je Groningen i deklasirao Oss na gostovanju, pobedivši ga sa 8:1. Za to vreme tim iz Kerkradea je malo popustio u odnosu na početak sezone. U prethodnih pet kola Roda je slavila samo jednom i to protiv slabog Jong Ajaksa. Pred ovaj duel je samo jedno pitanje, hoće li Roda prekinuti lošu seriju i može li Kambur da nastavi sa pobedama. Po nama, bliži smo ovom drugom, odnosno trijumfu Kambura. Za jedinicu se u kladionici SuperBet dobija koeficijent koji iznosi 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.