Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama je 8. kolo Evrokupa, a danas je na programu pet utakmica. Mi smo za vas izdvojili najzanimljivije igrače, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Aljami Duram (Hamburg) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Tijesnu pobjedu njemačkog tima u gostima kod Cedevita Olimpije predvodio je sa dvadeset i jednim postignutim poenom upravo Aljami Durham, koji je ove sezone na procentu od 57,1% pokušaja za tri poena i u četiri navrata je ove sezone postigao preko dvadeset poena. Za vikend je u pobjedi njegove ekipe nad Bambergom, imao nešto manju minutažu, pa je samim tim postigao 11 poena i ostao ispod ove granice. U Evrokupu prosiječno na parketu provodi preko 25 minuta i skoro uvijek je dvocifren, pa je za očekivati da i u ovom neizvjesnom meču uzme dovoljan broj šuteva za prelazak ove granice. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Trešon Turam (Vulvs) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MaxBet

Volvsi moraju da se oporave od prošlonedeljnog iznenadnog poraza kod kuće od Venecije, koja je u tom meču slavila sa 77:93, i gledaće da u ovom meču sruše ekipu koja je u prethodnom meču ostvarila tek prvu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Evrokupa. Ekipa Vulvsa je ove sezone na prosječnih 12,2 ofanzivnih skokova po utakmici – drugi po tom parametru u Evrokupu. Trešon Turam je ključni čovjek u ovom timu, sa prosjekom od 2,7 ofanzivnih skokova po utakmici, kao i 16,7 poena. Odsustvom Sulaimona koji je bio najveći potrošač lopti u njihovoj ekipi, za očekivati je da Turam kao i u prošlom meču preuzme stvar u svoje ruke. Na meču protiv Venecije je postigao 16 poena, a i večeras ga vidimo na sličnom učinku, protiv tima koji igra veoma ofanzivno. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Džona Metjuz (Bešiktaš) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MaxBet

Bešiktaš će danas gostovati ekipi Pariza koja još uvijek nema poraz u Evrokupu, dok je Bešiktaš na dva poraza i pet pobjeda. U prethodnom kolu su poraženi na domaćem terenu od ekipe Londona, a najefikasniji u Bešiktašu bio je upravo Metjuz sa 19 postignutih poena. Za vikend je u pobjedi svog tima nad ekipom Petkima u nacionalnom šampionatu, bio ponovo najefikasniji u svom timu i postigao 15 poena, uz nješto manju minutažu. Mišljenja smo da će i danas pružiti još jednu dobru partiju i da će naručito biti motivisan protiv neporažene i veoma kvalitetne ekipe Pariza. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ti-Džej Šorts (Pariz) – Poeni + (granica 15.5) @ 1.85 u MaxBet

Šorts se ove sezone ističe kao udarna igla u veoma dobroj ekipi Pariza, koja ozbiljno konkuriše za sam tron ovogodišnjeg izdanja Evrokupa. Na prethodnom meču je u nacionalnom šampionatu postigao 15 poena u porazu od ekipe Roana. U prethodnom kolu Evrokupa je na terenu proveo 30 minuta i postigao 13 poena ali uz veoma loše procente šuta. Večeras će se sastati sa ekipom Bešiktaša koja sama po sebi inicira ofanzivan stil igre, te se Ti-Džej nameće kao logična opcija u večerašnjem meču. U prosijeku provodi oko 30 minuta na parketu. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u MaxBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.