Sve što niste znali o Borisu Bekeru: Bio je ključ Đokovićevog uspeha, a pored tenisa posebno voli OVU IGRU!

Upoznajte jednog od ključnih ljudi za uspeh Novaka Đokovića!

Velika džungla je tenis. Ima na stotine, hiljade profesionalnih igrača. Ali, kralj je samo jedan. Ime mu je Novak Đoković i nema nameru da siđe sa trona!

Osvojio je Đoković završni turnir u Torinu i tako pokazao apsolutnu dominaciju, te ispunio obećanje koje je dao pre početka spektakla u Italiji.

Mora se “skinuti kapa” najboljem teniseru današnjice, ali se isto tako mora odati priznanje i njegovom timu. Iako se u poslednje vreme u Novakovoj loži nalaze neka nova lica, ne smeju se zaboraviti oni koji su bili uz njega gotovo od početka karijere. Jedan od onih koji su imali veliku ulogu u “stvaranju” Đokovića svakako je i bivši nemački teniser, Boris Beker, koji je bio “saučesnik” u osvajanju šest grend slem titula.

O njegovoj teniskoj karijeri ne treba trošiti mnogo reči. Ako vam kažemo da je ovo tekst o čoveku koji je prvu titulu na Vimbldonu osvojio sa samo 17 godina i 227 dana, biće vam jasno o kome je reč.

Boris Beker, plavokosi Nemac, bio je jedan od najboljih tenisera sveta u tokom osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Zbog specifičnosti svoje igre, dobro plasiranog servisa, volej igre, i odličnoj igri na mreži dobio je nadimak Bum Bum.

Verujemo da o njegovoj teniskoj, kako igračkoj tako i trenerskoj, karijeri znate mnogo toga, a mi vam u nastavku donosimo zanimljive priče o legendarnom Nemcu koje sigurno niste znali.

Poker karijera

Prvi put Boris Beker je potpisao ugovor sa čuvenim Poker Stars-om 2007. godine. Nakon završetka saradnje sa Đokovićem on je potpisao ugovor i sa kompanijom Party Poker.

Tokom svoje sedmogodišnje poker karijere Boris Beker je zaradio 111.416 DOLARA! Njegova najveća nagrada je bila 40.855 DOLARA, a takođe je osvojio 25.500 DOLARA za plasman na 40. mesto na WPT Five Star World Poker Classic koji je održan 2019. godine.

Unovčio je još nekoliko poker događaja, od kojih su se pojedini odigrali na evropskom tlu, u Barseloni i Berlinu. Nakon ovih događaja usledila je kratka pauza, a pokeru se vraća u aprilu 2020. godine tokom pandemije Kovida 19. Međutim, Boris Beker tada nije posećivao kazina, već je svoje veštine oprobao u onlajn pokeru.

Beker je pokazao da nije samo dobar sa reketom i teniskom lopticom, već se vrlo dobro snalazi i sa špilom karata u rukama.

Tokom svoje poker karijere odmerio je snage i sa jednim od najpoznatijih fudbalera današnjive, Nejmarom, a da li si i ti spreman za poker avanturu?

Ovde te čeka prilika da pokažeš svoje umeće i ostvariš ozbiljnu zaradu! Registruj se OVDE, verifikuj svoj nalog, preuzmi bonus dobrodošlice i isprobaj najbolji poker u regionu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.