Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu pet preostalih duela 8. kola Evrokupa. Za vas smo analizirali najzanimljivije igrače a napominjemo da su kvote i granice podložne promjenama.

Kajl Viltjer (Venecija) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MeridianBet

Danas ekipa Prometeja dočekuje ekipu Venecije i očekujemo da krilni centar gostujuće ekipe prebaci gore navedenu granicu. U ekipi Prometeja je zaista dosta stranaca, moglo bi se reći da su prava legija stranaca. Igraju veoma brzu košarku i čini se da im odbrana i nije prioritet. Viltjer je vrhunski skorer, ima odličan šut za tri poena i vrhunske procente. Veoma je pametan i umiju prepoznati trenutak za utrčavanje i postizanje lakih poena. Za vikend je u porazu svog tima od Milana bio najefikasniji igrač i postigao 14 poena. Danas jednostavno nema ko da ga sačuva, pa prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Havijer Munford (Hapoel Tel Aviv) – Poeni + (granica 13.5) @ 1.85 u MeridianBet

Hapoel danas u Beogradu dočekuje ekipu Huventuda, a mišljenja smo da bi plej tima iz Tel Aviva trebao da prebaci zadatu granicu. Munford je reklo bi se igrač za Evroligu, a ove godine pruža sjajne partije u Evrokupu. Granica mu je značajno smanjena zbog dvije lošije partije koje je odigrao i u kojima nije mogao da ubaci neka slobodna bacanja, ali mišljenja smo da je to bila samo prolazna kriza i loš dan. Ima Huventud solidne defanzivne na tim pozicijama, ali mišljenja smo da timska odbrana ove ekipe nikako ne funkcioniše, pa bi Munford to danas trebao iskoristiti da se vrati na stari put uspijeha. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Gabrijel Olaseni (London) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MeridianBet

U okviru 8. kola Evrokupa London će na domaćem terenu ugostiti Cedevita Olimpiju koja još uvijek nema pobjedu u ovom takmičenju. Odmah na prvu se može reći da nas ovde očekuje jedan ofanzivan meč sa velikim brojem poena. Cedevita Olimpija čitave sezone ne brani dobro centarske pozicije, ne grade dobro koš i upravo to bi večeras trebala biti dobra šansa upravo za Olasenija, koji za sada igra veoma dobro. Na poslednja tri meča je postizao preko 20 poena, a u poslednjoj ligaškoj utakmici je preskočio zbog odmora pa će u ovaj meč ući svijež i odmoran. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Klemen Prepelič (Cedevita Olimpija) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.85 u MeridianBet

Kako odmiče sezona tako Prepelič počinje da preuzima inicijativu u ovom timu i sve više gleda ka košu. Do sada je u većini utakmica gledao kako da razigra igrače, pa zbog toga i veliki broj asistencija ne njegovom kontu u svakom meču. Međutim ukoliko žele da ostvare prvu pobjedu ove sezone u Evropi, moraće Kelemen da bude dvocifren danas. Vidjelo se u meču sa Partizanom da itekako ima povjerenja u svoj šut, a posle tog meča je ono sigurno još veće, taj meč je završio sa 18 poena na svom kontu. Izvrstan šuter za tri poena i igrač koji je često na linija za slobodna bacanja. Prema tome predlažemo igru poeni (+) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.