Tiket dana Evroliga (četvrtak, 23.11.2023)

Pred nama je pet veoma zanimljivih utakmica 10. kola Evrolige, napominjemo vas da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

ASVEL – Bajern Minhen – 1 @ 1.90 u SuperBet

Ekipa Asvela će danas na domaćem terenu ugostiti Bajern, koji ih je u četiri uzastopna duela dobijao. Forma domaćina je u uzlaznoj putanji od kako su smijenili trenera i od kako je Poceko stigao na klupu. U poslednjih 10 mečeva imaju 6 pobjeda, a u prethodnom duplom kolu Evrolige su savladali Albu na strani i pružili jako dobar otpor Baskoniji koja ih je u poslednjih par minuta meča nadigrala i tako uz pomoć sjajno raspoloženog Hauvarda porazila. Bajern igra toplo-hladno čitave sezone, u poslednjih 10 mečeva imaju 4 pobjede, a poslednji put su dvije pobjede vezali prije više od mjesec dana. Na strani ove sezone imaju samo jednu pobjedu uz 5 poraza, dok Asvel kod kuće ima 3 poraza iz 3 odigrana meča. Čini se da je Bajern savršen protivnik za prvu pobjedu pred domaćim navijačima u Evroligi, pa vam prema tome predlažemo jedinicu po kvoti 1.90 u SuperBet kladionici.

Makabi – Barselona – 2 @ 1.80 u SuperBet

Makabi će u Beogradu ugostiti Barselonu koja ove sezone igra veoma dobru košarku. Barsa trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli sa učinkom od sedam pobjeda i dva poraza. Trenutno su na 67% uspješnosti šuta, što govori u kako se dobroj formi nalaze. Makabi sa druge strane ima skor od pet pobjeda i tri poraza, a hendikep za njih svakako predstavlja igranje u Beogradu pred praznim tribinama. Poslednji susreti ova dva tima sugerišu da bi i ovog puta mogli gledati jedan veoma neizvjestan meč, a u poslednjem meču slavila je Barselona na domaćem parketu sa 83:78. Uzimajući u obzir formu i sve okolnosti, mišljenja smo da je Barselona bliža pobjedi u ovom meču. Prema tome predlažemo dvojku po kvoti 1.80 u SuperBet kladionici.

Panatinaikos – Valensija – H1 (granica 4.5) @ 1.70 u SuperBet

Čini se da je posle nešto slabijeg starta Panatinaikos konačno uhvatio željenu formu i počeo da niže dobre rezultate. Trenutno su u nizu od 5 uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima, od kojih su 3 uzastopna u Evroligi. U duplom kolu koje se igralo prethodne sedmice, slavili su protiv Žalgirisa i Virtusa na domaćem terenu, pa su trenutno na skoru od 5 pobjeda i 4 poraza. Valensija je furiozno krenula u novu sezonu, upisali su 5 uzastopnih trijumfa u Evroligi i samo se čekao momenat kada će krenuti pad forme. To se i dogodilo pa su trenutno u nizu od 3 poraza u Evroligi, od kojih je poslednji bio od Barselone. U ovom trenutku ekipi Valensije sigurno neće prijati vruće gostovanje u Atini, pa smo mišljenja da će Panatinaikos to iskoristiti i slaviti sa barem 5 poena razlike. Prema tome predlažemo igru H1 (granica 4.5) po kvoti 1.70 u SuperBet kladionici.

Real Madrid – Alba Berlin – D+ (granica 92.5) @ 1.80 u SuperBet

Real je u izvanrednoj formi i jasno je da su trenutno najkvalitetniji sastav u čitavoj Evropi. Njihov nevjerovatni niz pobjeda a i nepobjedivosti ove sezone, prekinut je za vikend pošto su poraženi na domaćem terenu od ekipe Unikahe sa 93:99. Konačno se pokazalo da i oni imaju neke slabosti i da je moguće pobjediti ih, ali sigurno je da u meču sa Albom neće dopustiti da se niz pobjeda prekine i u Evroligi. Trenutno su na prvom mjestu sa svih 8 pobjeda, dok je Alba zakucana za dno tabele sa samo jednom pobjedom. Real na domaćem terenu igra veoma ofanzivno i na svakoj utakmici su na oko 90 postignutih poena u prosijeku, a današnja ekipa je najslabija u Evroligi i mišljenja smo da Real ovde ima potencijala i za 100 poena ali smo izabrali sigurniju opciju, pa prema tome predlažemo igru D+ (granica 92.5) po kvoti 1.80 u SuperBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u SuperBet kladionici iznosi 10.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.