Tiket dana (četvrtak, 23.11.2023)

Tiket dana

Možda će danas i najuporniji odustati od odlaska u kladionicu, posebno oni koje isključivo interesuje fudbal. Skoro da nema utakmica u ponudi, barem ne iz onih nešto respektabilnijih liga. Mi smo se potrudili da ni današnji četvrtak ne protekne bez predloga. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Falkenberg – Ševde – 1x,4+ @ 4.60 u Mozzartbet

Prvenstvo Švedske se završilo, novi prvak je Malme, a sada su još preostali baraž mečevi za popinu praznih mesta u ligama. Dve drugoplasirane ekipe iz dve treće lige igraju protiv 13. i 14. tima iz druge lige. Falkenberg je zauzeo drugo mesto u trećoj ligi jug i pokušaće preko Ševdea da se probije u viši rang. Pokušao je Falkenberg da izbori direktan plasman ali je Odevold bio uspešniji i na kraju je imao sedam bodova više i postao novi drugoligaš. Da bi se vratili u drugu ligu fudbaleri Falkenberga moraju da budu uspešniji u dva meča protiv tima koji je zauzeo 13. mesto u drugoj ligi i opstanak mu je izmakao samo zbog lošije gol razlike u odnosu na Helsingborg. Prvi meč se igra u Falkenbergu i domaći tim će morati da pokuša da obezbedi neku prednost. U poslednje vreme oba tima su bila vrlo uspešna i vrlo efikasna, pa očekujemo da tako bude i u međusobnom duelu. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz baš dosta golova. Za 1x,4+ kvota je 4.60 u kladionici Mozzartbet.

Fredericija – B 93 – 1/1,3+ @ 2.40 u Mozzartbet

Fredericija će igrati u plej-ofu danske druge lige kada se bude završio regularni deo sezone. Oni posle 16 odigranih kola imaju 29 bodova i na trećem su mestu. Međutim već dosta zaostaju za dve prvoplasirane ekiše, Sonderjil ima 10, a Olborg devet bodova više. U borbi sa takvim timovima šanse da se presele u elitu nisu velike, ali svakako da vredi pokušati. U goste im u prvom meču 17. kola dolazi tim B 93 koji je drugoligaš tek od ove sezone i koji razmišlja samo o opstanku u ovoj konkurenciji. Za sada se solidno drđe, nalaze se na 10. mestu sa 14 bodova i iza njih su dva tima, što bi u timu iz Kopenhagena voleli da bude i na kraju prvenstva. Posle šest uzastopnih poraza B 93 je u prošlom kolu uspeo da pobedi, slavili su u derbiju začelja protiv Helsingora 2:0 i sada ostavili tu ekipu na četiri boda zaostatka za njima. U prvom delu sezone Fredericija je slavila čak sa 5:0 na gostovanju kod B 93 i nema nikakve dileme da su veliki favoriti i na svom stadionu. Naš predlog je prelaz 1/1 uz bar tri gola ukupno. Za 1/1,3+ kvota je 2.40 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 11.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.