TIP DANA: PSŽ – Monako: Bitka za prvo mesto na Parku Prinčeva! Ko će do trijumfa?

U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a centralni duel se igra na Parku Prinčeva gde će fudbaleri PSŽ-a ugostiti Monako.
Početak ovog susreta je zakazan za 21h.

PSŽ: Bez pobede protiv Monaka na tri vezana duela!

I prošle sezone je PSŽ došao do nove titule šampiona Francuske, i to uz samo bod viška u odnosu na drugoplasirani Lans, međutim, ponovo ova ekipa nije uspela da napravi ozbiljniji iskorak u Ligi šampiona, gde su Parižani elminisani u osmini finala od Bajerna, koji je slavio u oba meča.
Brojne promene dogodile su se u prestonici Francuske na kraju sezone, a pre svega su klub napustili Mesi, Nejmar i Verati, a novi trener je postao Luis Enrike.
Primarni cilj će kao i mnogo puta do sada biti “ušati” trofej, uz naslov prvaka Francuske, što se prethodnih godina nije dovodilo u pitanje.
U ovom trenutku se tim sa Parka Prinčeva nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasiranu Nicu.
Nisu Embape i drugari započeli sezonu onako kako su to svi očekivali, međutim, u poslednje vreme stvari idu na bolje, pa je tako aktuelni šampion Francuske vezao pet trijumfa u prvenstvu i zasluženo se probiodo prve pozicije,, uz konstastaciju da Parižanima Nica diše za vratom, ali to bi već moglo da se promeni posle ovog kola.
U prošlom kolu su izabranici Luis Enrikea slavili na veoma teškom gostovanju kod Remsa, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Inače, na domaćem terenu je PSŽ u šampionatu do sada odigrao šest mečeva i ostvario četiri trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz i to baš od Nice koja igra na veoma visokom nivou na startu ove sezone.
Što se tiče Lige šampiona, trenutno se popularni Sveci nalaze na drugom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na prvoplasiranu Borusiju, a u sledećem kolu će tim sa Parka Prinčeva na svom terenu ugostiti Njukasl, i ukoliko pobedi, vrlo lako se može desiti da francuski predstavnik obezbedi plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja što i jeste primarni cilj za ovaj deo sezone.
Nažalost u prošlom kolu su Enrikeovi puleni poraženi na gostovanju kod Milana, pošto je taj meč na San Siru završen pobedom Rosonera od 2:1.
Za kraj, Luis Enrike za ovaj veoma važan meč protiv Monaka neće moći da računa na Asensija, Kimpebea, Navasa, Mendeša, Pereiru i Rika.

Monako: Tim iz kneževine u poslednje vreme i te kako ume sa Parižanima!

Nažalost, Monako ni prošle sezone nije uspeo da dođe do svog primarnog cilja, a to je naravno plasman u Ligu šampiona, a poražavajuće zvuči podatak da je ekipa iz kneževine sezonu završila na šestom mestu na tabeli što dalje znači da fudbalere Monaka ove sezone nećemo gledati ni u jednom evropskom klupskom takmičenju.
Kada je to bilo najmanje potrebno, nekadašnji šampion Francuske je vezao tri poraza i to u poslednja tri kola, a ako tu računamo i remi protiv Lila na svom stadionu, dolazimo do zaključka da bi Monako obezbedio kvalifikacije za Ligu šampiona da je na tri od poslednja četiri meča došao do trijumfa, što i nije bilo toliko nerealno s ozbirom da je raspored išao na ruku ekipi sa stadiona Luj II.
Bilo kako bilo, svi u klubu su se okrenuli novoj sezoni, a ovog puta će primarni cilj biti izlazak na evropsku scenu, mada ako se po jutru dan poznaje, Monako bi vrlo lako mogao da se umeša i u borbu za titulu.
Naime, u ovom trenutku se tim iz kneževine nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasiranu Nicu, ali i tri poena manje od prvoplasiranog PSŽ-a, kod koga Monako i dolazi u goste u premijernom duelu 13. kola Lige 1.
U prošlom kolu su izabranici Adi Hitera samo remizirali na gostovanju kod Avra, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez pogodaka.
Na poslednjih pet mečeva Monako je ostvario tri trijumfa, jedan poraz i to na gostovanju kod Lila kada je bilo 2:0, uz već pomenuti remi protiv Avra.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima do sada se Monako baš i nije proslavio pošto su Hiterovi puleni na šest odigranih mečeva ostvarili dva trijumfa, tri remija i jedan poraz, a poslednji trijumf na strani nekadašnji šampion Francuske je ostvario pre nešto više od mesec i po dana kada je savladan Rems.
Naravno, treba napomenuti da od ove sezone i treće mesto donosi direktan plasman u Ligu šampiona, dok četvrta pozicija znači kvalifikacije za elitno takmičenje, pa treba zaista očekivati da se tim iz kneževine na kraju sezone nađe na jednom od prva četiri mesta Lige 1.
Za kraj, poput Enrikea i Hiter ima dosta problema sa izostancija pošto za ovaj meč protiv Parižana neće moći da računa na Boadua, Ben Segira, Embola, Salisua i Enrikea.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan susret, a nekako je najrealnije da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.56.

Podsećamo vas da Monako na tri poslednja međusobna susreta ne zna za poraz od PSŽ-a, a nešto slično bi moglo da se dogodi i večeras, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate duplu šansu X2 uz fantastičnu kvotu 2.70 u Meridianu.

Za kraj, generalni utisak je da nas očekuje jedan duel sa baš dosta pogodaka, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 4+ uz kvotu 1.99 u Meridianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.