NOVA ŠANSA ZA MILIONSKI DOBITAK: Uživaj u fudbalskom vikendu i prepiši tiket za peticu!

Novi fudbalski vikend je pred nama!

Vikend je tu, a kladionica Meridian donosi idealne uslove za online kladjenje – najveće kvote i bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 dinara za sve nove igrače!

Premijer liga, Bundesliga, Serija A, La Liga, Liga 1… Sve nas to čeka ovog vikenda, a to znači da je zabava zagarantovana. Naravno, nećemo zaboraviti ni domaći fudbal, koji je često „tajni sastojak“ za dobitni tiket.

A, što se tiče glavnih sastojaka… Najpre, NAJVEĆE KVOTE, a onda i BONUSI ZA ONLINE KLADJENJE.

Gde to možete naći? U Meridianu, zna se!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji jer automatski dobijate BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD + 4.000 SPINOVA!

PREUZMI BESPLATNO BONUS ZA KLAĐENJE OD 4.000 RSD + 4.000 SPINOVA

Zatim, ostanite na istom mestu jer vas čekaju fantastične kvote i neverovatna ponuda za sve lige. Evo i nekoliko predloga za klađenje:

MANČESTER SITI – LIVERPUL, kec 1.75

subota 13:30

Možemo govoriti o brojnim rivalstvima i derbijima u Premijer ligi, ali već neko vreme upravo Mančester siti i Liverpul vode velike bitke. Samo bod je razlika na tabeli, pa je ova utakmica od velike važnosti za oba tima. U poslednjem duelu koji je odigran u aprilu, „Građani“ su bili ubedljivi (4:1), međutim deluje da ćemo danas videti uzbudljiviji i neizvesniji meč. Kvota na pobedu izabranika Pepa Gvardiole je 1.75, dok je kvota na „redse“ 4.40.

PARTIZAN – TSC, kec 1.55

Subota, 18:30

Crno-beli su na prvom mestu na tabeli Super lige Srbije, sa solidnom prednošću od šest bodova u odnosu na najvećeg konkurenta – Crvenu zvezdu, ali ima čak i 14 bodova više upravo od TSC-a, svog današnjeg protivnika. Ekipa iz Bačke Topole je doživela poraz u prethodnom kolu od Vojvodine, dok su izabranici Igora Duljaja ove sezone zaista pokazali klasu u domaćem šampionatu. Računajući sva takmičenja, Partizan je u seriji od 13 pobeda i definitivno je veliki favorit i u ovom meču. Kvota na njihovu pobedu je 1.55, pa znate šta vam je činiti!

VILJAREAL – OSASUNA, kec 2.20

Nedelja, 14:00

Zanimljiv vikend nas očekuje u LaLigi, a iako je ovo duel dva tima iz sredine tabele – verujemo da nas čeka zanimljiv meč. Promenljive forme i malo datih golova ne obećavaju, ali međusobni dueli ova dva tima govore drugačije. U poslednjih pet susreta videli smo dve pobede Viljareala i tri Osasune, pa je jasno da će biti neizvesno. Kvota na pobedu Viljareala je 2.20, dok je kvota na trijumf Osasune 3.30.

Dakle, sve što je potrebno za novi fudbalski užitak je na jednom mestu – poseti meridianbet.rs!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.