TIKET ZA VEČE (subota, 25.11.2023)

tiket dana

Pominjali smo već da je ove subote ponuda zaista sjajna, a u večernjem tiketu smo za vas analizirali tri izuzetno zanimljiva susreta i to iz italijanske, španske i francuske lige.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote podložne promenama, kao i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Milan – Fiorentina – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Milanu ne cvetaju ruže u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na četiri poslednja meča u Seriji A bez trijumfa, pa su trenutno Rosoneri pali na treće mesto na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Inter.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija remiziralia na gostovanju kod Lećea, a taj susret je završen rezultatom 2:2. Ipak, stvar koja uliva nadu je trijumf na domaćem terenu protiv PSŽ-a u Ligi šampiona, ali je veliko pitanje da li ćemo nekadašnjeg šampiona Evrope imati prilike da gledamo u nokaut fazi elitnog takmičenja.
Sa druge strane, Fiorentina za sada igra iznad očekivanja, a trenutno se Viola nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvroplasirani Napoli. U prošlom kolu je prošlosezonski finalista Lige konferencija ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Bolonje kada je bilo 2:1.
Ipak, deluje da je posle četiri vezana meča bez uspeha konačno došlo vreme za jedan trijumf Rosonera u prvenstvu pa savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz fantastičnu kvotu 2.20 u Mozzartu.

Atletiko Madrid – Majorka – I2+ @ 2.90 u Mozzartbet

Taman kada smo pomislili da je Atletiko Madrid kadar da se upusti u borbu za naslov prvaka Španije, desio se neplanirani poraz ovog tima na gostovanju kod novajlije Las Palmasa, kada je bilo 2:1. Ipak, španski velikan je brzo uspeo da se oporavi od tog šoka na Kanarskim ostrvima, pa je tako u prošlom kolu u derbiju kola savladan Viljareal na domaćem terenu sa 3:1, nakon čega se popularne Jorgandžije nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Barselonu.
U goste im ovog puta stiže Majorka, koja igra daleko slabije nego što je to bio slučaj prošle sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se ova simpatična ekipa trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata garantuje opstanak u društvu najboljih.
Na poslednjih pet mečeva Majorka ne zna za trijumf a u tom periodu je ova ekipa tri puta remizirala uz dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu na gostovanju kod Betisa kada je bilo 2:0.
Mečevi koji ove dve ekipe igraju u Madridu su veoma efikasni, i sva je prilika da će nam prvi deo igre doneti makar dva pogotka, pa hrabro preporučujemo igru I2+ uz sjajnu kvotu 2.90 u Mozzartu.

Strazbur – Marsej – 3+ @ 2.00 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz francuske Lige 1, a u pitanju je susret između Strazbura i Marseja.
Odmah treba reći da smo od oba tima očekivali dosta više, a trenutno je situacija takva da se Strazbur nalazi na petnaestoj poziciji na tabeli, koja je od ove sezone poslednja koja garantuje opstanak u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
Ruku na srce Strazbur i nije toliko loše startovao, međutim u poslednje vreme nekadašnji učesnik Liga Evrope ima dosta problema pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva bez trijumfa, uz konstataciju da je ovaj tim u prošlom kolu remizirao na svom terenu protiv Klermona kada nije bilo pogodaka.
Šta tek reći za Marsej, koji je pre početak prvenstva slovio za jednog od glavnih kandidata za plasman u Ligu šampiona, a trenutno se tim sa Velodroma nalazi na katastrofalnom desetom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je francuski velikan poražen na gostovanju kod Lansa koji godinama unazad igra sjajno na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Ako se osvrnemo na tradiciju, tri poslednja duela između ova dva tima su donela četiri ili više pogodaka, a smatramo da će ih ove večeri biti makar tri, pa preporučujemo igru 3+ uz odličnu kvotu 2.00 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 12.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.