ŠAMPIONSKA PONUDA U MERIDIANU: Registruj se, kladi se na Ligu šampiona i osvoji dodatni bonus!

Liga šampionskih bonusa u Meridianu!

I ovog utorka čeka nas pravi fudbalski spektakl, s obzirom na to da je na redu novo kolo grupne faze Lige šampiona.

Elita je ponovo tu, utorak i sreda rezervisani su za nove mečeve najboljih evropskih klubova, ali i za rasplet u grupama. Naravno, još uvek nisu poznati svi učesnici nokaut faze, što stvar čini još uzbudljivijom, jer su pred nama još dva kola.

Dodatno uzbuđenje podiže i sportska kladionica Meridian, koja i ove nedelje nudi najbolje uslove za online klađenje. Za sve ljubitelje fudbala stižu najveće kvote i spektakularni bonusi, sve na jednoj adresi.

Poseti meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju i uveri se zašto je Meridian poznat kao najbolje mesto za online klađenje. Krenimo redom: za sve novoregistrovane korisnike ova kladionica daje fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara, i to potpuno besplatno!

Sve što je potrebno da uradite jest da se registrujete, verifikujete svoj nalog i to je to. Na vaš račun stiže sjajan bonus, koji možete iskoristiti upravo na utakmice Lige šampiona.

Evo i nekih predloga za klađenje:

Mančester siti – Lajpcig, kec 1.35

PSŽ – Njukasl, kec 1.70

Jang Bojs – Crvena zvezda, kec 2.15

Galatasaraj – Mančester junajted, dvojka 2.55

Real Madrid – Napoli, kec 1.85

Kompletnu ponudu možete videti na sajtu meridanbet.rs, gde vas čeka i promocija LIGA ŠAMPIONSKIH BONUSA! Kao što smo rekli, Meridian je kuća najvećih bonusa, a posebni stižu upravo za Ligu šampiona, odnosno za one koji danas i sutra uplate depozit i klade se na mečeve elitnog takmičenja. Ukoliko to uradite, u igri ste za bonus od 1.000 dinara.

Zvuči sjajno, zar ne? Pa, onda ne čekajte ni sekund posetite meridianbet.rs i uživajte u novom fudbalskom spektaklu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.