Tiket dana (sreda, 29.11.2023)

Tiket dana

Večeras će se kompletirati 5. kolo u Ligi šampiona aili i vanredno u engleskom Čempionšipu. Tu su još i neke zaostale utakmice u raznim ligama. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Braga – Union Berlin – 1 @ 2.20 u Mozzartbet

Berlinci su digli ruke od LIge šampiona i sav fokus im je na opstanku u Bundelsigi. Prosto je neverovatno kako se ovaj, nesumnjivo dobar tim, raspao u jednom momentu. Posle perioda stalnog napretka u prethodne četiti godine i vrhunca koji predstavlja plasman u Ligu šampiona, stigao je pad. Ma kakav pad, ovo je strmoglavljenje Uniona koje nikako da se zaustavi. Promenjen je i trener ali pobede nema od 26. avgusta i meča sa Darmštatom u prvenstvu. Niz od 12 uzastopnih poraza Berlinci su prekinuli na gostovanju u Napulju gde su odigrali 0:0 i to im je jedini bod u elitnom takmičenju. S druge strane Braga još uvek ima šansu da se plasira u osminu finala, neophodno je da pobede Union a onda da u direktnom duelu sa Napolitancima odluče o tom drugom mestu. Svakako je portugalski tim favorit i verujemo da će uspeti da slavi na svom Kamenolomu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.20.

Sosijedad – Salcburg – 3+ @ 1.70 u Mozzartbet

Baskijci su verovatno najprijatnije iznenađenje u Ligi šampiona i već posle četiri utakmice overili su plasman u osminu finala. Bore se za prvu poziciju sa ekipom Intera, oba tima za sada imaju po 10 bodova i to pitanje će rešiti njihov međusobni susret na Meaci kroz dve sedmice. Pre toga Sosijedad igra sa Salcburgom, timom koji je trenutno treći i želi tu i da ostane da bi nastavio takmičenje u Ligi Evrope. Preti im Benfika koju su Austrijanci pobedili u Lisabonu ali bi isto Orlovi mogli da urade u Mocartovom gradu u poslednjem kolu. Zato bi za Bikove bilo važno da donesu neki bod iz San Sebastijana, ali se na Anoteti niko nije naigrao ove jeseni. Prethodnog vikenda je Sosijedad pobedio u La Ligi Sevilju, takođe učesnika Lige šampiona i favorit je i protiv Salcburga koga je pobedio u Austriji sa 2:0. Nešto nam govori da jedinica nije toliko izvesna pa nam je sigurbije igrati na golove kojih bi trebalo da bude barem tri ukupno. Za 3+ kvota je 1.70 u kladionici Mozzartbet.

Sautempton – Bristol Siti – 1,2+ @ 1.80 u Mozzartbet

Sveci iz velike engleske luke su se pribrali nakon šokantnog ispadanja iz elite i počeli su da beleže mnogo bolje rezultate u Čempionšipu. Trenutno je Sautempton 4. sa 11 bodova manje od vodećeg Lestra, ali njihova meta je drugo mesto, koje takođe donosi direktan plasman u Premijer ligu. Na njemu je Ipsvič sa osam bodova više, ali su ispred njih i fudbaleri Lidsa, još jednom prošlogodišnjeg premijerligaša. Neće biti lako vratti se na najveću scenu, posebno ako nastave da prosipaju bodive kao što se to dogodilo u subotu u Hadersfildu gde su primili gol za 1:1 u 7. minutu i ostali bez dva kapitalna poena. Zato protiv Bristol Sitija imaju imperativ pobede iako je gost mnogo bolji tim nego što su to Terijeri iz Hadersfilda. Bristol je vezao tri meča bez poraza i preselio se u gornju polovinu tabele, doduše tu su negde na sredini. Ova ekipa igra dosta dobro na strani ali Sautempton ne može da se obazire na takve stvari već mora da uradi sve i osvoji nova tri boda. Bliži se polovina prvenstva i već se naziru favoriti za vrh. Ovde uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za 1,2+ kvota je 1.80 u kladionici Mozzartbet.

Ipsvič – Milvol – 1 @ 1.60 u Mozzartbet

U subotu je Ipsvič u Birmingemu doživeo tek drugi poraz u ovom prvenstvu. Vest Brom je slavo dosta lako sa 2:0 i možda najavio krizu ekipe koja je proletos iz Lige 1 ušla u Čempionpiš. ”Traktor bojsi” su i dalje na odličnom drugom mestu i sigurno ne bi imali ništa protiv da tu i završe sezonu. Problem je u činjenici da još nije ni polovina sezone i da se mnogo toga može promeniti. Bliži se i ”Boxing day”, tada će se u kratkom intervalu odigrati mnogo utakmica i posle toga videćemo da li je Ipsvič kalibar da se izbori za plasman u elitu pored jednog Lidsa, Sautemptona, Lestera, Vest Broma i ostalih. Lavovi iz Milvol su u subotu doživeli ubedljiv poraz na svom terenu od Koventrija. U prethodnih sedam kola samo su jednom poebdili i nemaju mnogočemu da s nadaju u Ipsviču. Možda je njihov adut to što na strani igraju mnogo bolje i već su doneli 13 bodova sa gostovanja dok su na svom stadionu osvojili samo 7. I pored toga Ipsvič je favorit i verujemo u njegovu pobedu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.