TIKET ZA VEČE (subota, 02.12.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas pripremili po jedan duel iz italijanskog, francuskog i španskog šampionata.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Milan – Frosinone – 1-1 @ 2.10 u Mozzartbet

Fudbaleri Milana imaju dosta problema u poslednje vreme, a sve to smo najbolje videli sredinom nedelje kada je italijanski predstavnik na svom terenu poražen od Dortmunda u petom kolu Lige šampiona, čime su Rosoneri svoje šanse za plasmanom u narednu fazu sveli na minimum.
Ruku na srce, izabranici Stefana Piolija su u prošlom kolu Serije A nakon četiri meča bez trijumfa savladala Fiorentinu rezultatom 1:0, pa se u ovom trenutku italijanski velikan nalazi na trećem mestu na tabeli.
Frosinone u svojoj povratničkoj sezoni u Seriji A igra iznad svih očekivanja, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli i ako se po jutru dan poznaje ovu ekipu bi i naredne sezone morali da gledamo u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom stadionu protiv Đenove, a taj duel je završen pobedom domaćina od 2:1.
Generalno Frosinone dosta slabije igra na strani, pa vam toplo preporučujemo da se ovde fokusirate na prelaz 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.10.

Nant – Nica – G2+ @ 2.40 u Mozzartbet

Francusko prvenstvo nam je do sada donelo dosta uzbuđenja, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Nanta i Nice.
Nant se u ovom trenutku nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja. Na poslednjih pet mečeva jedan od najstarijih francuskih klubova je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu samo remizirala protiv Avra, kada nije bilo pogodaka.
Nica je sa druge strane najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Lige 1, a to nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se ovaj tim nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani PSŽ. U prošlom kolu je tim sa Azurne obale ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Tuluza, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na svakom od tri poslednja međusobna duela protiv Nanta, Nica je uspela da postigne makar dva gola, a deluje da bi to slučaj mogao da bude i večeras, pa preporučujemo igru G2+ uz kvotu 2.40 u Mozzartu.

Osasuna – Real Sosijedad – 2 @ 2.30 u Mozzartbet

Osasuna je prošle sezone stigla do plasmana u finale Kupa Kralja, gde je tim iz Pamplone nažalost poražen od Real Madrida. Da stvari budu još gore, nakon osvojenog sedmog mesta u La Ligi, ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u Ligu konferencije pošto je Osasuna eliminisana od Klub Briža.
Što se ove sezone tiče, klub iz Pamplone je trenutno stacioniran na četrnaestom mestu na tabeli i sigurno je da smo svi očekivali dosta više od ovog tima.
U goste im dolazi Sosijedad koji igra sjajno u poslednje vreme, a pored toga što je ova ekipa obezbedila plasman u nokaut fazu Lige šampiona, tim sa Anoete je dva trijumfa i u La Ligi. U prošlom kolu je Sosijedad slavio na svom terenu protiv Sevilje kada je bilo 2:1, što je dovoljno za trenutno šesto mesto na tabeli iako su ambicije ovog kluba daleko veće.
Vrlo lako se može dogoditi da Sosijedad iskoristi trenutnu krizu Osasune i slavi na ovom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da se oprobate sa 2 uz sjajnu kvotu 2.30 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 11.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.