Tiket dana: Poeni igrača

Danas su pred nama četiri preostale utakmice 12. kola Evrolige, na parket će i igrači Crvene zvezde koji gostuju u Valensiji. Za vas smo analizirali igrače sa ovih mečeva, a napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Nando de Kolo (ASVEL) – Poeni + (granica 12.5) @ 1.85 u MaxBet

Posle nešto kraće pauze Nando de Kolo se vratio na parket i na dva dosadašnja meča zabilježio zapažene doprinose svom timu, iako je imao smanjenu minutažu. Protiv Barselone je na parketu proveo 20 minuta i postigao 16 poena, dok je za vikend u domaćem prvenstvu za samo 15 minuta provedenih na parketu bio najefikasniji u svom timu sa 14 postignutih poena u pobjedi nad Bulonjom. Za očekivati je da Nando danas povuče svoju ekipu u namjeri da se konačno trgu i pomjere sa začelja tabele. Makabi ove sezone igra veoma efikasne i brze mečeve, a de Kolo je protiv njih prošle sezone oba puta prelazio granicu. Danas bi trebalo da ima nešto veću minutažu i samim tim preuzme najveću odgovornost. Naš prijedlog igra poeni + (granica 12.5) po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Miloš Teodosić (Crvena zvezda) – Asistencije + (granica 4.5) @ 1.78 u MaxBet

Zvezda večeras gostuje veoma neugodnoj ekipi Valensije koja je u poslednje vrijeme u ogromnom padu forme. Od Teodosića se večeras očekuje da povuče svoj tim, pošto Nejpir i dalje ne može da uhvati pravi ritam. Valensija tokom čitave sezone loše brani protivničke vanjske igrače, pa je za očekivati da Teo danas ima dosta prostora i slobode u igri. Najbolji je asistent Crvene zvezde i mišljenja smo da ovu granicu može preći čak i do poluvremena ukoliko bude imao svoje veče. Vrlo često je znao da upiše i veći broj asistencije nego što je ova granica, pa prema tome predlažemo igru asistencije + (granica 4.5) po kvoti 1.78 u MaxBet kladionici.

Jago dos Santos (Crvena zvezda) – Poeni – (granica 8.5) @ 1.90 u MaxBet

Zvezdin omaleni Brazilac danas ide na veoma tvrdu ekipu Valensije koja je prepoznatljiva po čvrstoj odbrani i kvarenju protivničke igre. Bekovska linija Valensije u ovom meču je kompletna, svi su tu sem Stefana Jovića a kod Zvezde je najavljen potencijalni povratak Hange čije bi minute značajno na suprotnoj strani uticale na minute Jaga. U prethodnom meču je proglašen za igrača utakmice protiv Anadolu Efesa ali je poznato da mnogo bolje partije pruža na domaćem terenu. Danas veoma bitan meč za Zvezdu i za očekivati je da Teodosić i Nedović dobiju veću odgovornost i minutažu, prema tome naš prijedlog igra poeni – (granica 8.5) po kvoti 1.90 u MaxBet kladionici.

Tornike Šengelija (Virtus) – Poeni + (granica 14.5) @ 1.80 u MaxBet

Sjajnom Virtusu večeras u goste dolazi još bolja Barselona, pa će ovo biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Tim iz Bolonje igra dosta promjenljivo i svoje najbolje partije pružaju na domaćem parketu gdje upravo vrlo često dominira Šengelija. Nakon odlaska par igrača iz tima, izrastao je u pravog lidera i trenutno je najbolji igrač ovog tima. Provodi na parketu preko 30 minuta i postiže 15 poena u prosjeku. Obožava da igra protiv timova iz Španije u kojoj je i sam igrao, pa samim tim ima iskustva i poznaje njihov način igre. Večeras će sigurno biti dodatno motivisan jer je sa druge strane velika Barselona, u poslednjih par mečeva je redovno prelazio ovu granicu, pa je naš prijedlog za večeras poeni + (granica 14.5) po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MaxBet kladionici je 11.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.