Tiket dana (četvrtak, 07.12.2023)

Tiket dana

I ovog četvrtka ima sasvim dovoljno materijala za sastavljanje tiketa. Igraju se utakmice prvenstva i kupova u mnogim zemljama a kvote iz tiketa važile su u trenutku kada je on pisan.

Everton – Njukasl – 0-2 @ 1.90 u SuperBet

Svrake su jedan tim kada igraju na svom Sent Džejms parku a sasvim drugi kada odu na neko gostovanje. U Premijer Ligi su odigrali šest mečeva na strani i pobedili samo jednom. Međutim, i sa tom jednom pobedom imaju pozitivnu gol razliku, kada su mečevi u gostima u pitanju, pošto su u Šefildu pobedili sa 8:0. Na svom terenu pobeđivali su Arsenal, Čelsi, Mančester Junajted, Siti u EFL kupu i PSŽ u Ligi šampiona. Da bi se priključili vodećima moraju da pobeđuju i u gostima, pa se meč na Gudisonu nameće kao odličan za tako nešto. Everton je kažnjen oduzimanjem čak 10 bodova i momentalo je pao u zonu ispadanja. Da ne planiraju da u njoj borave dugo pokazali su na gostovanju u Notingemu gde su prošlog vikenda pobedili Forest sa 1:0. Karamele su pobedile samo jednom na svom Gudisonu, a dale su 5 golova na 7 mečeva. Biće i ovo tvrd meča sa malo golova. Za 0-2 gola koeficijent je 1.90 u kladionici SuperBet.

Brest – Strazbur – 1 @ 1.85 u SuperBet

U odloženoj utakmici 12. kola francuske lige 1 Brest dočekuje tim Strazbura. U Brestu mogu da budu zadovoljni kako sezona protiče, oni su na visokom 7. mestu a ako pobede Strazbur skaču na petu poziciju. Sada imaju dve vezane pobede, koje su došle nakon tri uzastopna poraza i serije od pet utakmica bez trijumfa. Pobedili su Monpelje u gostima i Klermon na svom terenu a na oba meča davali su po tri gola. Protiv Strazbura imaju lepu priliku da vežu treću pobedu pogotovo jer gosti ne znaju za uspeh i osvajanje tri boda još od 24. septembra. Strazbur je bez trijumfa već sedam kola, a za to vreme 4 puta su poraženi i tri puta su remizirali. Na tabeli su potonuli do 15. mesta i ako ovako nastave brzo će skliznuti u zonu ispadanja. Brest igra dobro pred svojim navijačima i izgubio je samo od Pari Sen Žermena i to u finišu susreta. Naš predlog za ovaj zaostali meč je jedinica sa koeficijentom 1.85 u kladionici SuperBet.

Beveren – Rojal Union – 2,2+ @ 1.50 u SuperBet

Beveren je drugoligaš i teško je da ćemo ga u eliti gledati naredne sezone. Posle 14 odigranih kola nalaze se tek na 9. mestu a u Župiler ligu direktno idu samo dve prvoplasirane ekipe. Naravno, postiji i baraž, ali je on krajnje neizvestan. Plasmanom u osminu finala kupa Beveren je ostvario lep rezultat i šteta što ga žreb nije pogledao i dodelio mu nekog lakšeg rivala od trenutno najbolje belgijske ekipe. Sent Žil, ili Rojal Union, kako god nazivali briselsku ekipu, ponovo je lider regularnog dela prvenstva kao i u dve prethodne sezone. Međutim, i pored dominacije tokom prvog dela šampionata ovaj tim je na kraju ostajao bez titulu. Prvo ih je prestigao Klub Briž, a prođe sezone je to učinio Antverp. Nisu uspevali da se plasiraju u Ligu šampiona, ali su već stalni učesnici Lige Evrope. U grupi sa Liverpulom, Tuluzom i LASK-om trenutno su treći, ali se u poslednjem kolu sve može promeniti i na bolje i na gore po njih. Očekujemo pobedu nad Beverenom i bar dve lopte u mreži domaćina. Za 2,2+ kvota je 1.50 u kladionici SuperBet.

Arka – Leh – 0-2 @ 2.05 u SuperBet

I poljski kup je stigao do osmine finala i jedan od zanimljivijih parova je ovaj između domaće Arke i Leha iz Poznanja. Tim iz Gdinje je već igrao u finalu ovog takmičenja, bilo je to 2018. godine kada ih je u završnoj predstavi pobedila Legija. Međutim, oni su se velikanu iz Varšave revanširali u utakmici Superkupa na starti naredne sezone i to je najveći trofej Arke u istoriji. Ubrzo su ispali iz Ekstraklase i sada pokušavaju da se, posle nekoliko godina, vrate na veliku scenu. Dobro im ide i trenutno su lideri Divizije 1 sa tri boda više od prvog pratioca. Leh je favorit u ovom meču, radi se o jednoj od najboljih ekipa u Poljskoj i tinu koji zauzima treće mesto posle 17 odigranih kola u Ekstraklasi. Treba biti oprezan pred ovaj meč, oba tima su u odličnoj formi i ovde bi mogao da presudi samo jedan gol, pogotovo jer Leh na strani skoro i da ne prima golove, a Arka je poslednji put više od jednog gola primila krajem avgusta. Naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 2.05 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici SuperBet iznosi 10.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.