TIKET ZA VEČE (subota, 09.12.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz italijanskog, francuskog i španskog šampionata.
Naravno, podsećanje da su kvote podložne promena, kao i da su iste bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Inter – Udineze – 1&GG @ 2.65 u Mozzartbet

Inter igra na veoma visokom nivou ove sezone i kako sada stvari stoje Neroazuri su glavni favoriti za naslov prvaka Italije.
Do sada je klub iz Milana odigrao četrnaest susreta i ostvario čak jedanaest trijumfa, dva remija i samo jedan poraz i to potpuno neočekivano na svom stadionu od Sasuola.
U prošlom kolu je milanski gigant odigrao možda i najbolji meč od početka sezone pošto je ova ekipa na gostovanju kod Napolija slavila sa 0:3.
Udineze sigurno može i mora dosta bolje, a poražavajuće zvuči podatak da se Zebre iz Udina trenutno nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja. U prošlom kolu su crno-beli na svom stadionu odigrali meč bez pobednika, koji je završen rezultatom 3:3.
Udineze i te kako ume da napravi dosta problema klubovima iz Milana, podsećanja radi Zebre su ove sezone slavile protiv Milana na sred San Sira, ali ipak je Inter odličan ove sezone i očekuje se ubedljiv trijumf Neroazura, uz makar jedan postignut pogodak Udinezea, pa savetujemo igru 1&GG uz fenomenalnu kvotu 2.65 u Mozzartu.

PSŽ – Nant – I2+ @ 2.00 u Mozzartbet

Drugi duel koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam stiže iz francuske Lige 1, odnosno sa Parka Prinčeva, gde će PSŽ ugostiti Nant.
Nakon početne krize prebogati Parižani igraju fenomenalno u poslednje vreme, a na pet poslednjih susreta u prvenstvu popularni Sveci su ostvarili isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Avra kada je bilo 0:2, a treba podsetiti i na činjenicu da su gosti dobar deo susreta igrali bez isključenog Donarume, pa otuda ova pobeda ima još veći značaj za tim koji je do sada odigrao sedam susreta na svom terenu i ostvario pet trijumfa, jedan remi, ali i jedan poraz.
Nant je trenutno stacioniran na solidnom devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa savladala Nicu na svom terenu sa 1:0, uz konstataciju da je tim sa Azurne obale najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata. Na pet poslednjih mečeva Nant je ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza, i utisak je da se ovoj ekipi crno piše na gostovanju u prestonici Francuske.
Na svom terenu PSŽ obično utakmice rešava u prvom delu igre, pa savetujemo da se oprobate sa igrom I2+ uz kvotu 2.00 u Mozzartu.

Majorka – Sevilja – X2&2+ @ 1.97 u Mozzartbet

Poslednji meč koji smo za vas analizirali u večernjem tiketu za subotu nam donosi duel između Majorke i Sevilje. Na prvi pogled možemo konstatovati da smo od oba tima daleko više očekivali, a pogotovu se to odnosi na aktuelnog osvajača Liga Evrope.
Majorka je do sada odigrala petnaest mečeva u prvenstvu i ostvarila samo jedan trijumf, čak osam remija, ali i šest poraza, i trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Majorka remizirala na svom stadionu protiv Alavesa a taj duel je završen bez golova.
Sevilja je do sada baš malo pokazala, a deluje da Andalužanima nije previše pomogla ni smena trenera, pošto deluje da se Dijego Alonso nije snašao na klupi Berberina.
Trenutno se aktuelni osvajač Liga Evrope nalazi na katastrofalnom petnaestom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je Sevilja remizirala na svom terenu protiv Viljareala (1:1), uz napomenu da je “žutoj podmornici” poništen pogodak u poslednjim trenucima susreta nakon VAR intervencije.
Previše bi bilo da Sevilja izgubi i na ovom duelu, koji bi mogao da bude efikasan, pa toplo preporučujemo igru X2&2+ uz kvotu 1.97 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.