TIP DANA: Totenhem – Njukasl: I jedni i drugi su podbacili u vanrednom kolu!

U nedelju je dosta dobra ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih mečeva, za vas smo ovog puta analizirali duel između Totenhema i Njukasla.
Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.

Totenhem: Sjajan početak sezone, a onda velika kriza koja i dalje traje!

Fudbaleri Totenhema su fenomenalno startovali u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg ranga engleskog fudbala i treba podsetiti na to da su popularni Pevci u uvodnih nekoliko kola bili na prvom mestu na tabeli.
Malo ko je to iskreno mogao da očekuje pre početka sezone, pošto je tokom leta tim iz Londona ostao bez svog dugogodišnjeg kapitena Hari Kejna.
Ipak, novi trener Postekoglu je na startu sezone odlično posložio stvari i bilo je zaista uživanje u tom uvodnom delu šampionata pratiti mečeve nekadašnjeg finaliste Lige šampiona.
Međutim, ono što nije dobro je da kako vreme polako ali sigurno prolazi, tako i Pevci nažalost pružaju sve slabije partije u Premijer ligi.
Naime, na poslednjih pet mečeva Totenhem ne zna za trijumf, a u tom periodu je ekipa iz Londona ostvarila samo jedan remi uz čak četiri poraza od kojih su neki bili i te kako ubedljivi.
Loša serija ove ekipe je krenula od susreta protiv Čelsija na domaćem terenu kada je bilo 1:4, a taj duel je domaća ekipa završila sa dva igrača manje.
Potom su izabranici Angelosa Postekoglua poraženi i na gostovanju kod Vulverhemtpona, pošto je taj meč završen rezultatom 1:2. Kada se nakon dva vezana susreta bez trijumfa napokon očekivala pobeda, popularni Pevci su nanizali treći uzastopni poraz i to na svom stadionu od Astone Vile, a taj meč na novom Vajt Hart Lejnu je završen pobedom tima iz Birmingema rezultatom 1:2.
Ipak, nakon toga je Totenhem pokazao karakter i odigrao vrhunski meč na gostovanju kod aktuelnog šampiona Evrope, Mančester sitija, a na tom susretu na Etihadu smo videli čak šest pogodaka, pošto je na kraju bilo 3:3.
Najzad, u prošlom kolu su Son i drugari upisali novi poraz, ovog puta na svom stadionu od Vest Hema, a i taj meč je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je tim iz Londona na svom stadionu odigrao sedam mečeva i upisao četiri trijumfa, ali i tri poraza, i to sva tri u poslednja tri meča na domaćem terenu.
Za kraj, Angelos Postekoglu za ovaj veoma važan duel protiv Njukasla neće moći da računa na Bentankura, Medisona, Dajera, Perišića, Sesegona, Solomona, Van de Vena i Vajtmena.

Njukasl: Svrake imaju dosta problema na strani!

Moramo još jednom da napomenemo da je Njukasl igrao zaista sjajno prošle sezone, a najbolji pokazatelj za to je i izboren plasman u Ligu šampiona, što i jeste bio primarni cilj od kako je klub pre nešto više od dve godine dobio prebogate vlasnike.
Jedan od najzaslužnijih ljudi za to je sjajni Edi Hau, koji radi dosta dobar posao na klupi tima sa Sent Džejms Parka, a kada smo već kod najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, treba istaći da se engleski predstavnik u ovom trenutku, na kolo pre kraja nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na drugoplasirani PSŽ, koji u poslednjem kolu gostuje kod Borusije, a ono što nikako nije dobro po Njukasl je da popularnim Milionerima bodovi na tom susretu nisu potrebni, pošto je nemački predstavnik već obezbedio plasman u nokaut fazu.
U prošlom kolu je Njukasl odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod PSŽ-a, kada je bilo 1:1, uz podatak da su Sveci do izjednačenja stigli u dubokoj sudijskoj nadoknadi i to nakon jednog poprilično diskutabilno dosuđenog jedanaesterca koji je u pogodak pretvorio Embape.
Bilo kako bilo i ovog puta će popularne Svrake dati sve od sebe da u Premijer ligi završe na jednom od prva četiri mesta uz konstataciju da sve to neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se crno-beli nalaze tek na sedmoj poziciji na tabeli, a utisak je da bi stvari bile dosta drugačije da Njukasl makar blizu igra dobro na gostovanjima, kao što je to slučaj na Sent Džejms Parku.
Do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva na strani i ostvarila samo jedan trijumf, dva remija i čak četiri poraza, a ono što je posebno zanimljivo je da su Svrake taj jedini trijumf u gostima ostvarili kod Šefilda kada je bilo neverovatnih 0:8.
U poslednje vreme izabranici Edi Haua igraju poprilično promenljivo pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila tri trijumfa i dva poraza.
Poput Totenhema, ni Njukasl se nije proslavio u vanrednom kolu, pošto je ova ekipa pomalo i neočekivano doživela težak poraz na gostovanju kod Evertona, pošto je taj duel na Gudisonu pripao domaćinu rezultatom 3:0.
Ono što nikako nije dobro je da trener Njukasla, Edi Hau ima ozbiljnih kadrovskih problema, a zanimljivo je da ovaj dosta dobar trener za gostovanje kod Totenhema po poslednjim informacijama koje stižu sa Ostrva, neće moći da računa na čak 12 fudbalera, a tu pre svih izdvajamo Poupa, Botmana, Tonalija, Vilsona, Barnsa…

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da se radi o jednom veoma teškom meču za prognoziranje, a svakako da će i jedna i druga ekipa dati sve od sebe da se iskupi svojim navijačima za nešto slabije partije u poslednje vreme pa je idealno da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.

Pomenuli smo već da Njukasl ima baš dosta problema na strani ove sezone, što bi po našem mišljenju mogao i morao da iskoristi Totenhem, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.21.

Za kraj, ne bi bilo loše i da se fokusirate na kombinaciju igara 1X&GG, a sve to uz kvotu 2.08 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.