Tiket dana (nedelja, 10.12.2023)

Tiket dana

Još jedna nedelja sa odličnom ponudom je pred nama. Ponavljamo da su kvote iz tiketa bile važeće u trenutku njegovog sastavljanja i da su podložne promenama.

Klermon – Lil – 2 @ 1.75 u SuperBet

Gosti su u neverovatnoj seriji bez poraza koja se protegla na 12 utakmica u Ligi 1 i Ligi konferencija. Znalo se da je LIl apsolutni favorit u grupi sa slovenačkom Olimpijom, Slovanom iz Bratislave i Klaksvikom sa Farskih Ostrva, ali su tek trijumfom u Stožicama pre deset dana obezbedili plasman u nokaut najmlađeg evropskog takmičenja, a pobeda nad Klaksvikom u četvrtak donosi im i prvo mesto u grupi i direktni ulazak u osminu finala. Posednji poraz u prvenstvu dogodio im se 26. septembra i to na domaćem terenu od Remsa. Od tada su odigrali osam utakmica u šampionatu Francuske, pet su dobili i tri puta odigrali nerešeno. To je pred ovo kolo bilo dovoljno za 4. poziciju. Pari Sen Žermen je već pobegao na sedam bodova razlike ali je njihova meta ionako drugoplasirana Nica, s obzirom da i drugo mesto vodi direktno u Ligu šampiona, što je prvi cilj tima sa severa Francuske. Protiv Klermona su favoriti i pored činjenice da gostuju. Domaći tim je pretposlednji na tabeli i već ima pet poraza na svom stadionu. Sledi mu i šesti a za dvojku se u kladionici SuperBet dobija koeficijent 1.75.

LKS Lođ – Legija – 2,2+ @ 1.90 u SuperBet

Domaćin iz Lođa je u sve težoj situaciji i postoji opasnost da ostane zakovan za dno tabele poljske Ekstraklase bez relanih izgleda da se sa njega pomeri do kraja sezone. Ova ekipa ima tek 8 bodova na svom kontu nakon 16 odigranih utakmica, a u poslednjem kolu prvog dela prvenstva ima duel sa slavnom Legijom. Tako se može dogoditi da LKS posle samo jedne sezone u eliti opet ispadne u drugu ligu, a da bi se to izbeglo uprava mora mnogo toga dobrog da uradi tokom zimske pauze koja za LKS kreće posle sledećeg vikenda i utakmice sa Ruhom. Ovaj tim nije pobedio već 12 utakmica, a za to vreme je izgubio 10 puta i samo dva puta odigrao nerešeno. Prosto idealan protivnik za Legiju koja može dodatno da se približi vodećim ekipama i na proleće ponovo napadne titulu. U ovom kolu se direktno sastaju Jagjelonija i Rakov, pa eto šanse da neko od njih ostane bez bodova, a možda bude i remi, što je za tim iz Varšave još bolje. Nevolja za Legiju je to što je ispala iz domaćeg kupa pre par dana, a i u četvrtak igra odlučujući meč u Ligi konferencija protiv AZ Alkmara u kome joj treba makar remi za proleće u Evropi. Ipak, dvojka je izvesna, ali i bar dve lopte u mreži domaćina. Za 2,2+ kvota je 1.90 u kladionici SuperBet.

Cirih – Lozana – T12+ @ 1.75 u SuperBet

Cirih je pobedom nad aktuelnim prvakom Švajcarske i učesnikom Lige šampiona Jang Bojsima pokazao da želi povratak titule u svoje vitrine. ”Mladi momci” iz Berna su pali na Lecigrundu rezultatom 3:1 i sada Cirih ima samo tri boda mnaje na drugom mestu, ali i utakmicu manje od lidera. U vrhu su još i Sent Galen i Servet, pa je to garancija da nas očekuje vrlo zanimljiv šamponat i na proleće, a posebno kada se liga bude podelila na dva dela, nakon 22. kola, i bude se igrao plej-of, po prvi put ove sezone. Lozana je proletos ušla u elitu jer je osvojila drugo mesto u Čelendž ligi i iskoristila promenu u sistemu takmičenja, s obzirom da su dva tima, zbog proširenja Super lige, direktno ušla u viši rang. Lozana je odlično startovala ali u poslednje vreme bodove osvaja samo na svom terenu. Na strani su poraženi u poslednjih pet kola, a ispali su i iz domaćeg kupa, takođe porazom u gostima i to od nižerazrednog Delemonta. Cirih je u dva prethodna kola davao po tri gola, pa smo ubeđeni da će Lozani uspeti da ubaci bar dve lopte u mrežu. Za T12+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.75.

Leganes – Eldense – 1 @ 1.85 u SuperBet

Posle serije pobeda Leganes se ustoličio kao lider špabske Segunde, a onda je, sasvim neočekivano stigla kriza i ovaj tim je bez trijumfa u poslednje četiri utakmice, tri u prvenstvu i jednoj u Kupu Kralja. Za kup ni po jada, ali su ozbiljno ugrozili svoje prvo mesto na tabeli, mada nam nije ni jasno kako su još uvek lideri. Leganes ima 36 bodova pred ovo kolo, prate ga Valjadolid i Sporting sa četiri manje, a tu su i Espanjol i Ferol. Biće sjajno prvenstvo, mnogo tima pretenduje na ulazak u La Ligu, a još uvek nije ni polovina sezone. Leganes je izgubio samo jednom na svom terenu, ali se to dogodilo još u 1. kolu protiv Andore. Od tada je ostvario 6 pobeda i dva remija pred svojim navijačima. Eldense je novajlija u ligi, posle 18. kola nalaze se u donjem delu tabele ali još uvek na pristojnoj udaljenosti od zone ispadanja. Problem je što su sada bez pobede na četiri vezana meča, tri u ligi i jednom u kupu, pa će morati što pre da nekog pobede. Ne verujemo da će se to dogoditi u Leganesu pa predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.85 u kladionici SuperBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SupeBet iznosi 10.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.