DOBRODOŠLICA ZA POBEDNIKE: Preuzmi 4.000 DINARA i odigraj na CRVENU ZVEZDU MERIDIANBET!

Ponedeljak u Meridianu donosi čaroliju – registruj se, preuzmi novac i odigraj sportske tikete i slot igre!

Čarolija u Meridianu će i ovog ponedeljka obradovati novajlije. Ukoliko se još uvek niste REGISTROVALI, sada je pravi trenutak da to učinite!

Samo par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže POKLON PAKET vredan 4.000 DINARA! Celokupan bonus možete iskoristiti na slot igre i sportske tikete.

S toga, zaigrajte u danu registracije omiljene igre iz kategorije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs. Pretvorite vaš bonus u VELIČANSTVENI DOBITAK!

Kada je o sportskom klađenju reč, u fokusu će biti dueli košarkaške ABA lige. Mega dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet koja će pokušati da nastavi pobednički niz.

Sa druge strane, Partizan će u Areni odmeriti snage sa Studentskim centrom, ekipom koja crno-belima “najmanje leži” u čitavom takmičenju.

Da li će “večiti rivali” zabeležiti očekivane pobede saznaćemo kasno večeras, vaše je samo da ih stavite na sportski tiket.

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.