Tiket dana: Poeni igrača

Pred nama su danas dvije veoma zanimljive utakmice ABA lige, a na teren će i Partizan i Crvena zvezda. Napominjemo da su granice i kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Nikola Topić (Mega Basket) – Poeni + (granica 16.5) @ 1.85 u MozzartBet

Topić je jedan od najperspektivnijih i najtalentovanijih igrača u omladinskoj reprezentaciji Srbije i sigurno je da se od njega mnogo očekuje u budućnosti. Sav svoj raskoš i potencijal pokazuje upravo u ovoj sezoni u kojoj igra u dresu Mege i to kao pozajmljen igrač Crvene zvezde. Mnogi su mišljenja da su se crveno-bijeli ogriješili o njega i da je ove sezone bila idealna situacija da dobije svoje minute u dresu Zvezde. Jedan je od najboljih igrača Mege u ovoj sezoni i za očekivati je da danas ima poseban motiv da pokaže svom klubu da na njega treba da računaju u budućnosti. Na parketu provodi skoro 35 minuta. Prema tome predlažemo igru poeni + (granica 16.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Majk Tobi (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 10.5) @ 1.85 u MozzartBet

Ruku na srce, nije Tobi pokazao kvalitet koji posjeduje i kod velikoj broja navijača Crvene zvezde svaki njegov ulazak u igru ili dodir sa loptom izaziva sumnju. U prethodnom meču sa Baskonijom, Mitrović i Bolomboj su se mnogo istrošili i imali veliku minutažu, pa je za očekivati da ih trener danas ne forsira toliko. Tu bi trebalo da leži šansa za Tobija koji svakako pruža bolje partije u ABA ligi. Imaće sigurno dobru minutažu na ovom meču i uzeće dovoljan broj šuteva kako bi prešao ovu granicu. U prilog ovom tipu ide i činjenica da Mega veoma loše brani protivničke centre, a ukoliko ne budu igrali ni Janković i Plavšić kako se potencijalno najavljuje, Tobi će imati lak posao danas. Naš prijedlog su poeni + (granica 10.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Rokas Geidraitis (Crvena zvezda) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u MozzartBet

Konačno je Geidraitis pokazao svoje košarkaškog umijeće u prethodnoj utakmici protiv bivšeg kluba Baskonije i upisao 24 poena. Ovo bi trebalo da ga postakne i da u nastavku krene da bilježi bolje partije, jer sigurno je da trener ima povjerenje u njega. U današnjem meču protiv Mege će imati idealnu priliku da prižu jedno partiju sa 10+ poena, a u prilog tome mu i ide potencijalna povreda i smanjena minutaža Nemanje Nedovića. U ovom meču se očekuje veliki broj poena, pa bi Rokas danas to morao iskoristiti. Sjajan je šuter i ova granica ne bi trebalo da predstavlja problem za njega, samo ako se na pravi način uvede u ovu utakmicu. Prema tome, naš prijedlog je igra poeni + (granica 9.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Danilo Anđušić (Partizan) – Poeni + (granica 9.5) @ 1.85 u MozzartBet

Nakon dva veoma teška meča u Evroligi i dva nevjerovatna trijumfa, jasno je da je potrošnja tima velika i za očekivati je da igrači koji su manje igrali u tim susretima danas dobiju priliku. Uslijed povrede Avramovića, te velike minutaže Panter i Doužera u prethodnim mečevima, za očekivati je da Danilo iskoči u današnjem meču. U ABA ligi prosiječno na terenu provodi 16 minuta i bilježi 10 poena, a danas bi trebalo da dobije i koji minut više. Uvijek je u ABA ligi blizu ove brojke, čak i kada ostane na manje poena. Kući pruža znatno bolje partije i vidi se koliko mu Željko vjeruje. Prema svemu tome predlažemo igru poeni + (granica 9.5) po kvoti 1.85 u MozzartBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u MozzartBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.