Tiket dana: Poeni igrača

Samo tri utakmice Evrolige na programu su večeras. Igra se u Istanbulu, Pireju i Barseloni. Kvote i granice iz predloga važile su u momentu sastavljanja tiketa.

Džonatan Motli (Fenerbahče) – Poeni + (granica 11,5) @ 1.90 u Mozzarbet

Fener je jedini pobedio Real, i to na neverovatan način, ali im je to jedini trijumf u Evroligi u poslednjih sedam kola. Uz sve to vezali su i dva poraza u turskom prvenstvu i spasa za trenera Itudisa nije bilo. Presudio mu je poraz od desetkovanog Efesa u prvenstvu Turske u ponedeljak. Već je angažovan i novi trener, to je Šarunas Jasikevičijus, do ove sezone trener košarkaša Barselone i nekadašnji litvanski košarkaški as. Malo je vremena bilo da se uporna sa ekipom, a već u Istanbul dolazi Monako. Bez obzira što se radi o jakom rivalu, timu sa najvećim ambicijama, Fener mora da pobedi. I dalje je istanbulski tim nekopletan, a ovog puta problem će biti pod obručima jer je Papajanis van stroja. Sada će najveći deo tereta pasti na Džonatana Motlija koji mora da vodi računa o prekršajima jer će za rivale imati Moteijunasa ali i skočne Hola i Dijaloa. Prosek Motlija je dosta slabiji nego prošle sezone, iznosi 10,5 poena, ali i manje vremena provodi na parketu. Sada će igrati dosta i očekujemo da prebaci granicu od 11,5 poena koliko mu je zadato u kladionici Mozzartbet, sa koeficijentom 1.90.

Majk Džejms (Monako) – Poeni + (granica 17,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Obrni – okreni, i dalje sve u Monaku zavisi od Majka Džejmsa. Najbolji strelac Evrolige je i dalje misterija za rivale, a i Saša Obradović je shvatio da mu se mora dati potpuna sloboda jer on samo tako ume da funkcioniše. Džejms novouspostavljeno poverenje nagrađuje odličnim igrama, a pored koševa sve više se ističe asistencijama, kojih ima više od 5 po utakmici u Evroligi. Što se poena tiče ubacuje ih preko 19 u proseku, što samo potvršuje o kako se kvalitetnom košarkašu radi. Džejmsa ispirišu utakmice pred punim tribinama, a tako će biti i u Istanbulu. Čeka ih motivisan domaćin sa novim trenerom i neće biti lako košarkašmia Monaka da se izbore s pritiskom. Ipak, radi se o iskusnim igračima i ne bi nas iznenadila pobeda Kneževa. Što se Majka Džejmsa tiče granica je na 17,5 poena, a ako bude u svom ritmu, on to može da prebaci vrlo lako. Za (+) poene kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Nikola Milutinov (Olimpijakos) – Poeni + (granica 9,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Srpski centar je propustio dve utakmice u Evroligi ove sezone zbog povrede stopala, a zanimljivo je da su Pirejci te mečeve protiv Makabija i Zvezde dobili. Tada je sav teret poneo Mustafa Fal, ali se čovek prosto raspadao od umora. U međuvremenu je Olimpijakos angažovao i drugog centra srpske reprezentacije, Filipa Petruševa, ali se njegov debi očekuje tek posle Nove godine. Možda Milutinov nema učinak kakav se očekivao u prvom delu sezone, ali je njegovo prisustvo na terenu veoma važno za Barcokasov tim. Do sada mu je prosek u Evroligi 9,4 poena i 4,5 skokova, ali igra tek malo više od 20 minuta po meču. Posle dva poraza Pirejci su pobedili Bajern u prošlom kolu i očekuje se da nemaju mnogo probela n i u duelu sa Valensijom, jednim od timova koji su prijatno iznenadili u dosadašnjem delu Evrolige. Glavni rival Milutinova biće Brendon Dejvis, iskusan i kvalitetan košarkaš, ali pred domaćim navijačima svi košarkaši Olimpijakosa igraju bar za 20% bolje i očekujemo da Milutinov bude bar dvocifren. Granica je na 9,5 poena, a za (+) kvota je 1.90 u kladionici Mozzartbet.

Šejvon Šilds (Olimpija) – Poeni + (granica 16,5) @ 1.90 u Mozzartbet

Nastavljaju se problemi sa povredama u ekipi iz Milana. Sada je iz stroja ispao Maodo Lo, a podsetimo da je ovaj košarkaš propustio i početak sezone. I dalje se oporavlja Nikola Mirotić, a od početka sezone ne igra ni Bili Beron, pa će glavni ”nišandžija” biti Šejvon Šilds. On igra fantastičnu sezonu iako njegov tim nije ni blizu učinka koji se očekivao. Milanezi su vezali tri poraza u Evroligi, od Žalgirisa na svom parketu i na gostovanjima kod Bajerna i Partizana. U Beogradu su prokockali čak 15 poena prednosti sredinom treće četvrtine. U tom meču je prvo poluvreme obeležio Šejvon Šilds sa 4 ubačene trojke. Ni njegovih 19 poena na kraju nisu pomogli da se izbegne poraz, već deveti u sezoni. Šilds postiže 17, 4 poena u proseku u Evroligi, a protiv Barse, sa kojom se sastaju u Blaugrani, moraće još više ”da zapne” i povede svoj tim ka, moramo reći, senzaciji, uzimajući u obzir sastav koji će Mesina izvesti. Mirotić tako neće igrati protiv bivšeg kluba, a što se Šilda tiće očekujemo da prebaci visoku granicu od 16,5 koševa koliko mu je zadato u kladionici Mozzartbet sa kvotom 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 13.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.