TIKET ZA VEČE (subota, 16.12.2023)

tiket dana

Subota veče nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva širom Evrope, a ovog puta smo za vas analizirali po jedan duel iz nemačke Cvajte, italijanske Serije A, ali i španske La Lige.
Naravno, podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta, kao i da su iste podložne promenama.

Kil – Hanover – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Kil igra na veoma visokom nivou u poslednje vreme, pošto je ova ekipa na četiri poslednja duela u Cvajti ostvarila isto toliko trijumfa, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu i to na nimalo prijatnom gostovanju kod Fortune iz Dizeldorfa, kada je bilo 0:1.
Sve to je u ovom trenutku dovoljno za fenomenalno drugo mesto na tabeli, a poznato je da ono na kraju šampionata donosi direktan plasman u Bundesligu.
Inače, na domaćem terenu je Kil do sada odigrao osam susreta i ostvario četiri trijumfa, jedan remi, ali i čak tri poraza.
Što se tiče Hanovera, svakako da nekadašnji prvoligaš i ovog puta ima najviše moguće ciljeve, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz trećeplasirani Hamburg, a upravo ta treća pozicija će i biti primarni cilj Hanovera, pošto je to mesto koje donosi baraž na kraju šampionata.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na svom terenu protiv Karlsruea, a taj duel je završen rezultatom 2:2, uz napomenu da je domaćin do boda stigao nakon gola u prvom minutu sudijske nadonade.
Deluje da je Kil u ovom trenutku bolji tim i mišljenja smo da će i ostvariti trijumf na ovom duelu, pa savetujemo da opredelite za jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.25 u Mozzartu.

Torino – Empoli – D2+ @ 1.75 u Mozzartbet

Drugi duel u večernjem tiketu nam stiže iz italijanske Serije A, koja nam je do sada donela pregršt veoma interesantnih mečeva, a ovog puta je izbor pao na susret između Torina i Empolija.
Popularni Bikovi godinama unazad pokušavaju da se domognu pozicije koja vodi u neko od evropskih takmičenja, a veliko je pitanje da li će to biti slučaj i ovog puta.
Trenutno se izabranici Ivana Jurića nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, primera radi uz samo pet bodova manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Romu. U prošlom kolu je Torino uspeo da odoli na gostovanju kod ove sezone odličnog Frosinonea, a taj susret je završen bez pogodaka.
Empoli će za primarni cilj i ove sezone imati opstanak u društvu najboljih, ali već sada možemo konstatovati da će to ovog puta biti daleko teži zadatak nego prošle sezone, kada je klub iz Toskane poslednjih nekoliko kola odigrao maksimalno rasterećeno, pošto je opstanak obezbeđen znatno ranije.
Trenutno se Plavci nalaze na osamnaestoj poziciji na tabeli, koja nažalost znači i selidbu u niži rang na kraju sezone, a u prošlom kolu je Empoli remizirao na svom stadionu protiv Lećea, kada je bilo 1:1.
Torino igra sjajno na svom terenu godinama unazad, i deluje da bi Bikovi mogli da upišu nova tri boda, ali je ipak sigurnija varijanta ta da će domaćin postići dva ili više pogotka, za šta je Mozzartbet pripremio kvotu 1.75.

Valensija – Barselona – 2-2 @ 2.65 u Mozzartbet

Nekada su međusobni mečevi između Valensije i Barselone odlučivali o naslovu prvaka Španije, a sada taj duel ne predstavlja ništa više od još jednog u nizu teškog gostovanja za tim iz Katalonije.
Popularni “slepi miševi” godinama unazad nisu na svom prepoznatljivom nivou, a poražavajuće zvuči podatak da ova ekipa čak četiri godine nije uspela da dođe do plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
To je bio slučaj i prošle sezone, kada je Valensija završila sezonu na katastrofalnom šesnaestom mestu na tabeli, a ko zna šta bi bilo da na klupu nije seo bivši igrač ovog tima Ruben Baraha.
Trenutno se nekadašnji šampion Španije nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a na poslednja četiri duela Valensija ne zna za trijumf, uz napomenu da je ova ekipa u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Hetafea, kada je bilo 1:0.
Ni Barselona se nije proslavila u poslednje vreme, a u prošlom kolu su Ćavijevi puleni doživeli težak poraz na svom stadionu od Đirone (2:4), pa se trenutno Katalonci nalaze na četvrtom mestu na tabeli. Da stvari budu još gore, sredinom nedelje je španski predstavnik poražen i u Ligi šampiona od Antverpena, ali na sreću svih navijača Barselone taj duel nije imao rezultatskog značaja.
Deluje da bi možda bilo i previše kada bi Barsa kiksnula i kod ove sezone jako loše Valensije, a deluje da će Ćavijevi puleni od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu “slepih miševa” pa hrabro preporučujemo prelaz 2-2 uz kvotu 2.65 u Mozzartu.

Ukupna kvota na večernjem tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 10.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.