BUDI UVEK NA DOBITKU: Zaigraj Win and Go i ostvari cashback 10% na gubitne tikete!

Tajna dobitka je u Win and Go brojevima!

Znamo da niko ne voli da gubi, ali ukoliko ste član Meridiana – gubitni tiketi dobijaju potpuno novi smisao!

Za sve one koji vole da se klade, uživaju u igri brojeva i žele da testiraju svoju sreću, a uz to ne vole da budu na gubitku – Meridian ima sjajne vesti!

Win and Go ti pruža priliku da ostvariš cashback od 10% – odigraj svoju kombinaciju i ne brini, jer su ovog puta svi brojevi srećni!

Cashback 10% važi samo za Win and Go brojeve, i to za sve igrače koji su registrovani na meridianbet.rs, a kako da dođete do njega?

Ukoliko niste, registrujte se na OVOM LINKU, uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 300 dinara u toku obračunskog perioda i izvršite minimalnu uplatu po kombinaciji u iznosu od 50 dinara.

Ukupni gubitak se obračunava po sistemu: razlika ukupnog uloga i ukupnog dobitka na svim odigranim tiketima koji učestvuju u promociji. Cashback se uplaćuje u vidu bonusa na Win&Go igri, što znači da možete nastaviti sa zabavom.

A, ukoliko niste član Meridiana – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i na vaš račun stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to potpuno BESPLATNO!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.