Tiket za veče (nedelja, 17.12.2023)

tiket dana

Iza nas je još jedna veoma zanimljiva sportska nedelja a kao šlag na tortu dolaze utakmice koje počinju u nešto kasnijem terminu, za vas smo sastavili tiket od tih mečeva i napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Lil – PSŽ – GG3+ @ 1.80 u MeridianBet

Poslednja utakmica subotnjeg programa u okviru Lige 1 nam donosi borbu timova koji su u prošlosti dosta puta znali da se susretnu u finalima nacionalog kupa. Lil je u poslednje vrijeme u veoma dobroj formi i na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, sa utakmicom manje od konkurencije i sa 27 osvojenih bodova zauzimaju 5. mjesto na tabeli. Ekipa PSŽ-a je ove sedmice imala veoma zahtjevnu utakmicu u okviru Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda, a na kraju su ipak uspijeli da ostvare svoj cilj i plasiraju se u osminu finala ovog takmičenja. U Ligi 1 se nalaze u fantastičnoj formi i sa 36 osvojenih bodova i 5 uzastopnih trijumfa, zauzimaju vodeći poziciju na tabeli. Lil je ove sezone svim svojim protivnicima postigao makar jedan gol na svom stadionu, dok gosti iz Pariza samo jednom u ovoj sezoni nisu postigli gol van svog stardiona (0:0 protiv Klermona). Mišljenja smo da će kvalitet obje ekipe donijeti jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.80 u MeridianBet kladionici.

Braga – Benfika – 2&3+ @ 3.00 u MeridianBet

Benfika igra dosta promjenljivo ove sezone i iako su se ljetos pojačali u namjeri da što dalje doguraju u Ligi šampiona ali i da osvoje šampionski trofej u Portugalu, čini se da im ne ide baš sve po planu. Nakon dobrog starta i dominacije u uvodnim kolima, u poslednjih 5 mečeva su upisali čak 3 remija i tako dozvolili konkurentima Sportingu i Portu da ih preteknu. U Ligi šampiona su završili kao treći u grupi iza Real Sosijedada i Intera, pošto su protekle sedmice savladali Salzburg na gostovanju rezultatom 1:3 pa će tako svoje takmičenje nastaviti u Ligi Evrope. Braga igra sjajno ove sezone i nema sumnje da će večeras pružiti jak otopor velikanu iz Lisabona, a trenutno zaostaju samo jedan bod za njima. I Braga će kao i Benfika učešće nastaviti u Ligi Evrope, pošto su u grupi bili iza Real Madrida i Napolija. Oba tima posjeduju kvalitet i mišljenja smo da ćemo gledati jedan veoma uzbudljiv i efikasan meč, na kom prednost dajemo gostujućoj ekipi. Naš prijedlog je igra 2&3+ po kvoti 3.00 u MeridianBet kladionici.

Real Madrid – Viljareal – 1X&GG @ 1.87 u MeridianBet

Iako u Ligi šampiona blistaju i ostvaruju odlične rezultate, tim Karla Anćelotija u La Ligi ne blista i sigurno je da će ovaj meč biti veoma važan za njih. Trenutno zaostaju 2 boda za vodećom Đironom, a sinoćni remi Barselone u Valensiji bi trebalo da prestavlja dodatnih motiv za njih, pošto će eventualnom pobjedom u ovom meču otići na +7. U poslednjem kolu su remizirali u gostima protiv ekipe Betisa, dok je njihov večerašnji protivnik Viljareal poražen na domaćem terenu od ekipe Real Sosijedada rezultatom 0:3. Veoma težak i zahtjevan meč je odigrao Viljareal u četvrtak ali su ipak uspijeli da slave na gostovanju u Renu i tako obezbijedili sebi plasman u osminu finala Lige Evrope. Efikasan meč se ne dovodi u pitanje u ovom slučaju a mišljenja smo da gosti mogu makar do jednog gola u ovom meču, a eventualni poraz domaćina se ne dovodi u pitanje. Prema tome naš prijedlog je igra 1X&GG po kvoti 1.87 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u MeridianBet kladionici iznosi 10.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.