Tiket dana (nedelja, 17.12.2023)

Tiket dana

Odlična ponuda nas očekuje i ove nedelje i izbor je sjajan, uzimajući u obzir koje je doba godine. Predložene kvote su bile važeće u vreme sastavljanja predloga.

Leverkuzen – Ajntraht – 1x,4+ @ 2.30 u SuperBet

Farmaceuti su i dalje lideri Bundeslige iako su u dva prethodna kola osvojili samo po bod. Remizirali su sa Dortmundom na svojoj Baj areni i na gostovanju u Štutgartu. Na vru su ostali i zahvaljujući svom sadašnjem rivalu Ajntrahtu, koji je deklasirao Bajern prošle subote sa 5:1. Ova dva tima su predstavnici Nemačke u Evropi, Bajer je bio ubedljiv u svojoj grupi Lige Evrope i zabeležio svih pest pobeda, a ekipa iz Frankfurta je osvojila drugo mesto u svojoj grupi Lige konferencija, pa će se za osminu finala boriti protiv neke trećeplasirane ekipe iz Lige Evrope. Zanimljivo je da je Ajntraht poražen u Škotskoj u četvrtak, a da je i pre trijumfa nad Bajernom imao četiri uzastopna poraza, dva u Bundesligi, jedan u Ligi konferencija i jedan u DFB kupu. Zbog svega toga je ona pobeda nad Bavarcima još senzacionalnija, a da li je to bio samo trenutni bljesak Orlova saznaćemo u Leverkuzenu. Bajer planira da praznike dočeka na prvom mestu, a za to su mu neophodne pobede. Ovde bi moglo da bude dosta golova, a uz jedinicu dodajemo i x, za svaki slučaj. za 1x,4+ kvota je 2.30 u kladionici SuperBet.

Marsej – Klermon – 1,2+ @ 1.67 u SuperBet

Olimpik je porazom od Brajtona pao na drugo mesto u grupi Lige Evrope i moraće na proleće da igra baraž za plasman u osminu finala ovog takmičenja. Taj neuspeh moraju što pre da zaborave i da se vrate obavezama na domaćem planu, tačnije u Ligi 1. U dobroj su formi, Marsej je vezao tri pobede i uhvatio priključak sa timovima koji se bore za izlazak u Evropu. Priliku da nastave sa pobedama imaju u duelu sa pretposlednjim Klermonom. Gosti su do sada pobedili samo dva puta, a zanimljivo je da su na strani osvojili jedan bod više nego na utakmicama na svom terenu. Ipak, Marsej je neprikosnoven na svom Velodromu i na sedam odigranih mečeva ima 5 pobeda i dva remija. Za 630 minuta igre mreža im se zatresla samo jednom kada su igrali pred svojim navijačima. Ovde jedinica jednostavno mora da dođe, a da bismo malo popravili koeficijent dodajemo i dva gola na domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.67 u kladionici SuperBet.

Sparta – Tvente – T22+ @ 1.85 u SuperBet

Ekipa iz Roterdama je odigrala odlično prethodnu sezonu i za malo joj je izmakao plasman u evropske kupove. Na putu do Lige konferencija zaustavio ih je upravo sadašnji rival Tvente. ekipa iz Enšedea je bila bolja u dvomeču baraža i tako ostavila Spartu bez kvalifikacija za Evropu, u koje su otišli oni, ali bez plasmana u grupnu fazu. U aktuelnoj sezoni Tvente igra odlično i posle 15 odigranih kola u Erediviziji nalazi se na deobi 3. mesta sa ekipom AZ Alkmara. Čini se da je trka za titulu odlučena prošlonedeljnom pobedom PSV-a u Roterdamu protiv Fejnorda, ali će bitka za drugo mesto i učešće u Ligi šampiona biti jako zanimljiva. U nju bi mogao da se uključi i Tvente, ali je uslov da pobeđuju u kontinuitet. Sparta je opet u gornjem delu tabele ali nije više tako ubedljiva, posebno na svom terenu gde je doživela već tri poraza. Novi bi mogla u duelu sa Tventeom, a naš predlog je igra gost daje dva gola. Za T22+ kvota je 1.85 u kladionici SuperBet.

Rojal Union – Mehelen – 1,2+ @ 1.47 u SuperBet

Tim iz Brisela uspeo je da u četvrtak sruši slavni Liverpul u Ligi Evrope ali ne i da prođe u osminu finala tog takmičenja. na kraju su bili tek treći i igraće baraž za Ligu konferencija. Mada su Redsi došli u glavni grad Belgije u kombinovanom sastavu, svakako je to jedna od najvećih pobeda u istoriji ovog kluba koji je do pre samo dve sezone igrao u drugoj ligi. Za te dve godine u Župiler ligi dva puta su bili vicešampioni, ali nikako da se popnu na tron. Opet su najbolji u toku šampionata, trenutno su prvi i imaju 6 bodova više od gradskog rivala Anderlehta. Ove sezone prvih 6 timova ide u plej-of i treba očekivati da će se tek tada, kao i u prethodnim godinama, rešavati pitanje šampiona. Rojal Union je favorit u meču sa Mehelenom, gosti su tek na 10. mestu, a u dva prethodna meča osvojili su samo bod, mada su oba puta igrali pred svojima navijačima. Poraženi su od Sent Trojdena, ali su prošle sedmice odoleli u okršaju sa Klub Brižom. Mehelen je veliki dužnik Rojal Uniona, pobedili su ih u 4. kolu na svom terenu sa čak 4:0 i to je bilo najslabije izdanje briselskog tima u aktuelnoj sezoni. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar dva gola, a za 1,2+ koeficijent u kladionici SuperBet iznosi 1.47.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici SuperBet iznosi 10.44.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.