Tiket za veče (sreda, 20.12.2023)

tiket dana

Pred nama su večeras veoma zanimljive utakmice koje se igraju u okviru vandrednih kola širom Evrope. Za vas smo izdvojili najzanimljivije, a napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Leverkuzen – Bohum – 1&4+ @ 2.00 u MaxBet

Sastav Ćabija Alonsa je nakon 2 uzastopna remija i malog pada forme ponovo uspostavio kontrolu i melje sve pred sobom. U Ligi Evrope su protutnjali kroz grupu i kao prvoplasirani se plasirali u osminu finala. U poslednjem kolu Bundeslige su ubjedljivo savladali Ajntraht iz Frankfurta rezultatom 3:0, pa sa 39 osvojenih bodova imaju 4 boda više ali i jednu utakmicu više od drugoplasiranog Bajerna. Bohum u poslednje vrijeme igra u zaista dobroj formi i na poslednjih 5 mečeva su upisali samo jedan poraz. U prethodnom kolu su ubjedljivo savladali Union Berlin na domaćem terenu rezultatom 3:0. Igraju veoma efikasne mečeve pa smo mišljenja da bi i večerašnji meč trebao obilovati golovima. Leverkuzen je izraziti favorit u ovom meču i mišljenja smo da će tu ulogu na domaćem terenu i opravdati. Prema tome predlažemo igru 1&4+ po kvoti 2.00 u MaxBet kladionici.

Leganjes – Tenerife – 1 @ 2.30 u MaxBet

Ekipa Leganjesa će u okviru 21. kola Segunde dočekati Tenerife i pokušati da se vrati na pobjednički kolosijek koji ih je karakterisao od početka sezone. Trenutno lider na tabeli sa 38 osvojenih bodova je u poslednje vrijeme u zaista lošoj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva ne znaju za trijumf. U poslednjem kolu su remizirali u gostima kod Sporting Hihona, koji ima svega 4 boda manje od njih. Leganjes je na domaćem terenu poslednjih put slavio prije više od mjesec dana i večeras će, sigurni smo, dati sve od sebe upišu nova 3 boda. Tenerife su sa 30 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli i samo 1 pobjeda bi ih lansirala u gornji dio tabele, međutim jasno je da nemaju kvalitet da napadnu direktnu promociju u viši rang. U poslednjem kolu su poraženi u gostima kod znatno slabijeg Ferola rezultatom 3:1, pa smo mišljenja da će i večeras doživjeti neuspijeh na gostovanju. Prema tome predlažemo pobjedu domaćina po kvoti 2.30 u MaxBet kladionici.

Viljareal – Selta – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Ni jedna ni druga ekipa nije dobro ušla u novu sezonu La Lige, pa su trenutno u donjem dijelu tabele. Viljareal je dosta bolje partije pružao u Evropi, gdje su u grupnoj fazi Lige Evrope uspijeli da zauzmu prvo mjesto i plasiraju se u osminu finala ovog takmičenja. U La Ligi su osvojili tek 16 bodova nakon 17 odigranih kola, a u poslednja 2 meča su upisali isto toliko poraza. U poslednjem kolu je od njih bio bolji Real Madrid rezultatom 4:1. Selta je čini se pronašla odgovarajući ritam i u poslednjih 5 utakmica imaju samo jedan poraz, a u poslednjem kolu su ostvarili tek drugu pobjedu u sezoni i to protiv Granade rezultatom 1:0. Oba tima imaju prozirne odbrane pa je za očekivati da u ovom meču i jedan i drugi tim postignu makar po gol. Mišljenja smo da izrazirog favorita u ovom meču nema, te da će obje ekipe napasti od samog starta. Prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 2.05 u MaxBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za srijedu u MaxBet kladionici iznosi 9.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.