Tiket dana: Poeni igrača

Danas je na programu čak šest utakmica 16. kola Evrolige. Pred nama su veoma zanimljivi dueli i potrudili smo se da za vas analiziramo igrače sa ovih mečeva. Napominjemo da su kvote i granice bile aktuelne u momentu pisanja tiketa.

Šejn Larkin (Anadolu Efes) – Asistencije + (granica 5.5) @ 1.85 u MeridianBet

Čini se da je Efes prebrodio krizni period, pošto su se u prošlom meču na teren vratili Žižić i Brajant, koji su odsustvovali prethodnih nedelja. Nakon 3 sjajno odigrana meča, Anadolu Efes je sada vezao 3 uzastopna poraza. Iako su sada kompletniji, mišljenja smo da će i dalje sve zavisiti od Larkina u ovom timu. On ove sezone u Evroligi prosječno bilježi 5.5 asistencija, na poslednje 4 utakmice u svim takmičenjima upisao je sledeći učinak: Fenerbahče – 10 asistencija, Makabi – 6 asistencija, Bešiktaš – 9 asistencija, Bajern – 6 asistencija. S obzirom na to treba očekivati da i večeras protiv Baskonije nastavi u istom ritmu i upiše barem 6 asistencija. Prema tome predlažemo vam igru asistencije + (granica 5.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Markus Hauvard (Baskonija) – Poeni + (granica 17.5) @ 1.85 u MeridianBet

Baskonija večeras gostuje u Turskoj, a mišljenja smo da će Hauvard i večeras pokazati o kakvom strijelcu je riječ. Igrač koji može svakoj ekipi da ubaci preko 20 poena, ove sezone to radi veoma često čak i ekipama koje defanzivno stoje bolje od Efesa. Turski tim redovno prima preko 85 poena i ti poeni dolaze obično sa vanjskih pozicija, jer Larkin ne može da se pohvali nekom izuzetnom odbranom. Kada Larkin nije na parketu, mjenja ga Gazi koji još lošije brani poziciju koju igra Hauvard, pa bi sve ovo navedeno iskusni strelac trebalo da iskoristi. Prema tome predlažemo vam igru poeni + (granica 17.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Roland Šmits (Žalgiris) – Skokovi + (granica 5.5) @ 1.85 u MeridianBet

Žalgiris će večeras ugostiti Barselonu, a ovo će biti poseban meč upravo za Rolanda Šmitsa, krilnog napadača domaće ekipe. Šmits već drugu sezonu nosi dres tima iz Kaunasa, a prije toga je dres Barselone nosio skoro 5 godina. Tamo je bio sporedni igrač i šansu je dobijao na kašičicu, te je vrlo često mečeve znao da presjedi na klupi. S obzirom na to prije početka prethodne sezone je odlučio da se preseli u Kaunsa i čini se da nije pogriješio. Igra posebno dobro u poslednje vrijeme i njega forma je u zavidnom nivou. U prethodne 3 utakmice je na prosijeku od 15.6 poena i 8 skokova, tako da je najkonstantniji igrač ekipe. Mišljenja smo da će večeras imati više od 5 skokova, pa vam prema tome predlažemo igru skokovi + (granica 5.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Donta Hol (Monako) – Poeni – (granica 6.5) @ 1.85 u MeridianBet

Bajern danas dočekuje Monako i sigurno je da će pružiti veoma jak otpor timu iz Kneževine. Hol će večeras ispred sebe imati Ibaku i Bukera koji su itekako dobri defanzivci i mogu mu napraviti dosta problema. Više vremena na parketu bi večeras trebao da dobije Motejunas koji je sposoban da se podigne i za tri poena, dok Donta Hol nije neko ko uzima previše šuteva dok je na parketu. Na prethodnom gostovanju u Evroligi protiv ekipe Fenerbahčea, na terenu je proveo svega 13 minuta i za to vrijeme postigao upravo 6 poena. Prema svemu tome, mišljenja smo da večeras neće biti pretjerano efikasan pa vam prema tome predlažemo igru poeni – (granica 6.5) po kvoti 1.85 u MeridianBet kladionici.

Ukupna kvota na tiketu za petak u MeridianBet kladionici iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.